19494
-
#221 Népek, most talán érdemes újra megpróbálkozni a Session Saver kiterjesztéssel, van belőle új verzió (és állítólag javítottak a cookie-kezelésén). -
hofitom #220 Figyuzzz!! Nálam a FF majd megduplázta a sebességet a netemen. (Rádiós) IE-vel oan lassú, hogy elalszok mellette -
vAzz3r #219 jah a mailcím :)
[email protected]
-
vAzz3r #218 Akkor itt is megkérdezem:
Hali!
Én FF-t használok, de van egy problémám...
Van a kütyümön csomó extra gomb, amiből 2-t elég gyakram használtam eddig. Ugyanis FF alatt nem megy a WWWBack és a WWWForward :( Netscape és IE alatt megy. Mi lehet a gond? A bill. progijában WWBack és WWWForward van. ??? A bill. Trust Easy scroll silverline...
Aki tud segítsen pls. Mail lécci, mert sajna ritkán van időm fórumozgatni :((( -
Garfield #217 Elküldhetem, egy mega
Számomra is kicsit gyanús volt, hogy néztem azt a több, mint 7000 képet, amit tölt és az extended statusbar szerint megabájtos mennyiségű adatot kellett letölteni, szóval tényleg lehetséges, hogy a képeket minden esetben újra és újra letöltötte. -
#216 Nálam bizony kifagyott pár perc töltögetés után, igaz, csak 128MB memóriám van... De azt rögtön láttam, hogy rengeteg képet használ az oldal, mire szegény AdBlock végigellenőrizné az egészet... *fejcsóvál* De azért kíváncsi lettem volna az oldal forrására. (Volt egy olyan érzésem, hogy a rengeteg ismétlődő kép ellenére nem simán CSS-sel csinálták, mert akkor jóval gyorsabban és egyszerűbben bejött volna az oldal, pl mert csak egyszer kellett volna letölteni meg ellenőrizni a cuccokat...) -
Garfield #215 Leszedve az AdBlock-ot, töredék idő alatt jött be nálam is. -
Garfield #214 Ez az oldal az IE5-t sem szereti:
Sajnos IE5 alatt nem jelenik meg a betûválasztó menü. Netscape6 alatt pedig egyáltalán nem mûködik.
http://lazarus.elte.hu/moterkep/indul.htm -
#213 nekem kevesebb mint 2 perc alatt behozta egy 1600+ -os Athlonon, 256 rammal :P
83%-nál írt 7600 képet :) -
FTeR #212 jó, nem fagy ki de percekre behal, nézd meg IEben nem tart 1másodpercig behoznia.
ezt az oldalt sem szereti: Mo. térkép -
Garfield #211 Az "extended statusbar" nevű extension egyik utolsó pillanatában 6020 képet írt ki, amit az oldal tartalmaz. -
Garfield #210 Egészen biztos? Mert közben tényleg úgy néz ki, de a végén behozza és görgethető is meg minden.
Azért írtam a gépet, hogy egy viszonyítási alapként mindenki aszerint várjon, hogy neki ehhez képest milyen van. -
#209 nekem kifagyott -
Garfield #208 Nem nem fagy ki, csak kicsit sokat gondolkodik.
Nálam egy 3200+-os Athlon 1 giga DDR400-as RAM-mal majd három percig nyitotta meg a több, mint 1 megás HTML-t. Közben tényleg úgy nézett ki, mintha megfagyna, de végül behozta. -
FTeR #207 kösz.
az FF kifagy mistral teljes árlistára -
#206 Na, akkor ezt megjegyzem. -
#205 Na vazze.Következőt csináltam.A teljes méretű firefox ablakot átraktam nem teljesre és nagyon pici volt(kb 200x50 pixeles).Átméreteztem nagyobbra(kb 800x600)és kiléptem.Elindítottam újra teljes méretűre vissza és most jó. -
#204 nem nyúltam hozzájuk. -
#203 Na, akkor ez se jött be... milyen kiterjesztéseid vannak? (főleg a tabokkal kapcsolatosak lehetnek gyanúsak...) -
#202 -létező ablakok áthelyezése, átméretezése(ha kikapcsolom és újraindítom a firefoxot akkor is szar)
-ablakok előre, hátrahelyezése
-előreugró menük tiltása, cseréje
-képek megváltoztatása
-
#201 Hmm... a Javascripteknek mi van engedélyezve a Beállításoknál? (Eszközök / Beállítások / Webes szolgáltatások / Javascript / Haladó) -
#200 A válasz: IGEN! -
#199 Megnézem, de eddig nem volt baj ezzel a skinnel. -
#198 Az alap skinnel is ugyanezt csinálja? -
#197 Ugyan ez van ha a smile-kra kattanok, de pl ha 1 képere kattanok 1 galériában akkor annak tudom változtatni a méretét. -
#196 -
#195 Javascripteknek engedélyezted az ablak átméretezését? -
Garfield #194 Ilyen már velem is többször fordult elő a méretre szabott, felpattanó ablakokban.
Ilyenkor az ablak mérete fix, akkora, amekkorának azt megálmodták, de a tartalma valamiért elcsúszott, innentől kezdve pedig vagy nem tudtam minden mezőt kitölteni, vagy az "OK" gombot nem tudtam elérni, mert sehol egy görgetősáv, sehol egy átméretezési lehetőség.
Olyan is volt, hogy ilyen felpattanó ablak után (általában a javascriptesek voltak ilyenek) "megjegyezte" az adott ablak méretét, majd utána az összes többi, ilyen javascriptes ablak abban a méretben jött elő, csak hát se görgetősáv, se átméretezés.
Ésszerű magyarázatot és megoldást nem találtam rá, FF-reinstall lett a vége. -
#193 Tudnál mutatni erről screenshot-ot? Próbáltad már törölni a Gyorsítótár (Cache) tartalmát, esetleg a Cookie-kat? -
#192 nem tudom a legaljára, de nem is az a probléma, hogy nem tudok privátot küldeni mert az megy(2 tab+enter) csak maga a hiba zavaró. -
#191 menj a hátterére és görgővel lejebb tudod görgetni -
#190 Hi!
Az a gondom, hogy pl rányomok a privát üzenet küldésére itt az Sg-n és megnyílik új ablakban, de nem jó a mérete.Kicsi és nem látom az ok gombot.semmivel sem tudok lemenni az aljára.Mitől lehet? -
#189 Hmm, lehet, hogy valami bug, nálam se megy rendesen, ebből meg kéne várni egy következő verziót (vagy megpróbálni a másik fajtát)... Asszem leszedem, és visszarakom helyette a Crash Recovery-t, azzal eddig nem volt gondom.
Drag&Drop tab-átrendezést a Mini T-vel lehet csinálni, a legalsó verzió az, ami csak erre szolgál (a többiben vannak plusz funkciók is). -
FTeR #188 SessionSaver .2 - d1 Nightly * build 25
Pref: Expert
Automatic
pipa .... Prev State
pipa ...
Manual Access
pipa ...
pipa ...
nem pipa ...
nem pipa ...
nem pipa ...
Indítás után pár percig mükszik a cucc, beleértve, hogy linken visszafele jövet megtartja a poziciót az oldalon és hogy bezárásnál megjegyzi a megnyitott füleket. Kis netezés után az előbbi egyáltalán nem müxik még az utobbi vagy működik vagy nem.
A fülekről jut eszembe, nincs vmi kis ext ami engedi drag&drop szerűen rendezni a fülek sorrendjét (mint operában)?
edit: még írtam az a kis szösszenetet jobb katra kifagyott a cucc, már nem elösszőr..., do most legalább vissza állt (még időben fagyott ki ;)) -
#187 Ó, látnád, mennyi olyan teljesen szabványos dolog van (főleg a CSS terén), amit az IE nem tud... Mutatok egy nagyon egyszerű, szabványos példát: nézd meg ezt az oldalat Firefoxban és IE-ben. Ez pl CSS1, még csak nem is CSS2 vagy CSS3...
(Egyébként nemcsak az IE-nek vannak saját cuccai, amik nem szabványosak, hanem a Mozillának és a Firefoxnak is vannak ilyenek, csak nem olyan sok.)
Pontosan melyik Session Saver van nálad telepítve (melyik verzió), és hogy nem működik, mit csinál és mit nem csinál? A beállításait nézted már?
-
FTeR #186 akkor ideje lenne frissíteni azt a szabványt...
//más
van az session saver cucc. szal marhára nem mükszik, max csak elvétle
valami ötlet? -
#185 akkor nincs semmi telepíthető bizbaz, mint a flasgethez?
nekem jó lenne
sok szép dolog kimarad:( -
#184 Ja, hogy ilyen filterek... Oda van írva, hogy csak IE-ben működnek. Nem szabványos.
A szöveg igazítása meg úgy nézem, megy, nincs vele gond. -
#183 nem csak a parázs efekt hanem sok minden...
itt egy link
bár nem Firefoxba érdemes megnézni hanem vmi másban....de a leírássuk ott van
szöveget sem lehet igazítani -
#182 Mi ez a "parázs effekt", és miért olyan létfontosságú?