Nip/Tuck - Kés/alatt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoSA
Mert a 6. évad hány részes?!

ProGabe
néztem. nem volt rossz, sõt!

ma kezdõdött a 7-ik, vagyis az utolsó évad! 9 rész és ende, fin, konyec 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
Nem.
Ebbõl hány részes egy évad? Full össze-vissza van. Az 5. az 22 ugye?
a 3. az 15,. stb.

LoSA
Hatodik évadot nézitek? Milyen?

kirol
Én még csak most nézem az 5. évad folytatását. Pont azon gondolkodtam, hogy az a kis kurva Eden hogy úszta meg amit tett, erre újra megjelenik, ráadásul Budapestrõl 😄m és benyögi a kamu sztorit.

akyyy
mind3 mobilszoltáltatónál müködik, ki mondta ezt a hülyeséget hogy csak vodánál? ehh. 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kirol
Kár.

threeman
google küld emlékeztetõ sms-t ingyen, beállított idõpontokban. de asszem csak vodásoknak müxik...

akyyy
mim i? az sms?

kirol
Az meg mi?

akyyy
tölcsd le. neten fent van, meg a 16-os is már. De máris állítom be az sms emlékeztetõmet google calendárba😄

kirol
15-én már volt a V3-on az új rész? Az 5x15? Mert lemaradtam. 😞

jah ez nem a perverz picsa volt akinek az altato gaz volt a maniaja ? meg extasys partyra vitte seant meg ilyenek?

Huhh, hát valóban nem sok a hasonlóság. Na majd nyomnak pár "plasztikás" poént és ezzel el lesz intézve szerintem..
kirol
Hát ott ,ahol a V3. Azóta nem néztem, mert várom a szinkronosat.

ProGabe
új/régi (Katee Sackhoff)

Julia csak azt hitte, hogy az anyját fojtja meg

Elõzõ évadba ki volt teddy? linkelnél1 képet a színésznõrõl? Ám én azt nemértem Julia anyja mit keres most a sorozatban ? nem megfojtották anno 1 párnával? Vagy keverem a szezont a fazonnal?

ProGabe
Teddy-t. BSG-csaj helyett Rose McGowan-re

ez az évad meg egyszerûen vadállat. szerintem nagyon jól eltalálták az egészet, hozza az elsõ 2 színvonalát. persze ez elvárható a befejezõrészektõl

kit cseréltek le ?

Itt megnézheted a legfrissebb részeket, úgy teszik fel, amint leadják Amerikában az adott részt. Angolul van, remélem nem probléma.
amúgy hol jársz? 😊
kirol
Na hol tart a V3 az 5. évaddal? Még a régi részek mennek?

Szolnokboy1
3. évad

anyám! (remélem, a topik olvasói közül már senkinek sem lesz benne spoiler.) annyi csavar volt a fináléban, hogy már a falat kapartam, sõt az utolsónál már talán ki is égett a csavar-relém, szóval pár hétre azt hiszem, pihentetem a sorozatot. nálam már a 2. évad végén nyilvánvaló volt, hogy ki lesz a Carver, bár helyenként sikerült megrendíteniük, annak azért örülök, hogy nem valami elvetemültebb megoldást választottak.
az elsõ 2 évad tökéletes volt, ez a 3. már sajnos nem az. a tanúvédelmis szál nagyon unalmas és erõltetett volt, illetve a végén sokat akartak, de rosszul sült el, a kevesebb több lett volna ide, értem ezalatt elsõsorban a Mattes kavarást a pszichocsajjal meg a még pszichobb apjával, meg a repülõszerencsétlenséges rész Julia anyjával, ami már tényleg kissé nevetséges volt. Ráadásul le sem zárták a dolgokat, ha ezeknek nem lesz következménye (fõleg a pszichopapásnak) és ennyiben hagyják, akkor nagyon mérges leszek! Quentinék még tuti elõjönnek valamikor.

az eddigi évadok 10/10-esek voltak, ez a 3. már csak 8 vagy 9/10, majd még ülepedik és meglátom. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe
meg is néztem. furcsa volt, de nem rossz. kíváncsi vagyok, merre viszik el az egészet, így tizenpár rész alatt. hiszen az biztos, hogy valamilyen aberrált befejezést találtak ki, és az utolsó X rész annak lesz a felvezetése. na mindegy, majd meglátjuk

az meg, hogy történt egy színésznõcsere, hát, a Dallasban még elment, na de itt???!!! :S

Törölt felhasználó
tegnap kijött a 6.évad 1. rész

gondolom tudja mindenki, de azért szólok 😊
LoSA
Nekem meg pont az ötödik évad tetszik nagyon! 😉 Negyedik lapos! 😊

ProGabe
ja igen, azt hozzá kell tennem, hogy szerintem az 5-ik évad 2-ik fele a jó. az elsõ a 4-ik színvonalát hozza

tehát ugyebár az volt, hogy kettévágták az évadot, sok helyen az 5-ik második felét a 6-ik évadnak vették. lement 14 rész és jött a szünet: majd' 1 teljes év. ha jól rémlik az írósztrájk miatt volt. na az ennek a sorozatnak is jót tett, mert - nem tudok jobb szót, ezt tudom csak használni - összeszedték magukat

amúgy a 6-ik évaddal is ez lesz: ketté fogják vágni, lemegy pár rész most (talán 10), aztán jönnek a befejezõ részek 2011-ben. ha most tényleg 10 megy le, akkor 9 fog, mert a 100-ik résszel fogják befejezni. amit egyébként már le is forgattak. tehát a sorozat ténylegesen készen van

Szerintem az 5. évad a mélypont. Annál még a 4. is klasszisokkal jobb. szvsz.

Szolnokboy1
többen mondták már, remélem, nagyon nem vészes a helyzet. 😊

ProGabe
sajnos a 4-ik évad lóf*sz, az elsõ 3-hoz képest. az 5-ikre megint összeszedték magukat

Szolnokboy1
kb. másfél hónapja kezdtem el nézni, most tartok a 3. évad felénél és ez valami leírhatatlanul jó sorozat. kiemelkedõ színészek (komolyan, rossz alakítás még nem volt benne, az utolsó mellékszereplõbõl is kihozzák a maximumot, Dylan Walsh for prez), brutális dráma (végre a történések, a szereplõk döntései nem csak az adott részre, hanem akár évadokra is kihatnak), profin megírt dialógok, elmebeteg - de létezõ - szélsõségek, a mindig, ismétlem MINDIG tökéletesen megválasztott zene, a befosásra ingerlõ csavarok (2. évad vége, te jóságos isten!) és persze az elképesztõen hiteles mûtétek. eddig egyszerûen minden rendben van a sorozattal. néha a még nagyobb hitelességhez hiányzik a cicimutogatás és a vulgarizmus, talán ennyit tudok felhozni. próbálom lassan nézni, hogy tovább tartson (elég nehéz), ilyen széria nem jön szembe minden nap.

akyyy
9 rész hamar lemegy, legalább ezzel lehet vért frissíteni😄 addig nézek dextert

kirol
Tényleg lesz, de szerintem sajnos csak az 5. évad elejét adják újra. 😞

akyyy
úgy néz ki folytatódik<#taps><#taps><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
Ma este lesz kés/*alatt, 5. évad, csaknemtudni, új részek, vagy ismétlés

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe

ProGabe
október 14

LoSA
Hát engem az annyira nem érdekel... <#vigyor2>

kirol
Elõször azt tudjuk már meg, hogy mikor folytatja V3 az 5. évadot!

LoSA
Engem meg az érdekel, hogy mikor kezdõdik már végre a 6. évad? <#wink>

kirol
Ez engem is érdekelne.

Japep

Hello!

Lehet már tudni, hogy mikortól folytatják az 5.évad szinkronizálását? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

daxan
Nagyon köszönöm!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

threeman
daxan
Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy mi volt az a zene, amit a mexikói csávó annyira szeretett? Mexikói csávó: aki a nõk melleiben csempészte be a drogot...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

bauer15
Megtudja valaki mondani hogy lettt vége a 3.évadnak? mi volt az utolsó részben? mert nem emléxem kösz:d

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

:S

ProGabe
megnéztem a 22-es részt, ma nézem a megfelelõ oldalt, hogy leszedjem az újat. nem találtam. nincs release? nem. nincs új rész! vége az 5-ik évadnak 😞

aki meg nem tudná: a 6-ik lesz az utolsó

kirol
Nekem 720p -s kellene.

kirol
22. részbõl miért nincs 720p?