963
vagy lány ,mire????
-
#921 van benne valami ...sok pénznél jobb a több mert a mai világban gyereket csak így lehet vállalni de tudod ,kell még hozzá érzelem is mert én a pénze miatt nem b@sznám el az egész életem 1 olyan hapsival ,akitől hányingerem van ... -
Sekler #920 kinek a pap, kinek a papné... embere válogatja.
de szenvedélyre, változatosságra... sztem -
#919 Egy bizonyos idő után szexre..:D -
LeePí17 #918 Rentgeteg pénzre...Nagy faxra....gyerekekre.... -
#917 ...és ott is vagyok mellette ...
összeillünk mind a ketten ugyanolyan lököttek vagyunk ...:)))) -
#916 es minden ferfi is !:) -
#915 Jöhetsz hozzám Velem biztos megértenéd Magad...... Persze csak ha a Petyka friss húsra vágyik :) amúgy meg ott a Helyed Mellette.....pont -
#914 így van -
pistee17 #913 Minden nő másra vágyik!-a nők ettől olyan rejtélyesek!(és bonyolultak!!!!) -
#912 bocs ,utálom a drámát és soha nem járnék "drámatagozatra "... -
#911 jaj mar:) csak arrol irtam, hogy mire vagyik/vagyhat, nem kell a dramatagozat!:) -
#910 igazad van szültem és már én is közel vagyok a 30-hoz tehát a férjem lapátra tehet 1 frissebb húsért egyből ...megjegyeztem és nem felejtem el ezért nekem max sokkal idősebb kell ,hogy "frisshúsnak" számítsak neki ...kösz a tájékoztatást ... -
#909 nem a tapasztalatodra ertettem!:) hanem erre a secound nickes dologra! -
#908 ?? Ezt mire véljem?? Mellesleg odébb vagyok mág a harminctól. Mi az, hogy debil?? Tök személyes tapasztalatokról beszéltem, és nem csak az enyémekről... -
#907 Nem akarok semmit "beled" beszelni !:) Sok helyen latni, es sztem el kene fogadni, hogy a biztonsagerzetet mar manapsag nem(csak) a nagydarab test adja meg a nonek, hanem az anyagi jolet is. Es sztem ez tok logikus is. Ez olyan minthogy a ffiak azt mondjak persze jo a ducibb no is,(ebben van is valami) de igazan mindenki egy fiatal, feszes csajszira vagyik :)) -
#906 Ahhoz kepest, hogy majden 30 eves vagy, eleg debilen viselkedsz. -
#905 -
#904 hopp most elárultam magam(2 nick:D) -
gergelyanevem #903 értem...(értem?:D) -
#902 Szerintem elsősorban valakire, akire felnézhetnek, mint anno az oviban az óvónénire... Ez sajnos személyes tapasztalat... De emellett legyen gyengés, és érzékeny, de a lényeg, hogy mindig akkor legyen olyan amilyen, amikor azt a nő akarja. Tehát nem jó, ha akkor vagy érzékeny, amikor a nőnek "felnézhetjéke" van. -
#901 na mire vágytok?ti nők?:D -
#900 tévedni emberi dolog ... -
#899 Komoly.... -
#898 ehhe. bezzeg ha olyan ficko lett volna, hogy "ket kezzel kellett a bugyimba kapaszkodnom" tipus, mas lenne most a ferjed:)
Es akkor most hallanank a herceg feher "mercin", es szerelem 1. latasra torteneteket!:) -
#897 van benne valami ,sőt igazad van ...:) -
#896 Bárcsak így lenne. De mégsincs így, mert ha netán valami gond van, nem menekülni kéne és felrúgni akár egy 4 éves kapcsolatot. És egyre többször látom ezt mindenfelé.
Tudom, hogy vannak fontosabb értékek, és örülök, hogy ezt egy nőtől hallom. Én is azt vallom, hogy persze jó ha van pénz, de a boldogság, szeretet, és a többi ami ezekkel jár sokkal fontosabb. -
#895 nehogy azt hidd ,hogy az fontosabb ...vannak bizpnyos emberi értékek ,amik mindennél fontosabbak ...:) -
#894 Csak erre sok nő későn jön rá. Mert a lényeg a pénz, utazás, stb. -
#893 írom ...:) -
#892 Várom priviben Édes! :) -
#891 Nagyon kedves vagy Hercegem !
Hogy vagy ?
van mit mesélnem neked ...:) -
#890 Milyen igaza volt Édesapádnak... kedves Krisztike (Hercegnőm!) -
#889 Apám ezt leszarta mivel Ő nem fogja elrontani az én életem ,nekem pedig nem kell egy 1 olyan hízott (ill. "izmosnak " mondta magát ) f@sz ,aki úgy van vele ,hogy a pénzéért mindent megkaphat ... -
#888 Mercivel ...hála az apám elküldte a p*csába ...:D (hogy a lánya majd eldönti ,hogy mikor és kihez akar hozzámenni ...:D ) -
MacrosTheBlack #887 Pedig mennyi tevét kaphattak volna a szüleid... :DD -
#886 Úristen!!!!!!!!!!!Középkor vagy mi? Aztán lovon jött vagy szekéren? :) -
#885 hááát ezt nem így fejezném ki ... -
#884 nincsenek,csak a Föld IQ szintje állandó és mi egyre többen vagyunk!! -
#883 még többre!
-
#882 vannak még hülye emberek ...ugye ?