143
Play Station 2-es biosz kellene
-
kingke #23 Az a régi konfig. Az új sokkal jobb mondjuk
Amd athlon 3000(Barton) cpu
Msi k7n2 delta Ilsr
Gecube radeon 9550go(400/400) vga
+ a többi.
Ezen már mennie kell.
Amúgy eltaláltad FFX-hez kell.
Csak a probléma az, hogy Scph 10020 E kell neki minimum.
Volt benne egy külön lap is és erre volt rá irva (eredeti) -
rrroka #22 na és neked már konkrétan müxik ez az emu és FFXel játszol vele, ugye?
szigoruan a #17ben írt konfigon... -
kingke #21 Ha még nincs akkor irj emailt és megbeszéljük. -
kingke #20 Keress SCPH 10000-et File megosztó progival és találni fogsz. -
Angyisz #19 Szerintem ember nincs akinek van jól működő PS2 emulátora -
#18 hello honnan lehet bios -t leszedni pchez, hogy müködjön a ps2 emulatorom,pcsx2 0.6, meg PS2EMU_-_Alpha_01 van. -
kingke #17 Na akkor felvilágosítalak titeket.
Egy p3-asnak megfelelö amd duron 850mhz-es cpu 128mb 133-as sd rammal
asus a7v133-raidos alaplappal geforce 2 mx 200 sds memóriával úgyanúgy teljesít a mostani jobb gépemen, tehát ehez a szutyokhoz-(nak) csak Vga kell jó.
Jobb vga -és jé jobb fps, és ez tapasztalat. -
#16 Legjobb topic. :))) -
#15 Szanalmas vaze! -
Microcosmos #14 én is kiprobáltam! csoda hogy még nem lőttem fejbe magam :) -
Figyeld az FPS számot! Egyébként itt informálódhatsz.
Jobbklikk a képen,ott a cím. -
rrroka #12 na milyen fejlődés! :))) nemis a procival van a gáz, hanem a memóriák, meg ugy egyáltalán az komminukáció sávszélességével, ha jól vettem én ki a szakik okosításából. -
#11 Majd ha lesznek 6-8 gigás procik,akkor talán majd lehet játszani is :) -
#10 Kijavítalak! NEKEM is van mukodo ps2 emum!DE a biosfile SCPH 10000,és müxik.Néhány game elindul,DE nem lehet velük játszani... -
rrroka #9 és nem mi nem szeretnénk hogy ne menjen hanem a SONY volt olyan aljas és ugy építette fel a kütyüt, hogy nem alkalmas egy mai PC még a ps2 amulálásra. lehet h a bios elindul, és bejön a kékköd, de játék nem fog menni, mert kb 2 fpst tud kihozni, akármilyen bika géped is van.
próbáltál már amiga emulátor? elképesztő milyen gépigénye van. egy 500as proci legalább kell, hogy a 10+ éves amiga játékok nomrális sebességgel menjenek. ez egyszerüen azér van, mert tök másból épülnek fel a gépek és jóval nagyobb teljesítmény kell az emuláláshoz.
kapis? -
rrroka #8 lassan mondom:
semmiképp
nem
fog
menni
Nincs müködős ps2 emu és ezzel a másik biossal se menne. -
kingke #7 Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. az a nyavajás ps2-ö scph 10000-es biosszal nem viszi és ennél nagyobb kell és én nem fogok venni és, ha ti nem szeretnétek, hogy pc-én is fusson akkor ilyenek az emberek.
1-sö megközelítésnek az a terv, hogy menjen aztán jöhet az állítgatás.
-----------------
De már kezdem látni, hogy ezt a topikot nem a konzolosok, hanem a pc.s forumon kellet volna megnyitnom. -
#6 :-DDDD -
#5 Állítólag duplájára növexik az fps-szám!!!! 1-ról kettóre... -
Microcosmos #4 ne bántsátok ! van elég baja igy is :) -
Angyisz #3 -
#2 Kedves kingke!
Már nem először próbálod ezt. Nem unod még? Miért nyitottál ennek új topik-ot? -
kingke #1 Emberek tesztelni szeretném a ps2-es játékot a pc-émen Sajna nekem csak SCPH-10000-es bioszom van és a játékhoz SCPH-10020 E vagy fölötti kell valaki lenne kedves és leszedné nekem, vagy elküldené, vagy tippet adna.