963
vagy lány ,mire????
  • akos
    Már abban a pillanatban a nyakam mertem volna rá tenni, hogy legalább egy valaki lesz, aki nem fog tudni majd elmenni e két "szerepkör" mellett, hogy szándékosan félre ne értse - holott teljesen nyilvánvaló, hogy mire gondoltam.
  • Rafaelo
    :X oké
  • akos
    Értsétek yol.
  • DannyL
    lányom????? :)
  • Rafaelo
    anyám?????
  • akos
    Számomra is teljesen természetes, hogy a párom legyen egyben egy kicsit a lányom/anyám/szeretőm/barátom... stb. És nyilván fordítva is. Egy yo kapcsolatnak millio-millio apró mechanizmusa van. Ezek is közéjük tartoznak.
  • bld
    Hát nálunk van ilyen de ez sztem inkább karakterfüggő, van akinek szüksége van az objektív véleményre mert érzelmi túlfűtöttségében elfogult és rosszul dönthet bizonyos esetekben, mások jobban szeretik maguk/magukban intézni az ügyes-bajos leki dolgaikat az a lényeg h működjön:) ugye Membrah:)
  • LédA
    Nem igények ezek, hanem mindezt megtaláltam egy emberben, szóval nem lehetetlen, csak a megfelelővel kell hogy összehozzon az élet.
  • LédA
    Természetesen oda-vissza érvényes a dolog!

Nálunk nincs olyan, hogy magában tartja bármelyikünk, hogy baja van. Kulcsszó az : ŐSZINTESÉG!!!Másrészt ismerjük egymást annyira, hogy ha valakinek baja van észrevesszük és megpróbáljuk megbeszélni, persze nem mindig sikerül, de próbálkozunk.

Ez így működik és nem is rosszul!
  • Unreal1942
    Sehonnan. Nekem is csak mázlim van mindig
  • Unreal1942
  • petroow
    heh és hogy találjam ki hogy most épp meik mit akar ? :PPP
  • Rafaelo
    azé me félre lehet érteni az ilyeneket némely esetben
    hát tudnék mesélni az biztos de ez nem a mónika show :D
  • Membrah
    Miért lenne ez hülyítés?
    ennyire rossz tapasztalataid vannak?
    Én még senkit sem hülyítettem,s tényleg előfordul,hogy csak úgy,meglepjem valamivel,ha mással nem is,azzal legalább,hogy nem nyavajgog,s hagyom,hogy úgy rendezze a napját,ahogy ő szeretné...
    Vagy egy puszi,ami csak simán jól esik neki is és nekem is,mert amikor ránézek,már nem tudom,hogy kifejezni aszeretetem,csak egyszerűen adok neki egy kicsi puszit az arcára,s csodálom őt,hogy "Istenem,mennyire szeretem!"!!!
  • Rafaelo
    háta "Amúgy az ilyen csak úgy szeretetből dolgok inkább ránk jellemzőek!" dolgok
  • Membrah
    Mit is?
  • Membrah
    Mit válaszolhatnék erre?
    Tényleg nem túl gyakori ez,sajna a nők és a jelnleg "kispadosok" szeretnek költekezni,és vásárolni...
    De vigasztaló tény,hogy azért bőven van ilyen nő még,mint én,aki nem szeret vásárolni és nem várja el a költekezést!
  • Rafaelo
    jah azt nevezik hülyitésnek :)
  • Membrah
    Amúgy az ilyen csak úgy szeretetből dolgok inkább ránk jellemzőek!
    Ilyet én is szoktam...
    Persze nem virágot...:-)
  • Membrah
    Én "csak" arra vágyok,hogy viszonozza az érzelmimet,vagyis:szeressen!
    Onnantól pedig ügyelek arra,hogy ne várjam el,hoyg erején felül teljesítgesen dolgokat!
    Attól még,hogy néha rossz a hngulata,vagy nem ígér kicset,csillagot,még tudom,hogy nagyszerű ember és hogy szerte engem!
    És emiatt (is) én is őt!
    NNNaa,ha ezt olvassa az én kis barátom,akkor remélem örül nekem!
  • Rafaelo
    az mind egy emberben nem semmi igények :D
  • Membrah
    Ez mind szép és igaz,de ettől még nem lesz a két fél boldog!
    Tudni kell,hogy Ő mire képes,hogy Ő mit tud adni,s ahoz igazodni!
    Te képes vagy mindig minen esetben kiismerni önmagad és Őt is?
    Az emberi lélek és érzések szeszélyes(ek)!
    szegény férfi nem hiszem,hogy mindig tudja követni, hogy mikor, milyen hangulatunk van...
    Pont amiatt,hogy a nők szentimentálisabbak, sa ezerszer több dolog tud rá hatni lelkileg, mint a férfiakra!
    Tehát nem várható el,hogy mindig tudja,hogy milyen vagyok éppen akkor,azaz azt,(a te szavaiddal élve:-)...)hogy "ügyes" legyen!
    Pláne,hogy neki is lehet rossz napja,ő is lehet nyűgös,tehát tudni kell lemondani is és nem elvárni,hogy tudja mindig mit akarunk!
    Ráadásul,ha belegondolsz,ők nem igazán adják ki magukból,ami zavarja őket,vagy akát,ami tetszik nekik!
    Egyrészt nincs rá igényük,másrészt nem "illene" hozzájuk(már ha az ő véleményüket nézzük)
    Vagyis lehet,hogy nem tudsz róla,de neki is megvan aza dott problémája,csak te(vagyis inkábba nő-általánosítva-) nem tudsz róla!
    Példa erre,hogy monjuk te nyűgös vagy,vagy bánt valami,s szeretnél odabújni,s örülnél,ha bátyolgatna meg megölelne,de ő eltol magától,csöndes,vagy éppen dúl-fúl,és nem igazán kommunikatív...
    Lehet,hogy azt hiszed,hogy ő milyen "bumkó",amiért nem figyel rád,de valójában megeshet,hogy a tudtodon kívűl történt vele valami,ami még bántja otthon is,meletted is őt!
    Ettől még szeret,s törődik veled,ha teheti,de néha őt is leköti a saját élete...
    Ezt el kell fogadni,s hagyni kell,hogy lejárja magát s ha nem akarja elmondani,amikor megkéed,akokor hagyni,hadd nyugodjon meg...Éreztesd vele,hogy mellette állsz,de ne akard se babusgatni,se vádolni,mert ezzel csak vitát szítasz!
    Velem is előfordult,hogy ezt elfelejtettem,s lett is belőle egy kisebb súrlódás,de amint újra letisztáztam magamba ezt a tényt,minden a helyes úton ment megint!
  • LédA
    Pampi azaz U1942, más topicokban vannak hozzászólásai, Ő a párom.

Persze nem azt mondom, hogy Ő tudja pontosan, de jól sejti a dolgokat. Szerintem minden Nőnek másra van szüksége, sőt ha magamból indulok ki mindennap másra van szükségem.

Néha csak..

haver, kell akivel tudok hülyéskedni
    szerető, akivel jót lehet huncutkodni
    barát, akivel meg lehet beszélni a dolgokat
    társ, aki mellettem van és segít
    férfi, aki mellett Nőnek érezhetem magam.

Az az "ügyes" (tudom ez rossz szó, de nem találok jobbat)pasi, aki érzi mikor mire van szükség, mikor melyik "szerepbe" bújjon bele.

A Nő nem csillogó gyémántokra vágyik(annak is megvan a hely és az ideje), hanem egy szál virágra (ami akár a fű közül kitépett százszorszép)CSAK ÚGY. Nem szülinap, névnap, hanem csak úgy, SZERETETBŐL.

• akos
    Hja... :|
  • petroow
    de nem az :Q

[mi tuggyuk :]
  • akos
    Membrah
    Bár gyakoribb jelenség lenne az ilyen hozzáállás!
  • bld
    Pampira?, mi az a pampi?
  • LédA
    Mire vágyik a Nő?
    Pampira.
  • Membrah
    :-)
  • Sir Quno Jedi
    Habos, hmmm....
  • Arch
    Ágyra, nyugira és habos kakaóra vágyom :))
  • BenceYCE
    Az nem lehet.
    Nekem is a barátnőm...
  • bld
    Végig olvastam az utóbbi 90-100 hozzászólást frappánsan csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Membrah a barátnőm;)
  • Membrah
    Shja,tudjátok még mi igazán kiábrándító némelyik kiscsajban?
    Az,amikor olyan alakot választ,aki tele van keshhel,s megvesz neki mindent!
    Aki hagyja,hogya barátja agyon költekezze magát miatta!
    Genyóság!
    Én nem bírom az ilyet...Neki is kell a pénz,s ha nekem van,akkor azt költöm,ha szükségem van valamire,nem tudnám elviselni,hogy a barátom vásárlogasson nekem!!!
  • Membrah
    Tudod mi a még nagyobb szemétség?
    Az,hogy akik a placákat üzemeltetik,azok kihasznáják az efféle emberek butaságát!
    Erre építenek,s sajnos elég jövedelmező a válallkozásuk!
  • The Termentor
    Mire vagyik a NO ??
    jee ez a topik cime?? :)
  • The Termentor
    neked is felmegy a vernyomasod es szedulni keszdesz es hanyinger?? meg stb. mer akkor orulok hogy nem vagyok egyedul.
    eddig egyszer ajultam el eletemben. az is egy plazaba volt. sztetek van osszefugges? :)
  • The Termentor
    a vasarlas mar csaladi program... es ez a szornyu hogy nem kirandulni megy a csalad a hetvegen, vagy muzeumba! hanem plazaba vesznek kajat.ok. az kell. de a tobbi az csak felesleges penzkoltes es agybutitas. sztem jelentosen hozzajarul ahhoz hogy az emberek a penzt geyenlove tegyek az ember ertekevel.
  • Membrah
    Az ő dolguk,bár én sem értem miért olyan jó muri ez....
  • JackDaniels #242
    Vásárolni sztem csak így lehet, nem pedigúgy, hogy a boltban találom ki, mit is akarok venni.:) Az egy faxság:)
    De vannak a falusi plazaturisták. Elindulok vásárolni pl. Cora-ba, jön szembe egy dzsoggingba öltözöttm 4tagú család. Kosár üres, sétálnak, nézelődnek, isszak azt a szar műanyag automastás kakót, 1kör, megint jönnek szembe, még mindig üres a kosár, 2kör ismét beléjük futok, már van 2 kefír és egy marscsoki a kosárban! Yeeeee!! Na ezektől a parasztoktól ráz ki a hideg!!!!!!!!!!!!!