143
Play Station 2-es biosz kellene
  • UNREG
    Milyen 10 FPS-ről beszélsz ember?! Mondom, nekem már túl gyors, olyannyira, hogy szemorvoshoz kellet mennem, jó lenne, ha valahol le lehetne venni az FPS-t, mert így nem sokáig húzza a szemem.
    Lehet, megfogadom a haverom tanácsát és váltok egy PII-re, neki is az van és azon már nem volt annyira bántó ez a szédületes sebesség.
  • mila69en
    ha kell valakinek bios pcsx2-höz+rom1+rom2 az eromot még nem találtam az vegyen fel elküldöm [email protected] de sztem kár a gőzér max 10FPS-t lehet gamákbó kicsikarni me hát ugye ps2 proci 128 bites mi meg a legjobb esetben 64 de sztem az még ritka na mindegy
  • hiba
    hat a biosban, de ehhez elobb le kell tolteni :)
  • UNREG
    Inkább nekem segítsetek, mondom egy P3-ason fut a GT3 az emuval, de már játszhatatlanul gyors, hol lehet levenni a sebességet, mert így kifolyik a szemem.
    Ráadásul a textúra-kétszerező miatt nekem már túl részletes a grafika, nem ehhez vagyok szokva, ezt is ki kellene kapcsolni, de nem találom, hol lehet?
  • aabyssx
    > Az scph10020 - az egy memoriakartya

Hát, akkor azzal lehet, hogy nem bútol be az emulátor... >:D

Vaze', egyszer télleg' behalok ezen a topikon!
  • hiba
    Mit?
    Az scph10020 - az egy memoriakartya
    Crystal Edition (SCPH-10020 GC), Crimson Red (SCPH-10020 GR), Emerald (SCPH-10020 GG), Lemon Yellow (SCPH-10020 GY), Island Blue (SCPH-10020 GLI) y Black (SCPH-10020 GB).
    (Pl a dualshock 2 gamepad meg a SCPH-10010E-nek felel meg.)

• barret
    Találtam 30003-as Bios filét. Az jó lesz???Böven felette van a 10020-nak!
    Van 39001-es is!
  • barret
    Biztosan nincs is olyan,csak kitalálta kifogásnak...
  • hzx
    Szerezzünk már egy japán SCPH-10020 bios -t ennek a srácnak! Esküszöm nekiállok este feltúrni a netet.
  • barret
    Te ,azek a programozók ennyire idióták?
    Egy szar emut nem tudnak megírni pc-re.
    Pedig a vasak már 10x olyan erösek,mint a Ps2...
    Én is szeretnék emuzni,légyszi segíts nekik please!!!
  • Janey
    dzsíszösz krájszt
  • kingke
    Nekem nem.
    Van elég Gta
  • hiba
    szted ha ez ilyen egyszeruen megoldhato lenne akkor milyert nem jattszik senki ps2es gamekkal pcn?
    nehogy azt mond hogy egy gtasa nem eleg vonzo a pcseknek :D
  • kingke
    Mivan ezzel mit akarsz mondani?
  • aabyssx
    / bejön

/ megin meghal
  • kingke
    Melesleg nekem Európai, vagy Japán biosz kéne.
  • kingke
    Ti el vagytok szálva magatoktol meg a ps2-töktöl, nem olyan jó mint gondoljátok.
    Egy 3000+-os cpu-nak elégnek kell lennie, már azért is mert 512cache van benne, és azt meg ne meséld be, hogy 2,166GHZ nem elég 333MHz-s fsb-vel.

Ha nektek ez se elég akkor van még egy 3000MHZ-s p4 800MHZ-s fsb,vel
    512MB-400-as CL2,5-es KINGSTONE-val
    A számítógépnek több a cache, és ezt ki lehetne használni.
    ------------------------------------
    Nagyon viccel 486-oson ps2-öt futtatni, mikor ott még a flash-es dolgok is akadnak.
    ------------------------------------
    Lent meg rosszul irtam le az az a gép ami a diagramban volt elemezve (csak anyit hozzátennék akkor azzal a géppel a half Life esetleg jól megy.
    De ma már mkor a Quake 3 200-500Fps-el szaladgál azért van egy kis különbség nemde.
    Azon pédául még Windows xp-t se futtass.
  • PS3
    Természetesen
  • UNREG
    Pont egy hasonló konfigon futtatuk a PS2 emut, egy baja van, hogy ez már túl erős és játszhatatlanul gyors lett a GT3, jobb lenne egy 486-os.
  • hiba
    Hat nem sok a kulonbseg a cput meg a vput bele kene ingtegralni a northbirdge-be es akkor mar legalabb a rajzok hasonloak lennenek :)
  • Neme.
    Azért majd a sok emulátorozás után nézz meg egy igazi ps2-t is, csak hogy lásd a kis szemecskéddel a különbséget.
  • aabyssx
    / bejön

/ meghal
  • Neme.
    És a "ps2ő"-ben mit jelent az ő betű? :)
  • kingke
    Ez már nem mai gép, úgyhogy azota a szintet meg kellet, hogy üsse a mostani configom.
    Pentium III, 32MB TNT2 Ultra
    L1 cache (instruction, data) 16K 4-way, 16K 4-way
    L2 cache 256K unified
    Video Memory 32MB
    Total 33,056K
  • kingke
    Mellesleg nem sokban különbözik a pc- töl inkább csak a memória vezérlés. (mármint felépítés szerint a diagramm alapján)
  • kingke
    Az emulátor nyugszik csak a biosz a rossz, ebben 98%- ban meg vagyok gyöződve.

• PS3
    Na, megy már a PS2 emu?
  • hiba
    http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/ps2vspc.ars/
  • hiba

• UNREG
    Még jó, hogy az Emotion Engine-t nem fordították le németre, ahonnan idézted..
  • kingke
    Hersteller Sony
    Prozessor Sony Emotion Engine - 295MHz
    Sony Graphic Synthesizer - 147MHz
    Architektur 128Bit Risc
    Farben 16,7 Mio
    Sound 48 sound channels ADPCM / 44.1 KHz oder 48 KHz
    Ram, Rom 32 MB RAM;4 MB video
    Auflösung bis zu 1280x1024
    Speicher 4x DVD-Rom, 24x CD-Rom
    Datum 24. Nov 2000 Europa

Ez ps2ő hasonlisd össze a pc vel.
  • Angyisz
    Te tényleg szánalmas vagy öreg, mit osztod magad ,hogy a te PC-d mennyibe kerül, meg így szaros PS2 stb. Nem tünt fel ,hogy valószínűleg akik itt a "konzolosok forumán" próbálnak különböző témákban véleményt cserélni nagy valószínűséggel rendelkeznek PC-vel is meg valamilyen konzollal is, és nem ilyen gagyi módon mint Te próbálgatják futtatni a szaros PC-jükön a PS2-es stuffokat.Ezek szerint a PS-es játék érdekel nagyon, de sajnálsz szaros 40 ezret beletolni egy PS-be.
  • mohus
    hitel?
  • UNREG
    "Okostolyás"

Inkább járj be a magyarórákra, mert hülye maradsz...
  • Janey
    jajjj
    nVidia Geforce FX-GS Edition?????
  • aabyssx
    Nem merek válaszolni.
  • kingke
    Miért mit gondolsz milyen kártya fityeg egy ps2-ben.

Okostolyás!!!!!!!!!!!!!
    várom a válaszodat kiváncsi vagyok a válaszodra.
  • kingke
    Na mi
    Áruld el nekem, ez a konfig többe került mint a te ps2-öd, ha ez a bajod és mellesleg sokkal jobb is.

Most nem mennék bele a programozási részébe mért megy szarúl a ps2-es Game a Pc-én.
    De idövel ezt is orvosolják majd
  • kingke
    Na mi
    Áruld el nekem, ez a konfig többe került mint a te ps2-öd, ha ez a bajod és mellesleg sokkal jobb is.

Most nem mennék bele a programozási részébe mért megy szarúl a ps2-es Game a Pc-én.
    De idövel ezt is orvosolják majd
  • aabyssx
    Ultraszánalom!