143
Play Station 2-es biosz kellene
-
#63 Milyen 10 FPS-ről beszélsz ember?! Mondom, nekem már túl gyors, olyannyira, hogy szemorvoshoz kellet mennem, jó lenne, ha valahol le lehetne venni az FPS-t, mert így nem sokáig húzza a szemem.
Lehet, megfogadom a haverom tanácsát és váltok egy PII-re, neki is az van és azon már nem volt annyira bántó ez a szédületes sebesség. -
#62 ha kell valakinek bios pcsx2-höz+rom1+rom2 az eromot még nem találtam az vegyen fel elküldöm [email protected] de sztem kár a gőzér max 10FPS-t lehet gamákbó kicsikarni me hát ugye ps2 proci 128 bites mi meg a legjobb esetben 64 de sztem az még ritka na mindegy -
#61 hat a biosban, de ehhez elobb le kell tolteni :) -
#60 Inkább nekem segítsetek, mondom egy P3-ason fut a GT3 az emuval, de már játszhatatlanul gyors, hol lehet levenni a sebességet, mert így kifolyik a szemem.
Ráadásul a textúra-kétszerező miatt nekem már túl részletes a grafika, nem ehhez vagyok szokva, ezt is ki kellene kapcsolni, de nem találom, hol lehet? -
#59 > Az scph10020 - az egy memoriakartya
Hát, akkor azzal lehet, hogy nem bútol be az emulátor... >:D
Vaze', egyszer télleg' behalok ezen a topikon! -
#58 Mit?
Az scph10020 - az egy memoriakartya
Crystal Edition (SCPH-10020 GC), Crimson Red (SCPH-10020 GR), Emerald (SCPH-10020 GG), Lemon Yellow (SCPH-10020 GY), Island Blue (SCPH-10020 GLI) y Black (SCPH-10020 GB).
(Pl a dualshock 2 gamepad meg a SCPH-10010E-nek felel meg.)
-
#57 Találtam 30003-as Bios filét. Az jó lesz???Böven felette van a 10020-nak!
Van 39001-es is! -
#56 Biztosan nincs is olyan,csak kitalálta kifogásnak... -
hzx #55 Szerezzünk már egy japán SCPH-10020 bios -t ennek a srácnak! Esküszöm nekiállok este feltúrni a netet. -
#54 Te ,azek a programozók ennyire idióták?
Egy szar emut nem tudnak megírni pc-re.
Pedig a vasak már 10x olyan erösek,mint a Ps2...
Én is szeretnék emuzni,légyszi segíts nekik please!!! -
#53 dzsíszösz krájszt -
kingke #52 Nekem nem.
Van elég Gta -
#51 szted ha ez ilyen egyszeruen megoldhato lenne akkor milyert nem jattszik senki ps2es gamekkal pcn?
nehogy azt mond hogy egy gtasa nem eleg vonzo a pcseknek :D -
kingke #50 Mivan ezzel mit akarsz mondani? -
#49 / bejön
/ megin meghal -
kingke #48 Melesleg nekem Európai, vagy Japán biosz kéne. -
kingke #47 Ti el vagytok szálva magatoktol meg a ps2-töktöl, nem olyan jó mint gondoljátok.
Egy 3000+-os cpu-nak elégnek kell lennie, már azért is mert 512cache van benne, és azt meg ne meséld be, hogy 2,166GHZ nem elég 333MHz-s fsb-vel.
Ha nektek ez se elég akkor van még egy 3000MHZ-s p4 800MHZ-s fsb,vel
512MB-400-as CL2,5-es KINGSTONE-val
A számítógépnek több a cache, és ezt ki lehetne használni.
------------------------------------
Nagyon viccel 486-oson ps2-öt futtatni, mikor ott még a flash-es dolgok is akadnak.
------------------------------------
Lent meg rosszul irtam le az az a gép ami a diagramban volt elemezve (csak anyit hozzátennék akkor azzal a géppel a half Life esetleg jól megy.
De ma már mkor a Quake 3 200-500Fps-el szaladgál azért van egy kis különbség nemde.
Azon pédául még Windows xp-t se futtass. -
#46 Természetesen -
#45 Pont egy hasonló konfigon futtatuk a PS2 emut, egy baja van, hogy ez már túl erős és játszhatatlanul gyors lett a GT3, jobb lenne egy 486-os. -
#44 Hat nem sok a kulonbseg a cput meg a vput bele kene ingtegralni a northbirdge-be es akkor mar legalabb a rajzok hasonloak lennenek :) -
#43 Azért majd a sok emulátorozás után nézz meg egy igazi ps2-t is, csak hogy lásd a kis szemecskéddel a különbséget. -
#42 / bejön
/ meghal -
#41 És a "ps2ő"-ben mit jelent az ő betű? :) -
kingke #40 Ez már nem mai gép, úgyhogy azota a szintet meg kellet, hogy üsse a mostani configom.
Pentium III, 32MB TNT2 Ultra
L1 cache (instruction, data) 16K 4-way, 16K 4-way
L2 cache 256K unified
Video Memory 32MB
Total 33,056K
-
kingke #39 Mellesleg nem sokban különbözik a pc- töl inkább csak a memória vezérlés. (mármint felépítés szerint a diagramm alapján) -
kingke #38 Az emulátor nyugszik csak a biosz a rossz, ebben 98%- ban meg vagyok gyöződve.
-
#37 Na, megy már a PS2 emu? -
#36 http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/ps2vspc.ars/ -
-
#34 Még jó, hogy az Emotion Engine-t nem fordították le németre, ahonnan idézted.. -
kingke #33 Hersteller Sony
Prozessor Sony Emotion Engine - 295MHz
Sony Graphic Synthesizer - 147MHz
Architektur 128Bit Risc
Farben 16,7 Mio
Sound 48 sound channels ADPCM / 44.1 KHz oder 48 KHz
Ram, Rom 32 MB RAM;4 MB video
Auflösung bis zu 1280x1024
Speicher 4x DVD-Rom, 24x CD-Rom
Datum 24. Nov 2000 Europa
Ez ps2ő hasonlisd össze a pc vel. -
Angyisz #32 Te tényleg szánalmas vagy öreg, mit osztod magad ,hogy a te PC-d mennyibe kerül, meg így szaros PS2 stb. Nem tünt fel ,hogy valószínűleg akik itt a "konzolosok forumán" próbálnak különböző témákban véleményt cserélni nagy valószínűséggel rendelkeznek PC-vel is meg valamilyen konzollal is, és nem ilyen gagyi módon mint Te próbálgatják futtatni a szaros PC-jükön a PS2-es stuffokat.Ezek szerint a PS-es játék érdekel nagyon, de sajnálsz szaros 40 ezret beletolni egy PS-be.
-
#31 hitel? -
#30 "Okostolyás"
Inkább járj be a magyarórákra, mert hülye maradsz... -
#29 jajjj
nVidia Geforce FX-GS Edition????? -
#28 Nem merek válaszolni. -
kingke #27 Miért mit gondolsz milyen kártya fityeg egy ps2-ben.
Okostolyás!!!!!!!!!!!!!
várom a válaszodat kiváncsi vagyok a válaszodra. -
kingke #26 Na mi
Áruld el nekem, ez a konfig többe került mint a te ps2-öd, ha ez a bajod és mellesleg sokkal jobb is.
Most nem mennék bele a programozási részébe mért megy szarúl a ps2-es Game a Pc-én.
De idövel ezt is orvosolják majd -
kingke #25 Na mi
Áruld el nekem, ez a konfig többe került mint a te ps2-öd, ha ez a bajod és mellesleg sokkal jobb is.
Most nem mennék bele a programozási részébe mért megy szarúl a ps2-es Game a Pc-én.
De idövel ezt is orvosolják majd -
#24 Ultraszánalom!