963
vagy lány ,mire????
-
Bhalage #121 es te mire vagynal Mozes? -
Bhalage #120 mar leirtam xD
back on topic:
egy eredeti intelligens kedves aranyos megerto pasira vagynek (mint bhal peldaul:) -
#119 mindenképp rád :-D -
#118 Azert ne offoljuk teljesen szet a topicot. Balazs, ha lany lennel (vagy no), te mire vagynal? :D -
Bhalage #117 tagadom -
#116 mély benyomást tett rád :-D -
Bhalage #115 ez a 1vs2 es milyen szepen tartom magam
en>ti -
#114 Egyszer mar talalkoztunk :p -
Bhalage #113 haha latom mind2en ugyanabbol a falubol szarmazunk...
degecrol -
#112 volt :-D -
Bhalage #111 mar ne haragudj de voltal te mar a baratnom hogy ennyire tudod?
muahah
pwned -
#110 pwned \o/ -
#109 Mondjuk rad max 1 lehet igaz, de mint tudjuk a penz nem minden xDDDD -
Bhalage #108 "etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb"
te majdnem olyan szereny vagy mint en, de ez a sor tenyleg tetszett. -
#107 mi mindig is joban voltunk, az egesz vita, csak azert volt, hogy elaltassuk az AoD gyanakvasat. :D
ui.:
-->Rozsalany
"etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb és mégse kezel cselédként"
En ugy gondolnam, hogy akkor kezelnek valakit cseledkent, ha nem bir a fenti kvalitasokkal. -
Bhalage #106 ofkorsz!!!!!!!!!
(botinak soha semmit nem szabad elhinni) -
#105 félig ;-) de néha a szerelem télleg vad dolgokra képes :-) -
#104 ez ugye csak vicc, mert nevettem tőle:DDD -
Bhalage #103 lol -
#102 még lóg a ToA leszállítási árával,azt próbálom kiszedni belőle :-) -
Bhalage #101 nem hagyok feluletet a tamadasra, comprende?
xD
ti ketten nagyon osszejatszotok btw mi ez a nagy baratsag?! -
#100 "© Caravan ma 15:07 | Privát | Válasz | #22
Szeretnék egy barátnőt...........akinek a neve végre nem úgy végződik, hogy .jpg!" mit hozzon a mikulás topikban van egy szakértő :-D
-
#99 materia,minő kegyes fogalmazás :-D -
#98 Jah, Bhal szovegeiben nincs eleg materia :D -
#97 sose tennék ilyet :-D -
#96 lehet vannak terveik és szeretik egymást,talán a srác stresszes mert alig megy a vállalkozása,de hisznek benne,és küzdenek együtt,ez is szép dolog :-) -
#95 én is a tenyeremen hordozom a pasimat(etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb) és mégse kezel cselédként és egyenrangúak vagyunk. de igaz, hogy embere válogatja!!!
az említett párnál fél évenet 1x van szex - a csaj ezt mesélte, panaszolta nekem! úgyhogy... -
Bhalage #94 hat tudod te mi kell a nonek!!!!
(hat igen a sok iskola ;>) -
#93 Amúgy a diplomás és okos nők soxor nagyon ragadnak az ilyen taplóarcúakra. Tapasztalat. AZ ellentétek megtalálják egymást, ez úgy tűnik itt is igaz. -
#92 Szoktam, de nem a megszokott alkalmakkor, akkor elkerulom a sablon ajandekok vasarlasat. -
#91 Ha 24 eves, akkor gondolom nem az elso kapcsolata. Lehet, hogy az elozoek annyira rosszak voltak, hogy meg ez is jobb es nem akarja elvesziteni. Amikor valaki mar sok idot es energiat fektet egy kapcsolatba, akkor sokkal tobbet hajlando erte kuzdeni es turni erte, mint ahogy az valoban megerne. -
#90 én örülnék ha ilyen nőm volna aki etet meg itat -
#89 Lehet "tud" valamit a 34-es pasi, ami elég kompenzáció az anyáskodásért ! :DDD -
Bhalage #88 na meselj hangi szoktal viragot venni a baratnodnek?
: ) -
Bhalage #87 minden ember kulonbozo (durr igen szep nagy kozhely) de tenyleg ha neki jolesik es ez esik jol, akkor hagy csinalja, le kell sz*rni :x -
#86 10 év van a pasi javára,(a csaj 24 éves) de egyébként tényleg anyáskodik kicsit a csaj fölötte... -
#85 megfelelelojenek felel meg - bleh, tagadom, hogy en irtam :D -
#84 Mondjuk kivancsi lennek ezek utan, hogy annak a csajnak milyenek voltak az elozo kapcsolatai. Azaz, hogy mindig ilyen volt, vagy csak az utobbi kapcsolatban valtozott meg. Mert ez nekem inkabb a fiu/anya viszony megfelelojenek felel meg, mint egy parkapcsolatnak. :D -
#83 reggel a pasi még alszik! nem gondolod, hogy hajnal 7kor felkel?????egyébként röhejes, de ha nincs elérakva akkor képes és nem eszik egész nap... most komoly! tudom mert kollégám volt csak kirúgták! -
#82 de remélem reggel indulás elött is megeteti megitatja