670
Avagy KÉS/ALATT
  • Dikkma
    hát nem pont bias írta, hogy vasárnap ismétlik?
  • bias
    nem értem. én is szerettem volna az első két epizódot tévén is csekkolni, mert csak fejhallgatón tudtam (gyerkőc épp akkor aludt el :) ). jó fejek. úgy volt, hogy először az első évadot végig adják, és csak utána kezdik el a második évadot...

bias.
  • winnie
    ó, vazze, hogy én is elfelejtettem. nem ismétlik semmikor ezt a mocskot?:)

(régen bezzeg szombat este volt ismétlés...)
  • Morpheus
    Nekem sikerült elcsípnem az utolsó 10 percet.:)
  • dikki*yysw
    Baszki, ez a 3. hét, hogy elfelejtem nézni :) 3-ból.
  • bias
    bezony, vasárnap ismétlik.
    nekem jobban bejön a második évad, nem feltétlenül azért, mert az már a saját munkám teljesen, hanem mert sokkal elgondolkodtatóbb, emócionálisabb.

az első évad felborzolóbb, akciódúsabb volt, sok volt benne a PPP (pénz/pia/pinák), itt szépen át fog alakulni sokminden. na majd meglátjátok, csudajó lesz.

üdv,
    bias.

PS: #60-hoz még annyit, kicsit úgy érzem magam, mint aki kész arra, hogy megmutatkozzon a tévében egy riport erejéig, aztán úgy kerül bele , hogy (tudtán kívül) csámpázik/bénázik végig az utcán és lekamerázzák. :I
  • dikki*yysw
    tegnap volt s02e01? :) én éppen HALO-ztam, francba...
  • Morpheus
    Valóban kicsit kevés poén volt benne, de hozta a sorozat a formáját. Kemény, realisztikus képi világ, erős szóváltások...:) És a félelem az öregségtől...Tetszett...
  • béricsi
    a tegnapi évadpremier tényleg kőkemény dráma volt...
    máskor több poén van benne, miegymás. Tegnap volt pár durva jelenet.
  • bias
    :))) persze csak 3 epizódba piszkíthattam bele (hallhatóan).
  • bias
    nem báze, még nem is javíthattam ki a benne maradt hibákat.
  • dikki*yysw
    Még egy tiszteletpéldányt sem kapsz, vazze? :D
  • bias
    rosszabb... magamban csalódtam.
  • winnie
    pfff
  • bias
    megvettem a DVD-t, és hát csalódtam. a képminőség csúcs, a hangminőséggel fenntartásaim vannak. mintha belepiszkáltak volna.
    nem értem.
  • bias
    jövő péntek...
  • bias
    én speciel szeretem. :))))
  • bias
    :) ugyanolyan meló, mint bármi más. lehet szeretni, lehet utálni.

bias.
  • béricsi
    Will Smith - Kaliforniába jöttem
  • dikki*yysw
    wtf fresh prince?
  • dikki*yysw
    váó
    ez tök jó, most elmondhatom haveromnak hogy ismerek fórumban egy arcot aki szinkronokat kever
    1337 leszek :D
  • bias
    na ez jó kérdés.

a nip/tuck is (legalább is a mi szinkronunk) tv-re készült, én a második évadot igyekeztem minden tekintetben kidolgozni (távolságok, terek, stb.) szóval arra merem mondani, hogy DVD-kapábilis, az első évadban csak három rész volt az enyém, akkor épp a Fresh Prince-szel bajlódtam 7 napból 6,5-et.

elvileg a mi szinkronunk jelenik meg, gyakoraltilag majd kiderül. már megrendeltem, aztán meglátjuk. a szereplő szinkronhangokkal biztosan nem szinkronizáltatták újra, akkor szóltak volna.

a CSI volt anno az első munkám (305-308, 313-320), kidolgoztam, amennyire csak lehetett, de nem úgy dolgoztam vele, hogy akár DVD-n is jó legyen, ezt úgy értem, hogy ha engem kérdeznének, akkor nem engedném az én részeimet kiadni, inkább újrakeverném azokat.

persze ez nem így működik, akármennyi meló van benne, semmi jogunk nincs rajta, azt csinál vele a megrendelő, amit csak akar. szomorú.
    ha belegondolok, hogy az uccsó három epizódot a nip/tucs 2. évadból két teljes napig kevertem...

múltkor volt egy filmünk (Vak ítélet), amiből a film dramaturgiai zenitjén szereplő gyilkosságjelenetet egyszerűen kivágták (a jelenet felénél lekeverték blankra, és jött a kövi snitt), kész őrület.

mindegy, az ember igyekszik, aztán remél.

üdv,
    bias.
  • winnie
    bias! a múltkor írtad, hogy a csi-hanggal is te foglalkoztál, de azt írtad, hoigy nem dvd-minőség, tehát, ha lesz dvd, akkor nem a tévés szinkronnal fog megjelenni.

a nip/tuck dvd akkor hogyhogy megjelent szinkronnal?
  • bias
    ha jól olvastam, lesz angol, magyar és olasz hang.
  • dikki*yysw
    jah
  • bias
    http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=18252
  • bias
    úgy érted, angol hang?
    akkor valószínűleg...
  • bias
    mi van azon biztos?
    bocs, elveszem...

bias.
  • dikki*yysw
    Tök jó, hogy kijött itthon is a dvd. Ezért töltöttem csomót az angolt. Bár mindegy, mert nekem inkább az angol kell, csak a magyar verzión is biztos van..
  • bias
    kikúrt jo a 2. évad (bocs a kifejezésért, de télleg), élvezni fogjátok.
  • bias
    winnie: elvileg osszel folytatodik tovabb a 3 evaddal a munka. de hat messze van az meg...
  • winnie
    azért "nem megy adásba", mert most még a sírhant művek 2. évada "megy adásba":) utána majd jön. utána persze 1,5 évig nem lesz új rész itthon
  • bias
    kesz a 2. evad, nem tudom, miert nem megy meg adasba, de nagyon utos lesz, az tutteros.
  • dikki*yysw
    Privi ment.
  • Morpheus
    Szia Dikki!

Nekem csak 3 részt (4,5,6) sikerült megszerezni. A többit nem tudnád feltölteni, ha adok helyet?

Megköszönném.:)

Morpheus
  • dikki*yysw
    Nemsokára meglesz a teljes S01. :)
  • dikki*yysw
    Első szezon már lefutott, amúgy péntekenként 10kor ment.
    Gondolom akkor kezdődik a S02 ha lemegy a 6FU..
  • Borg
    btw a viasaton mikor megy? ott még nem is láttam.
  • Borg
    Hát ja végülis. Végy két sikersorozatot, az egyiket fejezd be, hogy legyen űr egy újnak, majd mixeld össze a kettőt = NIP/TUCK :)

Nem rossz. Az első két részt láttam már, itt megy az ATV+-on, meg a PRO7-en is.

Nem egy szívbajos társaság csinálta az biztos, keményen mutatnak mindent.
  • balcooo
    Ahazta, meglepödtem, hogy rajtam kivül van még nip-tuck fan az orszagban. Hat én tökkivoltam mikor lattam hogy sirhant van helyette..:/
    Szerintem is rohatt messze van a szappannoperaktol, elég bevallalos képileg is, scriptre is.
    Mikor kezdödik a következö szízön a visasaton, van valami infotok?