Suliban unatkozók topikja!:D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
képzeljétek suliban vok

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
ez a netkikapcsolás, látszik a hozászólásodon ;)

Vérkula
Fuuuuh de utálom a hétfõket mikor 9 órán kersztül bent döglünk és még a netet is kikapcsolják a gépeken!:O

\"LOÁLodnak redületlenül légy híve ó magyar!\"

The Garrett
na akkor ezt fogom nezegetni holnap utso 2 oraban :D

(elso 4 elmarad aztan 2ora q3dm aztan 2 óra valami :) )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CLINT EASTWOOD9
szerencsére csütörtökön nem kell menni iskolába

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

lógás
nyamm hamm:)

\"Life is around you and in you.\"

PLaci
Grafika.
Dögunalom....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

CLINT EASTWOOD9
ha oda figyelsz órán már otthon kevesebbet kell tanulnod (de hát nem fontos!!!!!!!!!)

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Mike at home
iken, en kerek

lazacos szenyat pls

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Johnyy
hyz

Johnyy
körlevél! segítsek????? azt nem microsoft gyártotta,, oh vagy már nem emléxem,, oh hogy kell?? na, jó tudom,, ja elne velets uténanézni a mc loghornank és következõ órán arról elbeszélgetni a tanááral,, Garantált 5.ös még hogyha a körlevélhez lövésed sincs...

Az jó, nálam valaki az Oldalbeállításnál nézte, de mindegyik "kocka" volt :-) (Egy másik topicba bizonyítékként: fiú volt!!!)

Kezdem lassan felfogni az "aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja" elvet, mióta tanítok...

Geeryy
Lemegyek a bufébe .Ker vki valamit ?

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
Hetfõ 1. 2. óra info <#szomoru2>
A körlevelet vesszük, nagyon izgalmas.A 18 fõs csoportból 5en ha értik :P
Jovoheten tartok kiselõadást az Html-rõl . Biztos elvezni fogjak majd <#mf2>
Amugy az osztaly nem rossz de az informatikahoz nincs sok közük.
Mondjuk az Infotanar a fodroid. Elvakult Microsoft imádó.Amit nem õk csinaltak az nincs.

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

mesor
Sziasztok!
Rossz lehet nektek én itthon vagyok beteg állományban! ;)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

oneal1
szevasztok!!
itten szivás van:((
a dos memoria használata.........
:(

!Forza Ferrari!

nemcsakfeel
hi a korben!

osztalydiagramm csinalas rulez...

*hihi ** *

bobka
infom van és egy 200as mmx van...az egér osszevissza ugrál és olyan oldalakat nyit meg amit nemis akarok...nagyon gáz :)

bobka.uw.hu

Dzsega
a push bp= nyomd budaestet
mov bp,sp= vidd bupadestet spanyolba
stb... tök egyértelmû

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Mike
jaja :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mit nem lehet ezen érteni? :-D

LSL
Architektúra órán ülök, a tanár assamblyrõl magyaráz. Nem értek 1 szót se, és így nagyon unalmas. Dec elején zh... min 20 pontból 2pontom van szóval valószinû a bukás :S

ízelítõleg:
push bp
mov bp,sp
mov cx, ss:
.
.
.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsega
én már arra is lusta vagyok....

Ottto
Én a leckém fölött is alszok salz.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mike
ja, mert a Wintelen kivül ugye más nem is létezik <#gun>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tudom, nálunk is bene van a tantervben. Alapismeretekbõl a háttértáraknál a lyukkártyát és a lyukszalagot is el kellett mesélnem.

Unknow
oskolás,unatkozós? szerintem...
Dzsega
mi is tanultuk. bocs tanították jajj megint elírtam tanítani szerették volna...

Na mint ígértem, írok :)

PLaci
Nyugi, erõl még mindenki tanul... (vagy alapismeretek, vagy mint nállunk op rendszerek órán)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Autoexec? Ki az a <censored>, aki még Dost tanít? A WinXP korában úgyse kezdesz vele semmit... mnodjuk anno én is nagyon szép menüket kreáltam a gépem elejére :-)

oneal1
:D

!Forza Ferrari!

Dzsega
az sem unalmas...
mi a megszakításon izguljuk halálra magunkat...

oneal1
ismét jelentkezem infóról:((((
autoexec.bat a téma:))

!Forza Ferrari!

hen-tes
picsámba szar az egész.-..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dzsega
ma laza 4 órám volt rendszerinfóbol most meg hálózati ismeretek van vááááááááááááááááááááááááá nagyon unom!!!!!!!!

#11: szépszóval igen tanársegéd csúnyával nyalógép

fluga
aki munkahelyen unatkozik azis irhat ide? bár én még pénzt is kapok érte<#vigyor2>

PLaci
Dokumentálás webre
(Magyaul: HTML)

Baromira unom... Mennék már megvenni a JTL-t....

oneal1
ismét jelentkezem:)))
infó óra!!
már minden oldalt megnéztem:((
kihalok!
és még lesz 3
:((

eeee

!Forza Ferrari!

Wing Rockling
rohattt! :)

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Kori
szar egy dolgotok van hogy már az iskolában is tudtok netezni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

LittleL
tanársegéd ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Sephi
En otthon vagyok es jaccok :DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

csütörtökön majd lehet hogy írok ide :)

Olyasmi.

Rafaelo
én vagyok az osztályfõnökötök sipirc vissza tanulni !!!!!!!!!!!!!!

átkozot kölykök !!

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

LittleL
mér, te tanár vagy tulajdonképpen ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Nekünk számtech lenne... a diákok neteznek, meg játszanak, én meg esgézek.

akyyy
tanuljatok vazze<#vigyor4>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;