963
vagy lány ,mire????
-
#881 -
#880 nem néztem ...csak a hapsi a szüleimtől megkérte a kezem (de semmi sem volt köztünk csak annyi ,hogy köszöntünk egymásnak )...utána szóltak nekem is én pedig NEMET mondtam ... -
#879 "olyanról még nem hallottál ,hogy valaki nem nézi a lóvét ...?"
de igen, sott UFOkrol is halottam, csak meg nem lattam:))
viccet felreteve, en elfogadom, hogy a csajszinak ereznie kell az anyagi biztonsagot is, es ha o nemtudja megteremteni, akkor a fiutol szeretne.
de azt nem szeretem, ha csak ez a lenyeg, es ha nincs BMW akkor semmi sincs.
a leirasodbol kiderult, hogy TE is nezted! csak megsem mellette dontottel... -
#878 piros pont ezért neked ... -
#877 Nem tudom Én átlagos vagyok.... De azért szeretnek a Nők....:) De Én is Őket.... -
#876 olyanról még nem hallottál ,hogy valaki nem nézi a lóvét ...?
Én hozzámehettem volna 1 pénzes palihoz de én inkább a csóró férjemet választottam ... pedig akkor is jókat tudtunk vitatkozni mindenen(a mai napig ),de rájöttem ,hogy fontosabb Ő,mint a pénz ... -
#875 es arra, hogy jol nezz ki!:) kulonben az egesz borul:)na jo, sztem biztonsagra ecceruen, test, lelki es anyagi tekintetben. -
#874 Kis női lélekbúvár ,igaz :) (arra is ) -
#873 Szeretetre,megértésre, de ha kell lazaságra,humorra és a testét és a lelkét is kényeztesd.....Néha egy szál virágra,törődésre! :) -
#872 -
#871 És ki hordja a nadrágot otthon?? -
#870 :) -
billxxx #869 ja és pénzre is
-
billxxx #868 pélóra
-
#867 dobd ki a francba :) -
#866 ezt mire érted ? -
#865 Miért ,baj így legalább néha ő is jól érzi magát velünk és elfogad ilyennek ,amilyen vagyok (pl.:nők)... :D -
#864 Foglalkozás, hobby: Nők,Férfiak...zene -
ugot2know #863 ő? -
#862 végül is a férjem ... :D -
#861 mit mondjak a hapsimra ? :D -
ugot2know #860 szivi???? -
#859 kösz Szivi ,hogy tőlem idézel állandóan csak az a baj ,hogy én nem erre szoktam mondani ... -
#858 "A pénz nem boldogit,de k***a jó ha van..." -
#857 látom nálad a pánz központi szerepet tölt be magánéleti szempontból ... -
#856 Nekem is jólesik a kényeztetés az meg főleg ha a nőnek sok a pénze -
#855 értelek téged ... zaklatott vagy ... de Ákos ez árt a szépségednek ... :D
vedd lazábban az egészet ... :D
(Sry Áki ) -
akos #854 "A szép szó manapság körítés ,sablon mert mostanában egyet jelen ...,hogy "gerincre akarlak vágni ,bébi " ...-érted ?"
Ez mekkora fasság...!!
(Sry krisz, de erre nem tudok finomabban reagálni) -
#853 Hááát Haver , sajna a rossz tapasztalat miatt de rossz cukrászdába jársz ... :D
És nem mindenki a kocsit nézi ... és azt ,hogy mennyi pénzed van ...(van kivétel) az tény ,hogy minden ember szereti ,ha kényeztetik és látja ,hogy minden téren sokat jelent a másiknak de nem a pénz a mérv adó...
(vald be ,neked is jól esik ,ha a nőd figyelmes ... egy nőnek is jól esik virág vagy valami más ,amiről tudod ,hogy szereti ...ezért is kell először megtudnod ,hogy mi az ,aminek tud örülni ... :) )
A szép szó manapság körítés ,sablon mert mostanában egyet jelen ...,hogy "gerincre akarlak vágni ,bébi " ...-érted ? -
szakember #852 Jók a tapasztalataid! -
JohnPetrucci #851 Mire vágyik egy Nő????
Hát nekik álltalában legfonosabb a belső: a KLIMA, ÉS A BŐRÜLÉS....
Ilyen hülye kérdést.Hát pénzre, legalábbis ahol most én lakom ott csak 95%-ban ez megy.Mint a mesében, ha autód van fasza, ha nincs, akkor meg mehetsz a picsába.De álltalában ezek tuppó falusi szűzkurva szarráfestett divatkövető csajok, akik 3 órát készülnek azért hogy beüljenek egy cukrászdába, és megigyanak egy szénsavmentes ásványvizet.
Meg....nám mindet, utána meg pároslábbal rúgnám ki az ajtón,(vagy az ablakon...)
Hol vannak ma már azok a csajok akik tudnak mást is értékelni? -
#850 csak ennyi ? :) -
#849 up -
#848 téged most nem kérdeztelek ... :D
Te hány éves vagy ? :) -
#847 úgy úgy :)) -
#846 hülye ... lehet ,hogy neki nagyobb ,mint 1 fiatal "macsónak" ... :) -
#845 Egy 80 éves furán is érezheti magát... -
#844 -
#843 Na erre inkább nem mondok semmit... -
#842 jaj ne is foglalkozz ilyen képekkel nem a méret számít : a lényeg az ,ha kicsi akkor is legyen játékos ...