963
vagy lány ,mire????
  • Rózsalány
    Az én ismeretségi körömben van egy pár, akik ílyen alá-fölérendeltségi viszonyban élnek... A pasi egy tohonya, 2méteres fickó, aki csinálgatja a szr, perspektivamentes vállalkozását,ami abból áll, hogy hetente 1x fél óra meló és kész - ebből persze a bevétel minimál -; a csaj meg 2 dplomával húzza az igát a melóhelyén, utána hazajön és egész este a pasi szétdobált holmilyát rakja rendbe, megeteti, megitatja. A pali mindenkinek - többek közt az én pasimnak is - osztja az észt hogy hoyg kell nevelni a nőt: . A csaj meg imádattal csüng a pasin és hisz benne. Van ilyen. Majd ráébred a csaj is csak nehogy késő legyen...
  • Bhalage
    a magassag es felnezni atvitt ertelemben gyk., azert is raktam ""
    mielott vmelyik nagyokos (pl boti xD) belemkot
  • Bhalage
    egy egeszseges kapcsolatban sztem a ferfiu "3centivel mindig magasabb" kell hogy legyen (sztem a mire vagyik egy no kerdesnel ez is elojon, hisz valahol minden no szeretne felnezni a parjara ill szeretnek magukat biztosnsagban erezni mellette etc). attol meg lehet harmonia, ill nem hinnem hogy a no attol el lenne nyomva.
  • Hangianix
    Mozes a nagylelku. :D
  • Hangianix
    "Mert sajnos vannak olyan nők akiknek csak annyi az igényük, hogy kiszolgáljanak és körülugráljanak egy hímet"
    En ilyen novel meg nem talalkoztam, olyannal ellenben igen, aki forditva szerette volna ezt. :)
  • Botond #76
    nps :-)
  • Rafaelo
  • Rózsalány
    Van egy barátom (hímegyed)aki nagyon jól megfogalmazta az elnyomott nőkkel kapcsolatos érzéseit: " 1000x inkább vagyunk egyenrangú partnerek, az intelligens barátnőmmel, minthogy uralkodjak egy igénytelen nőn." Mert sajnos vannak olyan nők akiknek csak annyi az igényük, hogy kiszolgáljanak és körülugráljanak egy hímet - bár ezek általában boldogtalanul végzik - szerintem!!!
  • BenceYCE
    Hát nemtom, nálunk itt a 8ban "kicsit" válogatósnak kell lenni ha igazi "értékre" vágysz...

De pest más részén se jobb a helyzet, legfeljebb csak aranyszalagba van csomagolva a lány.

Egy kissé elkorcsosult értékrenddel bírnak a pesti csajok, ezzel szemben a vidéki (bocs a kifejezésért pesten alpáribb hangnemben használják) lányok sokkal földhözragadtabbak, realistábbak ami szerintem előny mintsem hátrány. Képzeldd el hogy a gyerekedet egy plázacica "neveli"...
    Ki a francnak kell egy ilyen partner?

(persze megint minden csak nagy általánosságban)

UI:
    Hangianix, Botond sry, csak a témához szóltam. elolvastam amit írtál/írtatok és felfogtam ám a smile értelmét is (bármily hihetetlen). Pusztán a témához szóltam és a példaszerű idézet ragadt meg. De gondoltam "fiatalabbak" is olvassák eme topicot.

Véleményem továbbra is az, miszerint akkor is van elnyomott és elnyomó, legfeljebb csak türtözteti magát az ember. (sajnos elnyomóból több a férfi) Szerencsés aki megtalálja párjával a harmóniát. Csak az a másik iránt érzett tisztelet... Na az a fogalom hiányzik a mai fiatalokból. De elég nekem mára a bölcselkedésből, megyek mert vár a vidéki asszonykám.
  • gergou
    Hat, amiket leirtal..., hat, ez telleg mind igaz, nagyon jo a latasmodod vazze:)
  • Rózsalány
  • Sir Quno Jedi
    Neme ?!! Tényleg nem... :DDD
  • Rózsalány
    szentem nem tudod úccse!!!:))
  • Sir Quno Jedi
    Kitaláljam hol élsz ??? :DDD
  • Rózsalány
    Fúú, tök jó amit a vidéki vs pesti lányokról írtál meg a Blázssóssal is tök egyetértek!
  • Rafaelo
    a kényeztetés pontosan mi (testi?)
  • Bhalage
    en expert vagyok a temaban ;>
  • Bhalage
    koszi ;>
  • bogyoka
    ezaz, ez a legjobb hozzászólás
  • Botond #62
    #10es kommentet azé vágd be te is,nem árthat :-D
  • Bhalage
    ja ezt aze neked cimeztem mert ezzel a dominancia dologgal nem ertettem egyet, csak cba kifejteni a velemenyem :<
  • Bhalage
    a nok kenyeztetesre+romantikara vagynak ;>
    sztem
    nem olvastam el az elozo hozzaszolasokat sry(csak a boti vs hangit), de sztem tenyleg nem nehez kitalalni mire vagyik egy no, az mindig kiderul csak figyelni kell az apro jeleket. tapasztalat nem art persze
  • Botond #59
    leiskoláznak kiscsávó,ez van :-D ne pattogjá inkább olvass és tanulj :-P
  • Hangianix
    Beszarok, hogy te is komolyan vetted azt a mondatot. Isten bizony irni fogok St-nek, hogy tegyen ki egy smiley utmutatot a fooldalra. xD Azert eleg szomoru, hogy azt a mondatot komolyan veszitek, ennyire hozzaszoktatok a retardalt emberekhez a forumon? :P
  • BenceYCE
    de az is lehet, hogy:

Talán az a baj, hogy mindig is lesz egy kapcsolatban "domináns". Ami persze azt eredményezi, hogy a másik mindig többet enged.

Szerintem ez itt a "gáz"!

Képzelj el egy domináns emberkét a kapcsolatában. Több kevesebb idő alatt lerombolja a másik énképét, a teljes személyiségét. Majd ha kész a terep, felépít rá egy olyat amiről azt hiszi, hogy pont erre van szüksége. Ez általában olyan mint önmaga. (pont ugy vélekedjen az ágy végében hagyott levetett zokniról mint ő) Tehát egoista módon megpróbálja felépíteni benne a saját énképét. Ha sikerül akkor kénytelen kelletlen belátja, hogy ő bizony utálja a másikat mert pont olyan mint ő. Nincs benne semmi érdekes, hiszen tudja milyen. Az ember nem azért lesz szerelmes mert megtalálta önmagát, hanem mert talált valami megfoghatatlant. És szerintem ennek rohadtul semmi köze a nemhez.
    Meg talán amíg az emberek saját magukról sem tudják, hogy mit akarnak vagy mire vágynak, addig miért engem foglalkoztasson, hogy MIRE VÁGYNAK A NŐK?!

Azt tudom, hogy mit nem akarnak (nagy általánosan).

#20!!! szerintem meg nem a sajtóból fox rájönni...

Pl: A balage show-ban (+a többi koszhadékban) miért nem a mindennapokról beszélgetnek? Miért kell nekem arról tudni, hogy egy buzinak miért jó az ágyban? Beszéljen a show a problémákról!! Nagymami "tisztességes" nyugdíjáról amiből tisztességesen éhendögleni sem lehet. Ez valós probléma. Ki a fa**t érdekel ha egy leszbi úgy érzi, hogy ő teljesen egészséges? A saját fajának a fentartására is alkalmatlan!! Nemhogy felvonulást nekik. pfff

Sajnos a pesti lányok legtöbbje kifordult és rohan. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Érdekes, hogy amikor 1/2 évre lekerültem vidékre, rájöttem teljesen más az emberek, köztük a fiatal lányok mentalitása. És a pesti lányok szégyenére a vidéki társaiké a pont. Valahogy életrevalóbbak. Lehet mert a pestieket a bulvársz*r köti le, nemtom...
  • BenceYCE
    ööö...

szerintem meg ja...
  • Botond #55
    ez ilyen tipikus pesti tájszólás,hogy névelőt tesznek a nevek elé,ami a magyar nyelv nyelvtani szabályai szerint hibás :-)
  • Esrohnoil
    ON: nőre
    ...manapság leginkább.
  • Sir Quno Jedi
  • Rafaelo
  • Rózsalány
    A nők is fantáziálnak-szerencsére! Ez viszi előre a pasikat is meg minket is, ebből IS tanulunk.Az a gáz ha valaki megreked az első rácsodálkozásnál...
    Jaj de kimondtad az élet nagy igazságát!!!
  • Sir Quno Jedi
    A srácok mindenféléről fantáziálnak, sőt ezt férfikorukban sem adják fel, aztán ahányszor csak szemebesülnek a valódi női énnel, akkor újra és újra ledöbbennek, de azért megint tovább próbálkoznak, ha kiheverték ! Ez egy ilyen sport. Olyasmit kergetünk a másik nemben, amit csak mi képzelünk el és valójában sosem létezett.
  • Rózsalány
    nem vot semmi baj az ironizálással csak leírtam ami az eszembe jutott. :))
  • Sir Quno Jedi
    Nos nekem nem kell magyarázni a :(, de én sem szeretek magyarázkodni, ezért hagytam/hagyom rád. :DDD
  • Hangianix
    meg*
  • Hangianix
    Huha, itt mindenki igen erzekeny. xD Hangvetelem me mindig ironikus voltat a smiley-k lettek volna hivatottak jelezni, de mivel nem valtak be, panasszal fogok elni a fonokseguknel! ^^
  • Rózsalány
    most mit izész??? bántottalak?
  • Hangianix
    Haha. En mar nem is Hangianix vagyok, hanem a Hangianix. :DDD
  • Hangianix
    Kivetelesen Mozesnel a pont. :D
  • Hangianix
    Elobb SQJ-nek kell elmagyarazni a :( jelenteset, most meg neked a :DDD -et? :D Hidd el, idosebb vagyok, mint te. :)