12
-
lovagregeny #12 Nagyon komoly!
Hát a gépek (mobilhálózat) megpróbálták átvenni a hatalmat de hál istennek sikerült visszaverni a lázadást. Az esetet persze "szoftverfrissítés"-nek állították be.
-
Csaba #11 Nekem viszont a Siemens mobilok jönnek csak be igazán. Illetve, csak 1 darab van, de azzal elégedett vagyok. -
juhand #10 "soha eddig nem tapasztalt, évszázadonként egyszer előforduló hibát" Hát persze. Majd amikor pár éven belül megismétlődik, akkor megint ezt mondják majd. -
Rossz belegondolni, hogy pl. a mentőket v. a tűzoltókat sem tudták kihívni... -
Amúgy a Siemens számítógépekkel, telefonokkal nekem csak bajaim volta, a Siemens egy szar ezt merem állítani. -
Güzüke #7 Elgondolni is szörnyű, mi lesz, ha minden elektronikus eszköz IP hálózatba lesz kötve és normális működésükhöz a net szolgáltatásaira lesz szükségük. Ennél már csak az egyhetes áramszünet lehet rosszabb. -
a jövő... -
A rendszerben súlyos kivétel történt!
Kérem vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdával vagy pedig vegye igénybe segítségnyújtó központ szolgáltatását. -
DW #4 Ebbe még belegondolni is rossz...30 óra net nélkül?:DDDD -
fatal error
load "telekom" ,8,1 -
"a totális leállás egy szoftverfrissítés közben következett be és megsemmisült a Telekom Austria teljes adatállománya."
Mi van, felrakták az SP2-t?
-
pffffff