306
Letöltés és Internet gyorsító
-
#26 Jó az bármely más esetben is, ahol egy időben fel- és letöltés zajlik. -
Chaos Mad #25 adsl-em van nekem is.
azt tudom hogy dc-nél ideális, arra király, de hááát... mind1.. -
Chaos Mad #24 ja észrevettem :D -
#23 én adslre használom ezt a progit, dc-re ideális, böngészésnél nincs különbség szvsz. Nekem is van tűzfalam, és a letöltés nem a feltöltés rovására megy, pont az a lényege, hogy a max. letöltési/feltöltési sebességet egyszerre ki lehessen használni. -
Chaos Mad #22 amugy rájöttem fos ez a progi, eddig 9kb/s-el töltöttem fel, azt hogy ezzel ment e net lement 1kb/s alá, és folyamatosan annyi, most tesztelem a progi nélkül és láss csodát, 9-10 kb/s. szal a letöltés a feltöltés rovására megy. -
Chaos Mad #21 az drága progi :DDD -
Chaos Mad #20 mi? :D -
skristof #19 t3as lan? :P -
#18 Hülyeség, nekem még az összes kipróbált tűzfal mellett ment. ( Kerio, BitDefender, Sygate, PC Cillin ) -
Chaos Mad #17 más ien fasza progrol nem tudtok? :) -
HoTDoG #16 Szintén cFos Speed-et használok, és ZoneAlarm, NOD32 mellett eddig semmi gondom nem volt vele.
Fájlcserélő progikhoz kötelező! Szerintem... -
skristof #15 hát ez mondjuk nem igy van
nekem cFosSpeed-em van, és tűzfallal is nagyon megy :P
(kerio-val) -
skristof #14 jaja
hihető...
szemmel látható a javulás... -
#13 Ez egy (c)fos ráadásul akkor müdik csak a leírás szerint, ha nincs tűzfal ... -
flashX #12 én nem is tudtam vele tölteni -
#11 Valószínű gyorsabb ja :D a böngészés ... -
#10 THX -
Chaos Mad #9 most inditottam a netet ezzel, és télleg gyorsabb a böngészés! -
#8 Cfos
Figyeljetek, mert ez 2 progi. Van a Cfos ADSL-re meg a CfosSpeed Wlan-ra. -
#7 Érdekes módon nálam szart sem ért, próbáltam a sima verziót és routerral a routereset is, de egyiksem volt jó... -
#6 Egy linket rakj már be lécci, én is leszedem. -
#5 Én használom egy pár hónapja usb-s Wlan-hoz. ( Szaros 64 kbps ) Valamennyit javít böngészésnél és P2P -nél is. Bár csodát nem lehet várni. A sebességlimit az ugye adott. -
#4 A neve alapján jó progi lehet :DDDD -
Chaos Mad #3 aha.. király!
nem tudsz még hasonlo progit? amivel minden kis kb-ot ki tudnék csikarni a dsl-böl? azt hallottam a windows frissitések is gyorsithatnak rajta.?! -
#2 Nekem van, és egész jól műxik. A lényege az, hogy a feltöltés nem befolyásolja a letöltési sebességet. Ez főleg akkor praktikus, ha használsz valamilyen fájlcserélő progi, vagy torrentet. -
Chaos Mad #1 hell all.
vki hallott már rola? most szedtem le, kiváncsi vagyok mien. aki többet tud az légyszi meséljen rola :DDD
thx.