A Microsoft a RealNetworks hallgatását szeretné elérni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Szerintem a BSplayer is klassz!!!
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Monca csak, véleltenül nem Macen nyomulsz? <#fogmosas>#fogmosas>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
mér nem csináltak õk elõbb oprendszert, és akkor az õ playerük lenne bele integrálva... még jó hogy visszaélnek, én is azon volnék hogy minél nagyobb poziíciót szerezzek mindne téren, és minél több pénzt szerezzek a cégnek. <#fejvakaras>#fejvakaras><#nezze>#nezze><#email>#email><#ejnye1>#ejnye1>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Azomban ez nem változtat azon, hogy maga a QTplayer mekkora 1 undorító fosrakás.
RealPlayer meg 1 gányolmány.
Én madia player classicot használok, viszont ennek meg semmi köze az M$-hez. Max annyi, hogy az alapértelmezett kezelõfelülete 98%-ban a "klasszikusnak" mondható mplayer2 kezelõfelületét idézi. MPClassicban még nem sikerült olyan extrém dolgot kitalálnom, amire ne lett volna beépített megoldás. Codec-ek párosításával meg semmi sem lehet akadály. PL. képes .mov (QT) fájlok lejátszására. Ami ügye 😄 nem feltétlenül legális, mivel QT fentartja magának a kizárolagos terjesztési jogot. A legújabb verziók már .swf (flash) animációk teljes mértékû lejátszására is alkalmas (é.: a vezérlõfombok is mûködnek).
Szal, mindenki használjon Media Player Classic-ot!!!
Ne feledd, Google a barátod!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Mediaplayer Classic, vagy mplayer cygwinnel fordítva 😊
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
Én nem az tuti.