Szoftverhiba miatt bénult meg az élet Ausztriában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon komoly!
Hát a gépek (mobilhálózat) megpróbálták átvenni a hatalmat de hál istennek sikerült visszaverni a lázadást. Az esetet persze "szoftverfrissítés"-nek állították be. <#ejnye1>
Nekem viszont a Siemens mobilok jönnek csak be igazán. Illetve, csak 1 darab van, de azzal elégedett vagyok.

"soha eddig nem tapasztalt, évszázadonként egyszer elõforduló hibát" Hát persze. Majd amikor pár éven belül megismétlõdik, akkor megint ezt mondják majd.
TeszteloPontHu
Rossz belegondolni, hogy pl. a mentõket v. a tûzoltókat sem tudták kihívni...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Sliders
Amúgy a Siemens számítógépekkel, telefonokkal nekem csak bajaim volta, a Siemens egy szar ezt merem állítani.

Elgondolni is szörnyû, mi lesz, ha minden elektronikus eszköz IP hálózatba lesz kötve és normális mûködésükhöz a net szolgáltatásaira lesz szükségük. Ennél már csak az egyhetes áramszünet lehet rosszabb.
Faterx
a jövõ...
Axon
A rendszerben súlyos kivétel történt!
Kérem vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdával vagy pedig vegye igénybe segítségnyújtó központ szolgáltatását.

Ebbe még belegondolni is rossz...30 óra net nélkül?😄DDD

Rafaelo
fatal error

load "telekom" ,8,1

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

PLaci
"a totális leállás egy szoftverfrissítés közben következett be és megsemmisült a Telekom Austria teljes adatállománya."

Mi van, felrakták az SP2-t? <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

EOX
pffffff

Retteketet