19494
  • Garfield
    Nálam a chat.hu felpattanó full Java chatablaka a referncia.
  • skydrake
    hali!

Probaljatok ezt ki firefox-al: www.VisualChat.hu
    Allati jo
  • lck
    Vagy pl.: menj fel a következő oldalra: www.jojatek.hu
    Válaszd ki az egyik játékot: pl.: Piramis - kattints rá. Ha rendben van a Java, már láthatod is a Sun Java logót. Betölti és indul a játék. Ha a betöltés nagyon sokáig nem készül el akkor van valami gond a Java-val.
  • tomo
    about:plugins
    pl itt megnezheted (bongeszo cimsavba ird)
  • JackDaniels #377
    Na igen. Még egy kérdés: Honnan tudom, hogy a jáva rendesen van nálam telepítve? Mi az ami ezzel megy, ill. miből veszem észre, ha esetleg nem műxik rendesen?? Tudom láma kérdések, de engem érdekelne.:)
  • JackDaniels #376
    OK. THX. Akkor a tanul agyerek, ha kérdez!:)))
  • lck
    Ezt itt nem kell beállítan a Firefoxnál. Ha a Java rendesen telepítve van, a Firefox szükség esetén akkor is használja. ( Csak Mozillánál kell )
  • JackDaniels #374
    Üdv mindenkinek!
    Kellene egy kis segítség. Nem tudom, hogy miért nam akarja nekem ezt engedni, illetve mi lehet a gond. Ha valaki találkozott már ilyesmivel, segítsen. Nagyon megköszönném. JávaSript bővítmény ez a valami.:) Én sajna nem vagyok egy számtech zseni, ezért szívesen veszek mindenféle jótanácsot. Előre is köszönöm a segítséget.

• Legion
    Ok, megvan. Telepítettem az Enhanced History Manager-t.
  • Legion
    Üdv!
    Nincs véletlen vmi plugin, amivel az előzményeknél meg lehet nézni, h mikor látogatták az oldalt? Mint az explorerben a tulajdonságok..
  • FTeR
    nem segített, talán gyorsabban tér magához, de pl a bookmarkot nem tölti be, ott van oldalt fehéren. be kell zárni és újra megnyitni
    a hibaüzeneteket nem vágom, maj felírom
    azé kösz
  • Sil78
    Keresd meg a Profilodat, és töröld a Cache mappát és a xul.mfl nevű fájlt belőle. Ha ez se segít, szólj. Telepítettél mostanában valami új kiterjesztést? Pontosan milyen hibaüzenettel száll el?
  • FTeR
    újabban 3-4 perces töltéssel indúl a cucc. elindítom bejön az ablak, minden megjelenik, majd itt 3-4 percre lefagy, még a win is azt mondja nem válaszol. sőt újabban menet közben képes hibaüzenettel elszálni.. :(
  • OPM
    kössz!
  • skristof
    cép
  • Garfield
    Tools -> Options -> Privacy -> Cache
  • OPM
    hogya tudnám csökkenteni ezeknek a Cache fileoknak a méretét?
    mer nem túl nagy a C: meghajtóm, minden mb számít és jelenleg a felinstallált programon kívül +80 megát elvesz belőle :(
  • cyrus #364
    deviantart ffx wallpaper :D
  • Microtus
    Hm, erre megjegyezte a mellettem ülő velem egykorú kedves ismerősöm, hogy durva de pár nap múlva 30 évesek leszünk Most mély depresszióba zuhantunk. . Minden elismerésünk a tiéd .
  • gyűjtő
    Szervusz Microtus!

Az adataimnál korrekt az életkorom (sajnos!)
    A kérdéseimből és a hozzászólásaimból azért kiderül, hogy nem vagyok egy számítógépes guru (annak ellenére sem, hogy én még a DOS operációs rendszeren szocializálódtam, csak a számítástechnika fejlődése számomra követhetetlenül felgyorsult).
    Ami a tegezést illeti, vedd úgy, hogy a hálón keresztül - sajnos csak virtuálisan - megittuk a pertut.

Baráti üdvözlettel:

gyűjtő
  • Microtus
    Nincs mit. Valószínűleg tényleg a levegőben lehetett valami.

Ez most nagyon OFF lesz:
    Az adataidnál az életkorod korrekt, vagy a Firefox nem jeleníti meg helyesen? :)) Ellenkező esetben elnézésed kérem a tegezésért. :))
  • gyűjtő
    Szervusz shrek82!

Nem vagyok biztos, hogy tuti tipp, de korábban nekem is volt hasonló problémám.
    Nálam az segített, hogy a Firefox 1 plugin könyvtárban körülnéztem és észrevettem, hogy a Quick Time plugin többször is szerepelt ( frissítés vagy egyéb miatt). Amikor a felesleges példányokat letöröltem, helyre állt a megjelenítés.
    Lehet, hogy ez a dolog érvényes más olyan esetre is, amikor más programok plugin-jai duplázódnak vagy triplázódnak.
  • shrek82
    és a shockwave player is fennt van..
  • shrek82
    Sziasztok!
    Nem tudja vki, hogy mitől lehet az, hogy nem látom rendesen az animációkat(amik a nickek helyén vannak)??
    maacromedia flash plugin ok, fenn van
    már próbáltam azt is, hogy leszedtem az összes kiterjesztést, hátha vmelyik bezavar, de nem jött össze...
    Vkinek vmi ötlete?
    Thx.
  • gyűjtő
    Nem fogod elhinni!!

Miután elolvastam a #355 üzenetedet, ismét próbát tettem a HOC lappal és simán, sorban megnyitottam a főoldal menüpontjait.
    Ki érti ezt?! Az az érdekes, hogy volt eset, amikor az oldal megnyitása is gondot okozott.
    Valami van a levegőben!!
    A két üzenetedet köszönöm.
  • Microtus
    Így is megy, nincs gond. Próbáld meg, hogy teljesen tisztán felrakod a két programot, úgy hogy elötte maradéktalanul eltávolítod az összes verziójukat a gépről. Márha annyira fontos neked az az oldal egyáltalán. Nekem tetszik, hogy nem kell csakezért külön explorert nyitni.
  • Microtus
    Szia, sajnos elkiabáltam a dolgot, az Sg tényleg működött de HOC továbbra sem. Viszont most már minden tökéletes, sajna nem tudtam kikerülni egy windows újratelepítést (újlapésproc.). A legfrissebb Kerio-t és ugye tisztán a Firefox 1.0-t feltéve - eddig mindig csak ráfrissítgettem a béta verziókra - mindent betölt. A két progriban nem állítgattam semmi különöset, webszűrést amúgy sem engedi. Most már sp2-s az xp, nem tudom számít-e. Egyenlőre a Spy sweeper sincs fenn még, ami eddig azért volt. Mindjárt fel is rakom.
  • gyűjtő
    Szervusz Sil!

Érdekelne a véleményed a #351-ben leírt problémáról.
    A megnevezett lapon a Firefox 1-el nem tudok néhány menüpontot megnyitni (pl.: a Levelezést)
  • shrek82
    Szia Sil!
    Köszi szépen működik, és nagyon király..
    Lenne azonban még egy kérdésem, mitől lehet az, hogy mikor ezt a kiterjesztést felteszem, akkor nekem is előáll ugyan az a probléma, mint AMSE-nak a #196-ban??
  • Sil78
    Mondjuk a text/plain, ez tud kezelni URL címeket és emailcímeket is. Kijelölöd, amit meg akarsz nyitni, és a jobb egérgombos menüből meg tudod nyitni. Illetve van egy Linkification nevű kiterjesztés is, az át is alakítja az ilyeneket rendes linkekké, de azt nem próbáltam.
  • gyűjtő
    Szervusz Microtus!

Korábban (#338) a Kerio + Firefox 1 párosítást ajánlottam neked.
    Milyen jó, hogy a történetet tovább olvastam!
    Kipróbáltam a www.hardwareoc.hu oldalon néhány menüpontot és ugyanazt tapasztaltam, mint korábban te (#338), azzal a különbséggel, hogy a főoldal több menüpontjánál nem működik a betöltés.
    Hogyan jött rendbe a letöltésed ezen az oldalon?
  • shrek82
    Szia Sil!
    Milyen kiterjesztés kell ahhoz, hogy egy sima szövegként leírt címre ugorjon a böngészőm?
  • Microtus
    Hm, most épp a HardwareOC is rendben megy. Lehet, hogy illetékesek olvasták segélykiáltásaim? :) Akkor megérte. Bye-bye Explorer.
    A franc és pont holnap kell Windows-t rakni.
  • Microtus
    Na, az Sg.hu-ról megy minden rendesen, bár nemigazán tudom mitől javult meg. Újratelepítettem a kerio-t, most lejárt licenszű, nincs webszűrés. Frissítettem a bookmark-t is. Viszont a HardwareOC.hu-ról továbbra sem engedi a Firefoxnak a hírek betöltését. Márcsak ezért kell Explorer :(
  • Zozo76
    Most epp egy mac-es safari skin van rajta.
  • Zozo76
    Koszi. Mukodik rendesen. :)
  • Sil78
    Ha felrakod ezt a kiterjesztést, akkor az Eszközök / Témák -ban lesz egy új gomb, amivel egyszerűen telepíthetsz ilyen .jar fájlos skineket.
  • Zozo76
    Amit letoltottem multkor SKIN-ek azok ilyen .JAR fileok. Hova kell masolni hogy a firefoxban ki tudjam valasztani?
  • cyrus #343
    nem azért nem mondtam mert nem akarom, nyilván van okom rá.
    nem saját gépről vagyok, nincs firefoxom, ergó fejből nem tudom, viszont segítettem, sil is segített, ergó már mondhattál volna egy kösz-t.
  • mEkLaU
    Hát akkor már elmondhattad volna h hogyan kell