A Microsoft szerint a Firefox nem fenyegeti az IE elsőbbségét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h4x0r
Hat, nalam semmi gond a flash-el, meg linux alatt sem. Banki ugyintezes is megy rendesen FF alatt.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

papabear
Ezt nem értem, ha jól van beillesztve a Flash, akkor korrektül megy FF-el is. (Nem <embed>, hanem <object> taggal pl..) és ez nem brózerhiba, inkább dev. figyelmetlenség. Bár aki mondjuk Dreamweavert használ, nem fosláda frontpage-t, annál nem jön elõ...
Azt játszom mint a #9, eddig Mozilla+IE most Firefox+IE felállással. Firefoxxal böngészek, nézegetem a www.warez.xx oldalakat, se Flash se RealPlayer se ActiveX se semmi szar. És ahova kell ilyesmi, de biztonságos hely, pl.: banki ügyintézés ott IE.
hopp, a végkövetkeztetés lemaradt:
böngészõk és azok verziói jöttek mentek, IE maradt pont
rátapintottál a lényegre, a IE-már több éves szoftver, gyakorlatileg jelentõsebb változtatás nélkül és mégis ezt használja mindenki (btw, ezt most firefoxban írom), az meg nem megfelelõ érv, hogy azé' mert az M$ ezt erölteti, ha sz*r lenni hiába eröltetné.
Valóban, a Moz-hoz alapból nincsenek, és nem mennek fel külsõ marhaságok. Pl FLASH.
Most nálam az az alapállás, hogy moz-hoz a reklám-blokkolón kivül - esetleg a híres egér gestore - SEMMIt nem telepítek külön, mert ne lassítsa semmi, ne legyen rés rajta.
Ha nagyon flashbuzi oldalt krll megnéznem, aki nem tudja megállni a csilli-vilit, és még html linket se rak..., ott jön az IE. Úgyse lehet maradéktalanul leírtani, hát legalább flashbuzizásra jó a IE.

Az a gond hogy az intranetes fejlesztésekhez még mindig az IE6 az egyetlen használható kliens. Most nem sorolnám miért.

Aki foglalkozott XML/XSLT-vel, stb. az tudja.

Ez szerintem elég nagy szégyen a többiekre nézve.
(tudom hogy van a Netscape 7.1-tõl támogatás a többiekhez is, de scriptbõl használni öngyilkosság)

Szigorú...persze, havonta fedeznek fel hibát.
Más prog se tökéletes, a mozziban is van bizti hiba, de korántsem annyi.

... már úgy értem az Internet Explorer 5.0 - ás verzió óta semmit nem fejlõdött, esetleg egy kicsit belül átgyúrták de szerintem megált a fejlesztés.
... amúgy ha ilyen mértékben fejlõdik a Firefox, akkor lassan tényleg egy lapon lehet említeni a gyakorlatilag 5 éves Internet Explorer-el ....
Aszondom MAXTHON a király !!!
Én el nem tudnám képzelni, hogy IE-t használjak újra... A tabok és a mouse gestures (jobbgomb-le-jobbra=close tab; jobbgomb-jobbra=vissza; stb.) elõtti böngészés (+ egy sor apráság hiánya) = õskor!

Esetleg próbáld meg a Maxthlon-t. Ez az IE motorján alapul. (Így persze a támadásokkal szembeni érzékenysége is hasonló, bár van benne plusz védelem.)

Demagóg szarság az M$ szövege.
Igaz ami igaz, egy hónap után én is visszatértem a IE-hez. Sajnos a Firefox nem váltotta be számomra a hozzáfûzött reményeket.
Az IE-t tudom használni önmagában is, de a Firefox mellé napi többször meg kellett nyitnom az Explorert is.
A tabbed browsing pedig tetszik, de legcsekélyebb mértékben sem érzem szükségesnek.
Vírusokkal meg sok évnyi explorezesés alatt sem volt soha semmi problémám.

Legközelebb megnézem az Operát, egyesek szerint az a tuti!
Majd meglátjuk.

← ElőzőOldal 2 / 2