Mire vágyik a NŐ ??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
muahah
pwned
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
te majdnem olyan szereny vagy mint en, de ez a sor tenyleg tetszett.
anti hero
ui.:
-->Rozsalany
"etetem itatom, jó vagyok az ágyban, jól kersek...stb és mégse kezel cselédként"
En ugy gondolnam, hogy akkor kezelnek valakit cseledkent, ha nem bir a fenti kvalitasokkal.
(botinak soha semmit nem szabad elhinni)
anti hero
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
anti hero
xD
ti ketten nagyon osszejatszotok btw mi ez a nagy baratsag?!
anti hero
Szeretnék egy barátnõt...........akinek a neve végre nem úgy végzõdik, hogy .jpg!" mit hozzon a mikulás topikban van egy szakértõ :-D
az említett párnál fél évenet 1x van szex - a csaj ezt mesélte, panaszolta nekem! úgyhogy...
(hat igen a sok iskola ;>😉
anti hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
: )
anti hero
anti hero
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
mielott vmelyik nagyokos (pl boti xD) belemkot
anti hero
anti hero
En ilyen novel meg nem talalkoztam, olyannal ellenben igen, aki forditva szerette volna ezt. 😊
De pest más részén se jobb a helyzet, legfeljebb csak aranyszalagba van csomagolva a lány.
Egy kissé elkorcsosult értékrenddel bírnak a pesti csajok, ezzel szemben a vidéki (bocs a kifejezésért pesten alpáribb hangnemben használják) lányok sokkal földhözragadtabbak, realistábbak ami szerintem elõny mintsem hátrány. Képzeldd el hogy a gyerekedet egy plázacica "neveli"...
Ki a francnak kell egy ilyen partner?
(persze megint minden csak nagy általánosságban)
UI:
Hangianix, Botond sry, csak a témához szóltam. elolvastam amit írtál/írtatok és felfogtam ám a smile értelmét is (bármily hihetetlen). Pusztán a témához szóltam és a példaszerû idézet ragadt meg. De gondoltam "fiatalabbak" is olvassák eme topicot.
Véleményem továbbra is az, miszerint akkor is van elnyomott és elnyomó, legfeljebb csak türtözteti magát az ember. (sajnos elnyomóból több a férfi) Szerencsés aki megtalálja párjával a harmóniát. Csak az a másik iránt érzett tisztelet... Na az a fogalom hiányzik a mai fiatalokból. De elég nekem mára a bölcselkedésbõl, megyek mert vár a vidéki asszonykám.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
`Take a look to the sky just before you die`
anti hero
anti hero
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!