Mire vágyik a NŐ ??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mar ne haragudj de voltal te mar a baratnom hogy ennyire tudod?
muahah
pwned

anti hero

Botond
pwned \o/
Hangianix
Mondjuk rad max 1 lehet igaz, de mint tudjuk a penz nem minden xDDDD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

"etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb"
te majdnem olyan szereny vagy mint en, de ez a sor tenyleg tetszett.

anti hero

Hangianix
mi mindig is joban voltunk, az egesz vita, csak azert volt, hogy elaltassuk az AoD gyanakvasat. 😄

ui.:
-->Rozsalany
"etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb és mégse kezel cselédként"
En ugy gondolnam, hogy akkor kezelnek valakit cseledkent, ha nem bir a fenti kvalitasokkal.

ofkorsz!!!!!!!!!
(botinak soha semmit nem szabad elhinni)

anti hero

Botond
félig ;-) de néha a szerelem télleg vad dolgokra képes :-)
Rózsalány
ez ugye csak vicc, mert nevettem tõle😄DD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

lol

anti hero

Botond
még lóg a ToA leszállítási árával,azt próbálom kiszedni belõle :-)
nem hagyok feluletet a tamadasra, comprende?
xD
ti ketten nagyon osszejatszotok btw mi ez a nagy baratsag?!

anti hero

Botond
"© Caravan ma 15:07 | Privát | Válasz | #22

Szeretnék egy barátnõt...........akinek a neve végre nem úgy végzõdik, hogy .jpg!" mit hozzon a mikulás topikban van egy szakértõ :-D
Botond
materia,minõ kegyes fogalmazás :-D
Hangianix
Jah, Bhal szovegeiben nincs eleg materia 😄

Botond
sose tennék ilyet :-D
Botond
lehet vannak terveik és szeretik egymást,talán a srác stresszes mert alig megy a vállalkozása,de hisznek benne,és küzdenek együtt,ez is szép dolog :-)
Rózsalány
én is a tenyeremen hordozom a pasimat(etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb) és mégse kezel cselédként és egyenrangúak vagyunk. de igaz, hogy embere válogatja!!!

az említett párnál fél évenet 1x van szex - a csaj ezt mesélte, panaszolta nekem! úgyhogy...

hat tudod te mi kell a nonek!!!!
(hat igen a sok iskola ;>😉

anti hero

Sir Quno Jedi
Amúgy a diplomás és okos nõk soxor nagyon ragadnak az ilyen taplóarcúakra. Tapasztalat. AZ ellentétek megtalálják egymást, ez úgy tûnik itt is igaz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hangianix
Szoktam, de nem a megszokott alkalmakkor, akkor elkerulom a sablon ajandekok vasarlasat.

Hangianix
Ha 24 eves, akkor gondolom nem az elso kapcsolata. Lehet, hogy az elozoek annyira rosszak voltak, hogy meg ez is jobb es nem akarja elvesziteni. Amikor valaki mar sok idot es energiat fektet egy kapcsolatba, akkor sokkal tobbet hajlando erte kuzdeni es turni erte, mint ahogy az valoban megerne.

Rafaelo
én örülnék ha ilyen nõm volna aki etet meg itat

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
Lehet "tud" valamit a 34-es pasi, ami elég kompenzáció az anyáskodásért ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

na meselj hangi szoktal viragot venni a baratnodnek?
: )

anti hero

minden ember kulonbozo (durr igen szep nagy kozhely) de tenyleg ha neki jolesik es ez esik jol, akkor hagy csinalja, le kell sz*rni :x

anti hero

Rózsalány
10 év van a pasi javára,(a csaj 24 éves) de egyébként tényleg anyáskodik kicsit a csaj fölötte...

Hangianix
megfelelelojenek felel meg - bleh, tagadom, hogy en irtam 😄

Hangianix
Mondjuk kivancsi lennek ezek utan, hogy annak a csajnak milyenek voltak az elozo kapcsolatai. Azaz, hogy mindig ilyen volt, vagy csak az utobbi kapcsolatban valtozott meg. Mert ez nekem inkabb a fiu/anya viszony megfelelojenek felel meg, mint egy parkapcsolatnak. 😄

Rózsalány
reggel a pasi még alszik! nem gondolod, hogy hajnal 7kor felkel?????egyébként röhejes, de ha nincs elérakva akkor képes és nem eszik egész nap... most komoly! tudom mert kollégám volt csak kirúgták!

Rafaelo
de remélem reggel indulás elött is megeteti megitatja <#vigyor3>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rózsalány
Az én ismeretségi körömben van egy pár, akik ílyen alá-fölérendeltségi viszonyban élnek... A pasi egy tohonya, 2méteres fickó, aki csinálgatja a szr, perspektivamentes vállalkozását,ami abból áll, hogy hetente 1x fél óra meló és kész - ebbõl persze a bevétel minimál -; a csaj meg 2 dplomával húzza az igát a melóhelyén, utána hazajön és egész este a pasi szétdobált holmilyát rakja rendbe, megeteti, megitatja. A pali mindenkinek - többek közt az én pasimnak is - osztja az észt hogy hoyg kell nevelni a nõt: . A csaj meg imádattal csüng a pasin és hisz benne. Van ilyen. Majd ráébred a csaj is csak nehogy késõ legyen...

a magassag es felnezni atvitt ertelemben gyk., azert is raktam ""
mielott vmelyik nagyokos (pl boti xD) belemkot

anti hero

egy egeszseges kapcsolatban sztem a ferfiu "3centivel mindig magasabb" kell hogy legyen (sztem a mire vagyik egy no kerdesnel ez is elojon, hisz valahol minden no szeretne felnezni a parjara ill szeretnek magukat biztosnsagban erezni mellette etc). attol meg lehet harmonia, ill nem hinnem hogy a no attol el lenne nyomva.

anti hero

Hangianix
Mozes a nagylelku. 😄

Hangianix
"Mert sajnos vannak olyan nõk akiknek csak annyi az igényük, hogy kiszolgáljanak és körülugráljanak egy hímet"
En ilyen novel meg nem talalkoztam, olyannal ellenben igen, aki forditva szerette volna ezt. 😊

Botond
nps :-)
Rafaelo
<#kuss>

Rózsalány
Van egy barátom (hímegyed)aki nagyon jól megfogalmazta az elnyomott nõkkel kapcsolatos érzéseit: " 1000x inkább vagyunk egyenrangú partnerek, az intelligens barátnõmmel, minthogy uralkodjak egy igénytelen nõn." Mert sajnos vannak olyan nõk akiknek csak annyi az igényük, hogy kiszolgáljanak és körülugráljanak egy hímet - bár ezek általában boldogtalanul végzik - szerintem!!!

Hát nemtom, nálunk itt a 8ban "kicsit" válogatósnak kell lenni ha igazi "értékre" vágysz...

De pest más részén se jobb a helyzet, legfeljebb csak aranyszalagba van csomagolva a lány.

Egy kissé elkorcsosult értékrenddel bírnak a pesti csajok, ezzel szemben a vidéki (bocs a kifejezésért pesten alpáribb hangnemben használják) lányok sokkal földhözragadtabbak, realistábbak ami szerintem elõny mintsem hátrány. Képzeldd el hogy a gyerekedet egy plázacica "neveli"...
Ki a francnak kell egy ilyen partner?

(persze megint minden csak nagy általánosságban)

UI:
Hangianix, Botond sry, csak a témához szóltam. elolvastam amit írtál/írtatok és felfogtam ám a smile értelmét is (bármily hihetetlen). Pusztán a témához szóltam és a példaszerû idézet ragadt meg. De gondoltam "fiatalabbak" is olvassák eme topicot.

Véleményem továbbra is az, miszerint akkor is van elnyomott és elnyomó, legfeljebb csak türtözteti magát az ember. (sajnos elnyomóból több a férfi) Szerencsés aki megtalálja párjával a harmóniát. Csak az a másik iránt érzett tisztelet... Na az a fogalom hiányzik a mai fiatalokból. De elég nekem mára a bölcselkedésbõl, megyek mert vár a vidéki asszonykám.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

gergou
Hat, amiket leirtal..., hat, ez telleg mind igaz, nagyon jo a latasmodod vazze😊

`Take a look to the sky just before you die`

Rózsalány
<#nyes><#vigyor>

Sir Quno Jedi
Neme ?!! Tényleg nem... 😄DD

Rózsalány
szentem nem tudod úccse!!!😊)

Sir Quno Jedi
Kitaláljam hol élsz ??? 😄DD

Rózsalány
Fúú, tök jó amit a vidéki vs pesti lányokról írtál meg a Blázssóssal is tök egyetértek!

Rafaelo
a kényeztetés pontosan mi (testi?)<#papakacsint>

en expert vagyok a temaban ;>

anti hero

koszi ;>

anti hero

bogyoka
ezaz, ez a legjobb hozzászólás <#eljen><#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Botond
#10es kommentet azé vágd be te is,nem árthat :-D