670
Avagy KÉS/ALATT
-
#110 01 - Various - NipTuck - The Engine Room A Perfect Lie (Theme Song) (Gabriel Dresden Remix).mp3
ez nemtom jó lesz e -
DesertPeter #109 köszi szépen
-
#108 nip tuck ost, ezt írd be dc-be és tuti fog lelni:) -
DesertPeter #107 Hello,Szia mindenki!nagy szükségem lenne a segítségetekre a NIP/TUCK zenéje kellene!!nagyon tetszik csak nem tudom az előadóját és a cimét :(:(:(
előre is köszi Peet -
#106 link -
#105 most reklámozta viasat 3, hogy uj évadok, és benne volt akés/alatt :) jeeehehe:) -
#104 4 évad ugye lesz?:S -
#103 erről halottatok már?
Milliókat vonzott a befejező rész
Amerikában véget ért a Kés/alatt című orvoskról és betegeikről szóló sorozat harmadik évadja, melynek befejező epizódját két, eddig passzívabb korosztály milliói is figyelemmel kísérték.
A thefutoncritic.com arról számolt be, hogy a kedden lezárult szériát többen nézték a 18 és 49 közti korosztályból, mint a műsor ez évben vetített bármely részét. A kétórás szezonzáró hiába kezdődött egy késői órán, mégis 5.7 millió nézőt ültetett a székekbe. A programnak helyet biztosító FX csatorna közleménye szerint a Kés/alatt keddi számai a fent említett korosztály valaha volt legnézettebb adását produkálták a kábel tv-k történelmében. Ezzel ez az érdekes show a negyedik legnézettebb kábelen sugárzott adás volt 2005-ben, melyet olyan műsorok előztek meg, mint a The Closer, az itthon is látható Monk, a flúgos nyomozó, és a The 4400.
Forrás: Mozinet (Iván István) -
bias #102 15 blade!
:D -
#101 jobb is:D már elvonási tüneteim vannak, reggelizés közben is azon gondolkoztam hogy meg kéne nézni egy feliratos részt.
meg a fantasztiksu négyest si megnéztem christian troyal:D -
bias #100 nemsokára. -
#99 na várhatunk a 3 évadra:) -
#98 uhh, szegény ikrek: \
de az dúr va volt, az agyukat is ott mutatta -
#97 oks:)
monjduk én az első éved utsó részét se láttam, kiderült h nemis az az utsó része:D -
#96 Elsőre valóban furcsa feliratosan, de azért annyira nem rossz.:) Meg amikor vége a második évadnak alíg várod, hogy láthasd a harmadik évad első részét...:) Majd ha eljutsz odáig megtudod miről beszélek...:) -
#95 feliratosan ezt nemjó nézni:C
amugy ha nyár óta kibírtam eddig részek nélkül, akkor a tavasz nincsis messze:D -
béricsi #94 3. évad tavasz körül lesz a Viasat3-on. -
#93 Lesznek még ott érdekességek... Matt "életvezetője" körül..:) Hogy Mo-n lesz-e a tv-be. Passz. Torrentről mindegyik része leszedhető, felirat meg készül mindegyik részhez -
#92 én még ott tartok hogy sean most tutda meg, ki Mett valódi apja, és szépen legyalulta Christient.
3 évad nem lesz Mo-n tvbe, vagy valami magyar nyelvű csoda?:S -
#91 Dehogynem.:) A harmadik évad még érdekesebb lesz...:) -
#90 senki se nézi már? :( -
#89 egyre éredekesebb a második évad:) -
#88 nemtom, 1-2 kb -
#87 kb mennyi? -
#86 azután még van egy pár rész :) -
#85 én arról tok, hogy van a drogbáró és a csajokak amellébe hozatja be a kokót! és igy van vége a résznek, én ug yélltem eddig hogy az első szezonban ez az utsó rész! ezután még hány rész van( folytatásos) -
#84 meghal a rákos csaj, kiderül hogy ki festette össze Christian autóját, dobja Matt a csaját és a csaj barátnőjét újítja be helyette és egy fekete fiú születik Christian gyerekeként :)
jah meg a drogbárót megszivatják amikor plasztikai műtét kér az arcára :P -
#83 első évad utolsó 4 része miről szól röviden? -
#82 hehe rohadt jó sorozat, első éved megvan dvd-n :P -
#81 kb mennyi idő még fent lesz valamelyik torrentoldalon? -
bias #80 Szeptember 13.
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3967&VID=066-862730377-15085398232634932
bias. -
#79 megjeéent amásodik széria? -
#78 lesz a második szériának dvd változata??? vagy a részeket nem lehet letölteni vhol?? -
Viola90s #77 Imádom ezt a sorozatot, és ahogy vége lett pénteken....
Most nem tudom mi lett a Christiannal és egy darabig még várhatok is rá! -
#76 most néztem meg ma este az első részt, hát picit fura, de asszem nézhető:) én a CSI-hez hasonlítanám (Helyszinelők) , csak nyomozás helyett családi problémák :) persze kéásőbb más lehet, első rész gonodlom direkt ilyen mint ahogy a többi sorozatnál is, majd hétfőn kiderül -
bias #75 mi van gyerekek? téliálom?
én lemaradtam róla, gyerek nem tudott aludni. :(
bias.
-
bias #74 filmzeneográfia:
http://www.soundtrack.net/composers/database/?id=930 -
bias #73 http://www.bluecollarcomedytourridesagain.com/bio_jimlevine.php
-
bias #72 tényleg nem. nem is értem miért, pedig régebben volt ismétlés.
én is örültem volna neki, mert pénteken fejhallgatóval tudtam csak nézni.
(gyerköc nemrég aludt el :) )
nem tudtok valamit a sorozat házi zeneirójáról, James S. Levine-ről?
nekem megvan a soudtrack cd, de érdekelnének JSL alkotásai is.
egyébként részletes dallista itt:
http://www.cafepress.com/niptuck_fans/ a music gombra kattintva.
üdv,
bias.
-
winnie #71 de ha egyszer nem.