Siemens C62
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Tudtok -e valami service software-t a mobilhoz?
Azzal ugyanis ugrik a garancia. És amiatt többet vesztesz az értékébõl, mint amennyit nyersz fele. (Fõleg egy ilyen hirhedten gyenge típusnál, amit gyakran kell(het) szervizelni.)
de ha fuggetlenitem+rakok ra egy rakas csengohangot+kepet akkor se?
modntam nekik mindent, vagy egy fel oldalas hibalistat csinalt a vegen 😊
3.-ra mar szeretnem cserelni. jo lenne nekem egy m55 is csak mukodjon! Nem lehet eladni valahogy a c62-t?
2.-nál elég az ökölrázás.
Jah, és emlegesd sûrûn a fogyasztóvédelmi felügyelõséget. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Bevált módszer 😊 (Bár nem nekem.)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyébként semmi bajom vele, csak néha falhozvágnám <#idiota>#idiota>
Asszem, miután a szinei meg a hangereje miatt szervizben is volt, és ott sem tudtak vele mit kezdeni, ráadásul a kölcsön c55 is rakás fos volt, nem veszek több siemens-et...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem mostanaban (miutan visszadtak a szervizbol mert nem kapcsolt be) sok hulyeseget csinal (pl.: kiirja hogy kerem varjon majd helytelen bevitel meg 1 proba es ez vegtelenul megy mig ki nem veszem az akkut. meg neha ramegyek a netre es ottmarad a kijeloles (pl kezdolap) es minden szoveg eltunik csak az marad. utana hiaba megyek vissza a menube utana ujra ezt csinalja. meg magatol volt olyan hogy elkeztdett csorogni es nem volt semmise kiirva a kijelzore csak csorgott es rezgett.) mit csinaljak vele? vigyem megint szervizbe?
most 26-os SW van rajta