19497
-
A chat.hu megnyitása előtt a firefox-ot váltsd át a teljes képernyős nézetből ablakosra. Az ablak négy oldalát kézzel húzd ki a képernyő széléig. ( Hogy így is majdnem úgy nézzen ki mint teljes képernyős módban. ) Utána válts vissza teljes képernyősre és próbáld ki így. -
Fődurci #383 A chat.hu-n a bejelentkezés után te teljes képernyőre tudod rakni az ablakot, nekem sosem sikerült és a sarokban a négyszögre sem reagál.Kicsit idegesítő azért használom erre az oldlra az explorer-t.Nem tudom hogy neked hogy sikerül? -
Garfield #382 + "e" -
Garfield #381 Nálam a chat.hu felpattanó full Java chatablaka a referncia.
-
skydrake #380 hali!
Probaljatok ezt ki firefox-al: www.VisualChat.hu
Allati jo -
Vagy pl.: menj fel a következő oldalra: www.jojatek.hu
Válaszd ki az egyik játékot: pl.: Piramis - kattints rá. Ha rendben van a Java, már láthatod is a Sun Java logót. Betölti és indul a játék. Ha a betöltés nagyon sokáig nem készül el akkor van valami gond a Java-val. -
tomo #378 about:plugins
pl itt megnezheted (bongeszo cimsavba ird) -
Na igen. Még egy kérdés: Honnan tudom, hogy a jáva rendesen van nálam telepítve? Mi az ami ezzel megy, ill. miből veszem észre, ha esetleg nem műxik rendesen?? Tudom láma kérdések, de engem érdekelne.:) -
OK. THX. Akkor a tanul agyerek, ha kérdez!:))) -
Ezt itt nem kell beállítan a Firefoxnál. Ha a Java rendesen telepítve van, a Firefox szükség esetén akkor is használja. ( Csak Mozillánál kell ) -
Üdv mindenkinek!
Kellene egy kis segítség. Nem tudom, hogy miért nam akarja nekem ezt engedni, illetve mi lehet a gond. Ha valaki találkozott már ilyesmivel, segítsen. Nagyon megköszönném. JávaSript bővítmény ez a valami.:) Én sajna nem vagyok egy számtech zseni, ezért szívesen veszek mindenféle jótanácsot. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Legion #373 Ok, megvan. Telepítettem az Enhanced History Manager-t. -
Legion #372 Üdv!
Nincs véletlen vmi plugin, amivel az előzményeknél meg lehet nézni, h mikor látogatták az oldalt? Mint az explorerben a tulajdonságok.. -
FTeR #371 nem segített, talán gyorsabban tér magához, de pl a bookmarkot nem tölti be, ott van oldalt fehéren. be kell zárni és újra megnyitni
a hibaüzeneteket nem vágom, maj felírom
azé kösz -
Keresd meg a Profilodat, és töröld a Cache mappát és a xul.mfl nevű fájlt belőle. Ha ez se segít, szólj. Telepítettél mostanában valami új kiterjesztést? Pontosan milyen hibaüzenettel száll el? -
FTeR #369 újabban 3-4 perces töltéssel indúl a cucc. elindítom bejön az ablak, minden megjelenik, majd itt 3-4 percre lefagy, még a win is azt mondja nem válaszol. sőt újabban menet közben képes hibaüzenettel elszálni.. :( -
OPM #368 kössz! -
skristof #367 cép -
Garfield #366 Tools -> Options -> Privacy -> Cache -
OPM #365 hogya tudnám csökkenteni ezeknek a Cache fileoknak a méretét?
mer nem túl nagy a C: meghajtóm, minden mb számít és jelenleg a felinstallált programon kívül +80 megát elvesz belőle :( -
cyrus #364 deviantart ffx wallpaper :D -
Hm, erre megjegyezte a mellettem ülő velem egykorú kedves ismerősöm, hogy durva de pár nap múlva 30 évesek leszünk
Most mély depresszióba zuhantunk.
. Minden elismerésünk a tiéd
.
-
gyűjtő #362 Szervusz Microtus!
Az adataimnál korrekt az életkorom (sajnos!)
A kérdéseimből és a hozzászólásaimból azért kiderül, hogy nem vagyok egy számítógépes guru (annak ellenére sem, hogy én még a DOS operációs rendszeren szocializálódtam, csak a számítástechnika fejlődése számomra követhetetlenül felgyorsult).
Ami a tegezést illeti, vedd úgy, hogy a hálón keresztül - sajnos csak virtuálisan - megittuk a pertut.
Baráti üdvözlettel:
gyűjtő -
Nincs mit. Valószínűleg tényleg a levegőben lehetett valami.
Ez most nagyon OFF lesz:
Az adataidnál az életkorod korrekt, vagy a Firefox nem jeleníti meg helyesen? :)) Ellenkező esetben elnézésed kérem a tegezésért. :)) -
gyűjtő #360 Szervusz shrek82!
Nem vagyok biztos, hogy tuti tipp, de korábban nekem is volt hasonló problémám.
Nálam az segített, hogy a Firefox 1 plugin könyvtárban körülnéztem és észrevettem, hogy a Quick Time plugin többször is szerepelt ( frissítés vagy egyéb miatt). Amikor a felesleges példányokat letöröltem, helyre állt a megjelenítés.
Lehet, hogy ez a dolog érvényes más olyan esetre is, amikor más programok plugin-jai duplázódnak vagy triplázódnak. -
és a shockwave player is fennt van.. -
Sziasztok!
Nem tudja vki, hogy mitől lehet az, hogy nem látom rendesen az animációkat(amik a nickek helyén vannak)??
maacromedia flash plugin ok, fenn van
már próbáltam azt is, hogy leszedtem az összes kiterjesztést, hátha vmelyik bezavar, de nem jött össze...
Vkinek vmi ötlete?
Thx. -
gyűjtő #357 Nem fogod elhinni!!
Miután elolvastam a #355 üzenetedet, ismét próbát tettem a HOC lappal és simán, sorban megnyitottam a főoldal menüpontjait.
Ki érti ezt?! Az az érdekes, hogy volt eset, amikor az oldal megnyitása is gondot okozott.
Valami van a levegőben!!
A két üzenetedet köszönöm.
-
Így is megy, nincs gond. Próbáld meg, hogy teljesen tisztán felrakod a két programot, úgy hogy elötte maradéktalanul eltávolítod az összes verziójukat a gépről. Márha annyira fontos neked az az oldal egyáltalán. Nekem tetszik, hogy nem kell csakezért külön explorert nyitni. -
Szia, sajnos elkiabáltam a dolgot, az Sg tényleg működött de HOC továbbra sem. Viszont most már minden tökéletes, sajna nem tudtam kikerülni egy windows újratelepítést (újlapésproc.). A legfrissebb Kerio-t és ugye tisztán a Firefox 1.0-t feltéve - eddig mindig csak ráfrissítgettem a béta verziókra - mindent betölt. A két progriban nem állítgattam semmi különöset, webszűrést amúgy sem engedi. Most már sp2-s az xp, nem tudom számít-e. Egyenlőre a Spy sweeper sincs fenn még, ami eddig azért volt. Mindjárt fel is rakom. -
gyűjtő #354 Szervusz Sil!
Érdekelne a véleményed a #351-ben leírt problémáról.
A megnevezett lapon a Firefox 1-el nem tudok néhány menüpontot megnyitni (pl.: a Levelezést) -
Szia Sil!
Köszi szépen működik, és nagyon király..
Lenne azonban még egy kérdésem, mitől lehet az, hogy mikor ezt a kiterjesztést felteszem, akkor nekem is előáll ugyan az a probléma, mint AMSE-nak a #196-ban?? -
Mondjuk a text/plain, ez tud kezelni URL címeket és emailcímeket is. Kijelölöd, amit meg akarsz nyitni, és a jobb egérgombos menüből meg tudod nyitni. Illetve van egy Linkification nevű kiterjesztés is, az át is alakítja az ilyeneket rendes linkekké, de azt nem próbáltam. -
gyűjtő #351 Szervusz Microtus!
Korábban (#338) a Kerio + Firefox 1 párosítást ajánlottam neked.
Milyen jó, hogy a történetet tovább olvastam!
Kipróbáltam a www.hardwareoc.hu oldalon néhány menüpontot és ugyanazt tapasztaltam, mint korábban te (#338), azzal a különbséggel, hogy a főoldal több menüpontjánál nem működik a betöltés.
Hogyan jött rendbe a letöltésed ezen az oldalon? -
Szia Sil!
Milyen kiterjesztés kell ahhoz, hogy egy sima szövegként leírt címre ugorjon a böngészőm? -
Hm, most épp a HardwareOC is rendben megy. Lehet, hogy illetékesek olvasták segélykiáltásaim? :) Akkor megérte. Bye-bye Explorer.
A franc és pont holnap kell Windows-t rakni.
-
Na, az Sg.hu-ról megy minden rendesen, bár nemigazán tudom mitől javult meg. Újratelepítettem a kerio-t, most lejárt licenszű, nincs webszűrés. Frissítettem a bookmark-t is. Viszont a HardwareOC.hu-ról továbbra sem engedi a Firefoxnak a hírek betöltését. Márcsak ezért kell Explorer :( -
Zozo76 #347 Most epp egy mac-es safari skin van rajta. -
Zozo76 #346 Koszi. Mukodik rendesen. :) -
Ha felrakod ezt a kiterjesztést, akkor az Eszközök / Témák -ban lesz egy új gomb, amivel egyszerűen telepíthetsz ilyen .jar fájlos skineket.