22
  • Cactus
    Olyan mind1 mit használsz, ez nem arról szól. Egyszerűen meggyőzik ZS-vel a RealNetworköt, aztán ennyi volt részükről. Azt hiszi bárki is, hogyha ki kell vennie a M$nek a WMP-t, akkor majd a Real agyonra keresi magát? Sztem mind2 fél jól járna a kiegyezéssel. Ami azt illeti, sztem az EUnak azért jól jönne ez a "kis" bevétel egy ocsmány cégtől ;]
  • Péntek
    RealPlayert soha! BSPlayert használok én is
  • zozo2001hu
    Üdv mindenkinek!

Szerintem a BSplayer is klassz!!!
  • FTeR
    nem is kell mega codec, fel lehet ezeket külön is rakni
  • gz8
    Kinek a pap, kinek a paplan. A véleményemet FTeR megírta a 12-esben, én nem vagyok ennyire szókimondó.

Monca csak, véleltenül nem Macen nyomulsz?
  • Yv@n
    Ez ebben a fo4rmában igaz, viszont Realnetworks-öt ez nem vígasztalja, tekintve hogy ők a saját playerüket szeretnék elterjeszteni, nem csak a formátumot. Btw engem aztán teljesen hidegen hagy hogy épp a video amit nézek milyen formátumban van, amíg: relative kicsi, jó minőség és az a lejátszó amit preferálok lejátsza, ez pedig jelen pillanatban a mediaplayer classic formájában ölt alakot(ofkoz qt és rm alternative packokkal).
  • Darth Sith
    "redmondi céggel szemben azzal a váddal, hogy a szoftveróriás visszaél monopolhelyzetével, és megpróbálja kiszorítani a konkurens médialejátszókat."
    mér nem csináltak ők előbb oprendszert, és akkor az ő playerük lenne bele integrálva... még jó hogy visszaélnek, én is azon volnék hogy minél nagyobb poziíciót szerezzek mindne téren, és minél több pénzt szerezzek a cégnek.
  • mireez
    MPC 6.4.8.2
  • [HUN]PAStheLoD
    mellesleg, ha van egy kis esze RealNetworks-nek akkor nem enged a m$ csábításának .. mert lehet most kap egy kis zsebpénzt , amiből fedezi egy ideig a hiteleit , aztán meg lehúzza a rolót.
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor elárulok 1 titkot : van Real Alternative is meg QuickTime Alternative is .. mind a kettő a már jól ismert wmp 6.4-et használja codeck-el .. ezért néhány nagyobb codecpackkal is lehet nézni RM-et meg mov-ot , de sztem felesleges a mega pack csak emiatt..
  • FTeR
    A QT az egyik legjobb (ha nem a legjobb) tömörítési algritmust használja, tehát meglehetősen kicsi méretben képes jó minőség előállítására.
    Azomban ez nem változtat azon, hogy maga a QTplayer mekkora 1 undorító fosrakás.
    RealPlayer meg 1 gányolmány.
    Én madia player classicot használok, viszont ennek meg semmi köze az M$-hez. Max annyi, hogy az alapértelmezett kezelőfelülete 98%-ban a "klasszikusnak" mondható mplayer2 kezelőfelületét idézi. MPClassicban még nem sikerült olyan extrém dolgot kitalálnom, amire ne lett volna beépített megoldás. Codec-ek párosításával meg semmi sem lehet akadály. PL. képes .mov (QT) fájlok lejátszására. Ami ügye :D nem feltétlenül legális, mivel QT fentartja magának a kizárolagos terjesztési jogot. A legújabb verziók már .swf (flash) animációk teljes mértékű lejátszására is alkalmas (é.: a vezérlőfombok is működnek).
    Szal, mindenki használjon Media Player Classic-ot!!!
    Ne feledd, Google a barátod!
  • Macc
    innen latszik, hogy fingod sincs a QT-rol... hehehe.
  • gz8
    A rílpléjer meg... legalább annyira szeretem, mint a quicktime-ot.
  • gz8
    A MS 6.4-es mediaplayere sikeredett a legjobbra , az utána következő verziók egyszerűen siralmasak.
  • Nyiri
    MPlayer Classic!!! UGYVAN!!! ALAP
  • Yv@n
    6.
    Mediaplayer Classic, vagy mplayer cygwinnel fordítva :)
  • ZaJanga
    Mi is van??? Ja!.... 5-en... :-)
  • Macc
    a realplayer egesz ceget fel kene robbantani. Jot meg nem csinaltak soha...
  • kanyar
    négyen
  • JZO
    sőt, hárman
  • Razgon
    Akkor már ketten vagyunk.
  • archkoven
    Kiváncsi vagyok ha a MS nem rakhatná bele a mediaplayert a vindózba ki használná helyette a RealPlayert.
    Én nem az tuti.