670
Avagy KÉS/ALATT
-
#670 ez nincs meg valakinek véletlen? -
#669 hi, elkezdtem újból nézni a sorozatot, aztán úgy eszembe jutott pár kérdés:
1, Mit isznak állandóan, ilyen zöld fű szerű izé, kicsit a snidlingre emlékeztet.
2, tudja valaki ki a csaj a nyitó részben, amikor "emberré alakul" (elég csúnya szája van szegénynek). Furcsállom, hogy imdb-n egyik kérdés se érdekelte az embereket.
amúgy az utolsó 2 évad már szörnyen gyenge volt, főleg az utolsó. Jött valami rejtély, kb a következő részben már ki is derült, nem lehetett túl sokat izgulni. Látszott, hogy kifogytak az ötletekből. Az utolsó évad szerintem már nem is kellett volna, sajnálom is meg nem is, hogy abbahagyták -
Dobronski #668 Sziasztok!
Első évadhoz tudnátok linkelni magyar feliratot? -
#667 S06E07
Most néztem meg, mekkora rész volt. Matt kinyírta a cellatársát, a vén kurvát meg elkapták a reptéren kokainnal.
Jó sorozat ez. -
#666 Hát ez most mellbevágott... Tényleg olyan SEMMILYEN volt ez az utolsó rész, nem tetszett! Én azt hittem, hogy lesz még 1 rész, mert mondom ennek így nem lehet vége! :) És mégis... pfff! :( -
#665 ja
gyér volt az utolsó rész, mi? semmi extra nem történt, én min. azt vártam volna, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Seam felakasztja magát, vagy megölik az egyik dokit, bármit, csak nem ilyen semmittelen szart. mondjuk az utolsó jelenet tetszett, az hogy Christan találkozik a Kimber-hasonmással, de kb. ez volt az egyetlen igazán értékelhető momentum a részben -
#664 7x09 volt az utolsó rész?!?! Vége a sorozatnak???? -
#663 thx... -
#662 Most már van -
BlackWolf #661 nincs -
#660 7#08-hoz még nincs felirat, ugye?! :( -
#659 Én most néztem még csak meg a 7x07-et, de az valami isszonyatosan ROSSZ rész volt.. :) A 7#06 még egész jó volt ehhez képest! Már sajnos nem tetszik ez a sorozat, de most már végig nézem.... :) -
newtrep #658 Nekem nem volt különösebb bajom a befejezéssel.Szerintem az utolsó pár rész egészen korrekten meg lett csinálva.Nem haladja meg a régi részeket de legalább szívesen néztem őket.Nálam ezzel egy 4 éves korszak zárolt le -
#657 vége. ennyi. ende. fin. konyec
mást vártam, de nem lepődtem meg, hogy a - láthatóan - totál kiégett készítők ennyit tudtak összehozni :(((((( -
newtrep #656 neem 7x09 lesz az utolsó a 100 rész.7x06 még csak a 97.rész volt.Ti valamit elszámoltatok -
#655 le vagy maradva pár körrel :P :)
7x09 lesz az utolsó rész. 100-dik, elindul a szindikátusi sugárzás, dőlni fog a lé az készítőknek -
#654 Nekem valahogy nem jött be... Értem én, hogy mit mondani, tényleg volt feszültség, de valahogy... Nekem már rég nem az a sorozat ez, amit annyira szerettem! :)
07x07 lesz az utolsó, befejező rész?!?! -
#653 neee, k*rva jó rész volt! :)
a 40 percből 30 egy szobában játszódott, mégis tele volt feszültséggel, mert ismerjük a szereplők múltjait. ezt csakis egy sorozatban lehet kivitelezni
ám már csak 1, azaz egy rész van hátra, a 100-dik. a 99-dik pedig tényleg fos volt. ebben az utolsó évadban előrángattak/rángatnak minden régi szereplőt, nem kicsit erőltetett a dolog. ennek a 99-es résznek a vége meg, pfffffff
nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de nagyon erősen az az érzésem, hogy kúrva nagy csalódás lesz ez az utolsó 40 perc :( -
#652 A 7x06 nagyon nagyon rossz volt... :( :( -
#651 Váárom már! thx... -
BlackWolf #650 © Lilian ma 10:34 | Válasz | #17549
Ma késő este felkerül a 7x05. Tuti. -
#649 s07e05-höz nem tudjátok, hogy mikor lesz magyar felirat?! -
Justil #648 ha te mondod..... -
#647 Igen. Mindig a válaszoló a hibás nem a kérdező. -
Justil #646 köszi, pontosan erre voltam kiváncsi, és látom azért van, aki normális választ tud adni ;) -
#645 " © Lilian tegnap 21:48 | Válasz | #15424
Nip/Tuck 7x03 lefordítva, de még időzítenem kell, úgyhogy holnap estére készen lesz. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki várja, ezer más dolgom volt a múlt héten, igyekszem behozni a lemaradást! Köszönöm a türelmet! " -
Justil #644 egyáltalán nem követelőztem. -
#643 A stílust amiben írtál nem csak nyomokban lehet követelőzőnek nevezni.
válaszok 1.: örülünk neki.
2.: Akkor meg mire a követelőzés
3.: lásd a választ a 2.-es pontban.
HA már te ilyen szépen számba szedted én is megtettem a kedvedért. -
Justil #642 én szótár nélkül is értem, mert jó az angolom, viszont nem állok neki lefordítani 1 részt mert
1) lehet mielőtt befejezem, megcsinálja a fordítást az, aki szokta
2) én nem nézem a sorozatot, nem láttam 1 részt se, így azért nem biztos hogy jó ötlet
3) 2. pontból kifolyólag nem véletlenül szokott úgy lenni, hogy 1-1 sorozatot mindig ugyanaz az ember (vagy esetleg néhány ember) fordít
szóval nem kell hepciáskodni. csak kiváncsi voltam, hogy van vmi oka annak, hogy most nincs fordítás, vagy csak ez van... -
#641 jelenleg az a gond a sorozattal, hogy bizonyos szereplőkről egyszerűen megfeledkeznek a készítők. pl. Matt-et alig láthatjuk, ami alapvetően nem baj, na de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor kinyírta a cellatársát, utána sem foglalkoztak vele 4 részig! még csak meg sem említették a dolgot, miközben azt hittem az lesz, hogy minimum felkoncolják a börtönben. erre egy rész alatt lezavarták, hogy kikerül és megint jó kisfiú lett^^
túlságosan is hozzáigazították a karaktereket a történethez (akár csak 1-1 rész erejéig totál más valaki), miközben az a jó dráma, amiben a szereplők alakítják a sztorit, és nem fordítva...
már csak pár rész, és vége. kíváncsi vagyok mi lesz, happy-end, vagy mindenki meghal? :) -
#640 MOndjuk vegyél elő egy szótárat és álljál neki. Nem beszélve arról, hogy 4x04 tegnap este jött ki. -
#639 Ez engem is érdekelne...
Miért nincs bannerja a topicnak? -
Justil #638 gyerekek, a 7x03, 7x04 részek felirataival mi van? mér nem fordíták őket? csajom leszedi már a fejem, amiért nem nézheti :P -
BlackWolf #637 hat szerintem lehet ide irni spoiler nelkul is ugyse nagyon jar ide senki :D Az igazat megvallva melyik is volt a 6. evad?(na kb ennyire emlekszek belole annyira nemfogott meg , nekem ez mar heti rutin nezni a sorozatot :) ) 7. evad 1-2. resze nekem eddig tettszik a 3.-at meg nemlattam de nemugyerzem hogy a sorozat vege fogja meghozni az izgalmakat :D Mar a szineszek is meguntak szerintem ugyhogy vagy valami szep nagy drama lesz a vegere vagy 1 jo kis happy endes lezaras. -
#636 Már megtaláltam, szóval 10 részes volt a 6. évad!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként szerintem borzasztóan ROSSZ volt a 6. évad! Semmi nem történt benne, nagyon unalmas volt! Remélem, hogy a 7. évad egy fokkal izgalmasabb lesz... -
BlackWolf #635 #633 -
#634 A 6. évad hány részes? -
BlackWolf #633 <-> -
BlackWolf #632 nemtudom ezt kerdezd meg toluk :O -
#631 Akkor tv.com szerint miért a 6. évad megy még?