19494
-
#16404 Jééézusom. Az már akkor új böngésző. -
#16403 Az, addon. -
#16402 48 addon-t használsz?! Vagy mi 48?! -
#16401 48, de ugyebár nem a mennyiség számít önmagában. :) -
#16400 Firebug nincs is fent. 20+ addonom van / volt. -
#16399 Nemtom', nálam is elég sok az addon. Firebugot remélem nem hagysz folyamatosan bekapcsolva. :) -
#16398 Áhhh, Operában minden alapfunkció vazze. :D
A firegestures (Én meg most nézem MouseGesture-t írtam :) szerintem epic addon. -
#16397 Kinek mi a szokása. :) Firegesturest én is használtam. Operában meg ugye alapfunkció :)
#16395: Lehet hogy valamelyik addon okozza, de azok meg olyan funkciókat adnak hozzá, ami kell. Operában nagyrésze alapfunkció és a GUI is gyors így azt használom. :) -
#16396 Én meg használom a MouseGesture addon-t, szépen egymás után megnyitom amelyeket olvasok, átolvasok őket, utána meg már benne vannak history-ba és jobb klikk + görgő és váltogatok a topic-ok között. Másik tabfülön a fórum index ahol látom hova érkezett új hsz. Néha persze Én is teszek úgy, ahogy Te és olyankor valóban "fagy"; szaggat; stb...
Chrome persze okés, mert megnyit 15 külön taszkot, de az meg Számomra furcsa működés.
Meg most nem tudom, hogy mely böngészőkben van még olyan, mint a Fox-os plugin container, ha összeomlik vmi bővítmény, akkor nem száll el az egész böngésző.
No, ez szokta Nekem régebben felkúrni az agyam, hogy megnyitottam Én is pl. 10-15 tabfület és összehányta Magát a Fox. Másban nem is nagyon próbáltam akkor. Szerintem kb. ekkor szokhattam le arról, hogy megnyitok több tabfület is. :D
Több, mint 10, nem 2. :)
Bár manapság már ritka, hogy összeomlanak a bővítmények, de Fox-ban legalább nem visz magával mindent.
Persze lehet Opera-ban sem. Te biztos fejből tudod, de vagy a Chrome; vagy Opera összeomlik ilyenkor.
Mind1iknek vannak gyengéi, erősségei. Az Én net-ezési szokásaimhoz még mindig a Fox áll a legközelebb.
Bár Chrome nagyon megtetszett, csak szarnak arra a weblap készítők, hogy megnézzék az alkotásuk nem csak IE alatt, hanem más böngészővel is. Aztán amikor random belefut az ember a nem korrekt módon működő oldalakba, megunja egy idő után. -
#16395 Azt elhiszem, ha ilyet csinál, én hasonlóan szoktam tenni, de szerencsére nálam ilyen probléma nincs. Vagyis de, ha valamelyik oldal közben flasht is épp indít, ha már flash is csak tölt azon belül adatokat akkor már nem. -
#16394 Tabok nyitásakor jön elő a lassúság nem váltáskor. Én az sg-t úgy olvasom hogy a fórum főoldalán az összes topicot megnyitom új fülön amiben új hsz van. Na most ilyenkor az FF néhány után félpercre megfagy, amíg mindegyik be nem tölt, és baromi idegesítő. -
#16393 Fatal Operázik PH-n olvastam. Nekem meg azzal voltak mindig problémáim. Az már Nekem túl advanced böngésző. ;)
IE kilőve; Chrome is; marad a Fox. GUI lassú, de nem elviselhetetlen. Mondjuk Nekem Fox4-essel sem volt semmi különösebb problémám. Nem nagyon jellemző Rám az, hogy több tabfül van megnyitva és másodpercenként váltogassak a tab-ok között, hogy előjönne a GUI lassúsága.
2db addon-om nem működött normálisan force-olás után, de volt helyettük másik. Eddig nem sokat használtam, de semmi bug-al nem találkoztam.
Én egyelőre maradok a rókánál. Jó ez! :D -
#16392 ..hamar feladtad.. -
#16391 Rajta van a bevásárlólistádon? :D -
#16390 Ugyanolyan lassú szar a GUI, tovább nem néztem :D
Remélem a 6os verzióban gyorsítanak rajta... -
#16389 -
#16388 5-ös bétát valaki próbálgatja már? -
#16387 Jobb click -> testreszabás és a megjelenő ablakból visszahúzod. -
38tibi38 #16386 Hali. Nekem az a gond,hogy véletlenül eltüntettem a fent lévő kereső sávot és most sehogy se tudom visszahozni. Valaki segítsen. -
#16385 Csá all!
Hogy lehet elérni a mozilla beállításait. Mien configot elérést kell beütni a böngészőbe. Mert az a gondom, hogy csak 6 elmentett webcímet tart meg. amiket most ütök be, azt nem menti el. mindig be kell gépeljem a böngészőbe. -
#16384 Akkor kérdezd vmelyik Net-es topic-ban. :)
Vagy nézd meg pl. Voda honlapját, talán még kint van a progi... -
#16383 Vodás koromban én is ismertem, de már T-mobile van. Azért is kérdeztem rá, mert én is elfelejtetem már.. :S -
#16382 Szerintem jó, furcsa a GUI-beli változás, de ettől függetlenül megszokható. Viszont a jobb klikkes menün felcserélték a megnyitás új ablakban és új lapon parancsokat.Gyorsabb is. Én azért tértem vissza a 3.6-ra, mert a ZoneAlarm-os plugin nem megy vele. -
#16381 kipróbáltam, és váltottam inkább Chrome-ra -
#16380 Jó! -
#16379 milyen az FF4
pár mondatban vlaki foglalja össze, legyen szíves
köszi! -
#16378 De létezik ilyen program. Nem kieg, hanem program. Régen volt mobil net-em, akkor használtam is ilyet, de sajnos már nem emléxem rá, hogy mi volt. :(
Opera-ban ott az Opera Turbo, asszem az is vmi hasonló elven működik. -
#16377 Mivel egy kiegészítőről beszélünk, a tömörítés lokálisan történne. Ahhoz, hogy legyen mit tömörítenie, le kell szednie az adatot hozzá. Ergo nem létezhet ilyen program amit szeretnél. -
#16376 Vagy valamilyen módon tömöríti az egész weboldalt? (bocsánat a 2hsz-ért.) -
#16375 Mobilnetet használok és az miatt kellene. Mert mikor behozok egy topicot és benn vannak az 1920X1080-as képek az nekem sok adatforgalomba kerül...Esetleg akkor olyan ami letiltja a képek betöltését? -
#16374 Nem teljesen értem mit akarsz. De az interneten eleve tömörített formátumban vannak többnyire a képek. Azok méretén már nem nagyon lehet csökkenteni. -
#16373 Hali!
Létezik olyan addon firefoxhoz ami tömöríti a weboldalon a képeket? -
#16372 A Settings-ben be lehet állítani több várost is, csak még nem próbáltam, hogy akkor mit is csinál. De asszem vmi olyasmi, hogy megadott időközönként cseréli az adatokat. -
#16371 -
#16370 és melyik a második legjobb?:D csak hogy két várost tudjak kitenni :| -
#16369 Most olvasom mennyi hsz swap file; cache fájl, ... Mit kell ezzel pöcsölni?! :D
Windows Swap nem ajánlott kikapcsolni legyen akár 12GB RAM is egy gépben. Szerintem manapság már nem nagyon oszt-szoroz, hogy van-é ; vagy nincs.
Fox az meg Cache-el. Azt szerintem nem a pagefile.sys Windows rendszerfájlba teszi, hanem vmi Fox profil-ba. De Én ezt sem állítgatom. Hagyom úgy ahogy van, max. néha törlöm a cache tartalmát a menüből. Bár mondjuk ez utóbbinak már lehet nem sok értelme pl. 30; 60; 120MB-es net-el, meg mintha gyorsabban indulna a Fox, ha nincs cache. De lehet ez is csak 1xi placebo érzés most, hogy próbáltam. :) -
#16368 Szóval marad boot után is.. -
#16367 Á, én mindvégig a Windows pagefile-ról beszéltem. El s felejtettem, hogy az FF-ban i van ilyen. Azt sose piszkáltam. Ér valamit? -
milos620 #16366 Sziasztok!
Nekem akadt egy olyan problémám, hogy firefox videódownload helpert+ hozzá egy kiegészítő konvertert is letöltöttem, telepítettem de pl: az rtl klub most honlapjáról egy műsor részletet szerettem volna rögzíteni,és igaz megjelenik egy kis ablak mely tartalmazza a már letőltött és a letöltő folyamatban lévő fájlt, de ezek ellenére a tallózott mappában csak a fájl neve és a hozzá tartozó KB-os nagyságú méret tekinthető meg!
Több weboldalon is próbálkoztam,sikerrel is jártam, de az rtl klub most honlapján valami oknál fogva nem jön össze.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#16365 Cachenek az a lényege hogy a HDDről tölti be az azóta nem frissült elemeket.