A Matávkábel sávszélessége is nő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s1lkforrent
Tudlak sajnálni<#pardon1>
A MONORTELnél 384Kbit/s kerül 13-ba KETTÕ éves hûségnyalatkozattal<#nezze><#gunyos1><#falbav>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Mészy
Vajon a feltöltés mennyire változik? duplázódik az is?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mészy
Hurrá!!!!
Már megy is!
Lemértem egy oldalon a sebességemet és 1,3 Mbit/s. Most nagyon örülök.!<#vigyor3>
Már csak a 14e Ft-os árat kellene mérsékelni!
<#rinya>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

gz8
Még csak hó közepe van, de már megvan a 40 GB, és csak 768-asom van. A 30 gigás limittel a jupiszi tehet egy szívességet and shove it up where the sun doesn't shine.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Én is pont ezt akartam kérdezni.

De gondolj bele. nem is kell "fanatikus warezesnek" lenned ahhoz, hogy relative hamar beleütközz az adatforgalmi limitbe. Hallgass netrádiót, nézz netTV-t és láss csodát!
Demon Eyes Kyo
Ha nem töltesz le akkor minek neked 1500-as net? <#conf>

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

CSOCSO
telefonvonal elbirna 3mbitet is...csak majmolnak ott a matavnal meg a tobbinel..
Mighty
Akinek nem kell havi 30G-nel tobb, annak nagyon is fasza. Hurra!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ja chello hûdefasza 30G korlát hurrá......
spyderco
Remélem minél elõbb, de nem fûzök hozzá túl nagy reményt. Ha lejár a szerzõdésem akkor meg go to chello.

http://www.o-store.hu

Akkor a Chello lesz a legjobb...
Nemtom invitel mikor lép valami hasonlót..<#szomoru1>

Csak halkan, mert ez illegális...