12
  • lovagregeny
    Nagyon komoly!
    Hát a gépek (mobilhálózat) megpróbálták átvenni a hatalmat de hál istennek sikerült visszaverni a lázadást. Az esetet persze "szoftverfrissítés"-nek állították be.
  • Csaba
    Nekem viszont a Siemens mobilok jönnek csak be igazán. Illetve, csak 1 darab van, de azzal elégedett vagyok.
  • juhand
    "soha eddig nem tapasztalt, évszázadonként egyszer előforduló hibát" Hát persze. Majd amikor pár éven belül megismétlődik, akkor megint ezt mondják majd.
  • TeszteloPontHu
    Rossz belegondolni, hogy pl. a mentőket v. a tűzoltókat sem tudták kihívni...
  • Sliders
    Amúgy a Siemens számítógépekkel, telefonokkal nekem csak bajaim volta, a Siemens egy szar ezt merem állítani.
  • Güzüke
    Elgondolni is szörnyű, mi lesz, ha minden elektronikus eszköz IP hálózatba lesz kötve és normális működésükhöz a net szolgáltatásaira lesz szükségük. Ennél már csak az egyhetes áramszünet lehet rosszabb.
  • Faterx
    a jövő...
  • Axon
    A rendszerben súlyos kivétel történt!
    Kérem vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdával vagy pedig vegye igénybe segítségnyújtó központ szolgáltatását.
  • DW
    Ebbe még belegondolni is rossz...30 óra net nélkül?:DDDD
  • Rafaelo
    fatal error

load "telekom" ,8,1
  • PLaci #2
    "a totális leállás egy szoftverfrissítés közben következett be és megsemmisült a Telekom Austria teljes adatállománya."

Mi van, felrakták az SP2-t?
  • EOX
    pffffff