670
Avagy KÉS/ALATT
  • BlackWolf
    mert mar vege van a 6. evadnak 1 jo ideje :D es ra kb 1 honapra mar megy a 7. :O
  • kirol
    Láttam netem olyat, hogy 7x01, meg 7x02. Amikor még a 6. évadnak se volt vége.
  • nickelback1234
    valaki megtudja mondani h honnan tudom megszerezni az 5.évad 19.részét magyarul?
  • Szolnokboy1
    ok :)
  • ProGabe #626
    megnyugodhatsz! :)
  • Szolnokboy1
    a 3. évad után írtam ide utoljára, amikor szinte tökéletesnek tartottam a sorozatot. írtátok, hogy a 4-5 évad már nem olyan jó.

nekem a 4. évaddal nem volt különösebb bajom, a 3. után lelassultak a dolgok, ami nekem kifejezetten tetszett. a dráma megmaradt, rengeteg szuper vendégszínészt szedtek össze, Shanaa Lathan (Michelle) annyira szép volt, hogy egyszerűen elolvadtam, amikor a képernyőn volt, (aztán úgy hirtelen se szó, se beszéd eltűnt az 5. évad elejére...) a visszafogottabb cselekményt is izgalmasan tudták tálalni, ami nagyon pozitívan csengett le.
    az 5. évaddal eddig nem tudok mit kezdeni(5x19-nél tartok), egyértelműen a sorozat mércéjét tekintve az eddigi leggyengébb évad és nem hiszem, hogy ezt a maradék 3 rész meg tudná változtatni. az amúgy erős drámai vonulatú sorozat átment komplett idétlenkedésbe az évad elején, a történet beli sorozat forgatás szállal meg egyszerűen szájba hugyozták magukat a készítők. nem tagadom, ettől függetlenül szórakoztató volt, jókat röhögtem, de erre a célra találták ki a Californicationt. a karakterek olyan dolgokat tettek, amiket eddig soha! kezdve azzal, hogy Christian egy szál pöcsben pózol az újságnak, Julia leszbikus kapcsolatán át, a 2 éves gyerek botox kezeléséig. de a legszörnyűbb dolog (és itt megfordult a fejemben, hogy abbahagyom) Gina kinyírása. ez már sok volt, és teljességgel felesleges. ezt még megfejelték azzal, hogy MINDEN főszereplő életveszélyes helyzetekbe került, ráadásul szinte egyidőben, így ezen történések drámai súlya teljesen elveszett. most még pluszba behozták az új altatóorvost, akit az általam egyik legirritálóbbnak tartott színésznő játszik. pfejj. őt leszámítva egyébként ismét fullos színészgárda gyűlt össze, az újak közül Oliver Platt és Bradley Cooper mindent vittek.

nyugtassatok meg, hogy a 6. évad jobb lesz! pls!
  • ProGabe #624
    egyszerű: pénz.

gondolom így tud vele faszán elszámolni a stúdió. az utolsó két évad között mennyi idő telt el, egy hónap? jobb helyeken ezt szünetnek hívják :)
  • LoSA
    Nem értem, hogy miért ilyen rövid egy évad?!?!
  • ProGabe #622
    írtam már, hogy a 7-ik évad 9 részes lesz. így pontosan 100 részes lesz a komplett sorozat
  • kirol
    Hatodik évad 10 részes? A hetedik akkor 2-3 részes lesz bakker?

Vége lesz? Kár. A Dexter mellett ez az egyetlen egyedi hangulatú sorozat, amit ismerek.
  • ProGabe #620
    10
  • LoSA
    Mert a 6. évad hány részes?!
  • ProGabe #618
    néztem. nem volt rossz, sőt!

ma kezdődött a 7-ik, vagyis az utolsó évad! 9 rész és ende, fin, konyec :(
  • kirol
    Nem.
    Ebből hány részes egy évad? Full össze-vissza van. Az 5. az 22 ugye?
    a 3. az 15,. stb.
  • LoSA
    Hatodik évadot nézitek? Milyen?
  • kirol
    Én még csak most nézem az 5. évad folytatását. Pont azon gondolkodtam, hogy az a kis kurva Eden hogy úszta meg amit tett, erre újra megjelenik, ráadásul Budapestről :Dm és benyögi a kamu sztorit.
  • akyyy
    mind3 mobilszoltáltatónál müködik, ki mondta ezt a hülyeséget hogy csak vodánál? ehh. :)
  • kirol
    Kár.
  • threeman
    google küld emlékeztető sms-t ingyen, beállított időpontokban. de asszem csak vodásoknak müxik...
  • akyyy
    mim i? az sms?
  • kirol
    Az meg mi?
  • akyyy
    tölcsd le. neten fent van, meg a 16-os is már. De máris állítom be az sms emlékeztetőmet google calendárba:D
  • kirol
    15-én már volt a V3-on az új rész? Az 5x15? Mert lemaradtam. :(
  • BlackWolf
    jah ez nem a perverz picsa volt akinek az altato gaz volt a maniaja ? meg extasys partyra vitte seant meg ilyenek?
  • CatSilver
    Huhh, hát valóban nem sok a hasonlóság. Na majd nyomnak pár "plasztikás" poént és ezzel el lesz intézve szerintem..
  • kirol
    Hát ott ,ahol a V3. Azóta nem néztem, mert várom a szinkronosat.
  • ProGabe #604
    új/régi (Katee Sackhoff)

Julia csak azt hitte, hogy az anyját fojtja meg
  • BlackWolf
    Előző évadba ki volt teddy? linkelnél1 képet a színésznőről? Ám én azt nemértem Julia anyja mit keres most a sorozatban ? nem megfojtották anno 1 párnával? Vagy keverem a szezont a fazonnal?
  • ProGabe #602
    Teddy-t. BSG-csaj helyett Rose McGowan-re

ez az évad meg egyszerűen vadállat. szerintem nagyon jól eltalálták az egészet, hozza az első 2 színvonalát. persze ez elvárható a befejezőrészektől
  • BlackWolf
    kit cseréltek le ?
  • CatSilver
    Itt megnézheted a legfrissebb részeket, úgy teszik fel, amint leadják Amerikában az adott részt. Angolul van, remélem nem probléma.
    amúgy hol jársz? :)
  • kirol
    Na hol tart a V3 az 5. évaddal? Még a régi részek mennek?
  • Szolnokboy1
    3. évad

anyám! (remélem, a topik olvasói közül már senkinek sem lesz benne spoiler.) annyi csavar volt a fináléban, hogy már a falat kapartam, sőt az utolsónál már talán ki is égett a csavar-relém, szóval pár hétre azt hiszem, pihentetem a sorozatot. nálam már a 2. évad végén nyilvánvaló volt, hogy ki lesz a Carver, bár helyenként sikerült megrendíteniük, annak azért örülök, hogy nem valami elvetemültebb megoldást választottak.
    az első 2 évad tökéletes volt, ez a 3. már sajnos nem az. a tanúvédelmis szál nagyon unalmas és erőltetett volt, illetve a végén sokat akartak, de rosszul sült el, a kevesebb több lett volna ide, értem ezalatt elsősorban a Mattes kavarást a pszichocsajjal meg a még pszichobb apjával, meg a repülőszerencsétlenséges rész Julia anyjával, ami már tényleg kissé nevetséges volt. Ráadásul le sem zárták a dolgokat, ha ezeknek nem lesz következménye (főleg a pszichopapásnak) és ennyiben hagyják, akkor nagyon mérges leszek! Quentinék még tuti előjönnek valamikor.

az eddigi évadok 10/10-esek voltak, ez a 3. már csak 8 vagy 9/10, majd még ülepedik és meglátom. :)
  • ProGabe #597
    meg is néztem. furcsa volt, de nem rossz. kíváncsi vagyok, merre viszik el az egészet, így tizenpár rész alatt. hiszen az biztos, hogy valamilyen aberrált befejezést találtak ki, és az utolsó X rész annak lesz a felvezetése. na mindegy, majd meglátjuk

az meg, hogy történt egy színésznőcsere, hát, a Dallasban még elment, na de itt???!!! :S
    tegnap kijött a 6.évad 1. rész

gondolom tudja mindenki, de azért szólok :)
  • LoSA
    Nekem meg pont az ötödik évad tetszik nagyon! ;) Negyedik lapos! :)
  • ProGabe #594
    ja igen, azt hozzá kell tennem, hogy szerintem az 5-ik évad 2-ik fele a jó. az első a 4-ik színvonalát hozza

tehát ugyebár az volt, hogy kettévágták az évadot, sok helyen az 5-ik második felét a 6-ik évadnak vették. lement 14 rész és jött a szünet: majd' 1 teljes év. ha jól rémlik az írósztrájk miatt volt. na az ennek a sorozatnak is jót tett, mert - nem tudok jobb szót, ezt tudom csak használni - összeszedték magukat

amúgy a 6-ik évaddal is ez lesz: ketté fogják vágni, lemegy pár rész most (talán 10), aztán jönnek a befejező részek 2011-ben. ha most tényleg 10 megy le, akkor 9 fog, mert a 100-ik résszel fogják befejezni. amit egyébként már le is forgattak. tehát a sorozat ténylegesen készen van
  • knightbali
    Szerintem az 5. évad a mélypont. Annál még a 4. is klasszisokkal jobb. szvsz.
  • Szolnokboy1
    többen mondták már, remélem, nagyon nem vészes a helyzet. :)
  • ProGabe #591
    sajnos a 4-ik évad lóf*sz, az első 3-hoz képest. az 5-ikre megint összeszedték magukat