19494
  • shrek82
    Én is frissítettem, de nekem sem lassult!! Mondjuk nekem nem kellett kézzel törölnöm semmit, mert miután elindítottam a progr. eltávolításában a firefox uninstalt, megkérdezte, hogy törölje-e a teljes Mozilla könyvtárat..Az normális?? Ja, és minden kiterjesztés, meg könyvjelző megmaradt..Biztos lecserélődött?? :))
  • shrek82
    Sziasztok!
    Azt meg tudom valahogy csinálni, hogy mikor firefoxban elmentek egy könyvjelzőt, akkor azt ne csak akkor tudjam megnyitni, ha fut már a firefox, hanem mondjuk megjelenjenek a start menüben és onnan tudjam indítani,mint az exploreres könyvjelzőket?
    Sil: köszi a logós tanácsodat! ;)
  • Sil78
    Én eddig nem vettem észre, hogy lassult volna (persze azon kívül, hogy a legelső indításkor a szokásosnál lassabban töltődött be, de az természetes). Ráadásul előtte én Moox-féle optimalizált változatot használtam (abból még nincs 1.0.1-es), és még így sem igazán érzékelek különbséget. Az update meg nálam eddig is működött.
  • Garfield
    Eddigi gyorstapasztalatok:

1. Lomhább, mint az 1.0.
    2. Az update úgy tűnik, végre működik normálisan.
  • Sil78
    Hmm, úgy nézem, az 1.0.1 telepítése nem megy teljesen simán. Szóval: miután uninstalláltátok az 1.0-t, törölni kell kézzel a C:\Program Files\Mozilla Firefox-on belül megmaradt mappákat. A plugins, searchplugins, components és a defaults\pref maradhat, de a többit töröljétek. Utána lehet installálni az 1.0.1-et.
  • Sil78
    Megjelent az 1.0.1 verzió, ez biztonsági és egyéb (pl memóriakezeléssel kapcsolatos) javításokat tartalmaz. Ajánlott telepíteni.
  • Sil78
    Az AdBlock kiterjesztés miért nem felel meg erre a célra?
  • Sil78
    És a Kivételeknél sima engedélyezésre raktad? Akkor tényleg passz...
  • shrek82
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok letiltani bizonyos webhelyeket a firefoxban?(vmi olyasmire gondolok, mint ie-ben a tartalmi tanácsadó)
    Kivételeknél beírtam: www.sg.hu Az engedélyezésnél pedíg sütik megtartása: amíg lenem járnak

Szerinted így jó a beállítás SIL78?
    Sajnos így sem működik a dolog :( Hiába állítottam be
  • Thanatos
    lehet, én csak arrol nyilatkoztam amit énis használok :)
  • lck
    + a flashget-en kívül még 15 más letöltésvezérlőt is. :-)
  • Thanatos
    flashgetet beleintegrálja firefoxba jól :)
    (mert ugye amugy nem lehet fleshgetelni firefox alatt, hát ezzel lehet :) )
    kb enyi :)

szerintem az alap téma a legjobb, nem cserélném le semmi másra :)
  • Steffff
    Hi all!
    Valaki leszedte már a FlashGot extensiont?
    Ha valaki igen, akkor plíz informáljon róla, hogy akkor ez most mit is csinál tulajdonképpen?
    Előre is köszönet!

Más kérdés!
    Kinek melyik théma tetszik legjobban? Igazán érdekelne! Én most a Noia 2.0-t használom! Eléggé meg vagyok elégedve vele! Tetszik! De kiváncsi volnék, hogy van e valakinek ennél is jobb!
    Előre is köszönet!
    Bye
  • shrek82
    Sziasztok!
    Egy picit visszatérnék a Java-s problémákhoz!
    Mi a helyzet akkor, ha a játék ugyan betöltődik, de legalább két percig csak az animált Java logót látom...Ez azt jelenti, hogy nem jól van telepítve?
  • Sil78
    Ha a "bejelentkezve marad" be van jelölve, és mégse jegyzi meg, ellenőrizd a Cookie-k beállításait (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik, a Kivételek közt is), hogy pl nem csak az adott munkamenetre (a böngésző bezárásáig) engedélyezted-e a megtartásukat.
  • Thanatos
    érdekes hiba, én bepipáltam a két bejelentkezve marad cimű négyzetet és amiota beregeltem végre sg-be azota nem kelle tujra belépnem... :)
    Az miől van firefoxban, hogy akárhányszor jövök az SG-re mindíg be kell jelentkezni? Van ugy, hogy hozzászólás után is. Kijelöltem, hogy bejelentkezve marad de sajnos nem használ neki:( IE-nál semmi gond nem volt ezzel. Tud valaki segíteni ez ügyben?
  • Sil78
    Mondjuk Eszközök / Session Saver / Preferences, és a Restore / Into existing Windows-nál ne legyen bejelölve, hogy "And tabs".
  • mikike
    akkor hogy vannak a csoportok rendesen?
  • Chief
    Má hogyne értenék!
  • mikike
    szakács te nem is értesz a számítógépekhez (se), minek szólsz bele?
  • Chief
    Nem csak ez az 1 bajod van neked! :)
  • mikike
    egy bajom vele
    ha megnyitok itt egy csoportot, majd utána szeretnék egy másik csoportot is, az elözőeket bezárja
  • Thanatos
    amugy ez a forum is klassz, ezer köszi érte :)
  • Thanatos
    ezt kerestem, tökéletes köszi
    (a könyvtár szerkezet a bookmarkson belül van pl a legördülő menübe..., amit én találtam backupot az nem kimásoltam hanem csak a benne tárolt cimeket mentette el ömlesztve... :/)
  • Sil78
    Melyik, az első vagy a második? Mert ha az első, akkor simán mappákba rendezed a könyvjelzőidet, és a mappa legalján lesz egy olyan menüpont, hogy "megnyitás böngészőlapokon", vagy ha az Oldalsávban nézed őket, akkor ez a jobb egérgombos menüből lesz elérhető a mappára kattintva.

Ha a másodikra hasonlít inkább, akkor meg a Session Saver kiterjesztés kell neked (Capture New, és utána Restore). Ez utóbbi tudja a Maxthonnak azt a funkcióját is, hogy az éppen nyitva levő böngészőlapokat megjegyzi, és ha becsukod és újra megnyitod a böngészőt, simán folytathatod a böngészést, visszaállít mindent, ahogy volt.
  • Sil78
    Bookmark Backup kiterjesztés, ez a főbb fájlokról (nemcsak a könyvjelzőkről) csinál rendszeresen biztonsági másolatot (egy általad megadott mappába), ha gond van, csak visszamásolsz egy korábbi verziót a Profilodba. A könyvtárszerkezetes dolgot nem egészen értem, a Firefox 1db bookmarks.html nevű fájlban tartja az összes könyvjelzőt, és ez a kiterjesztés pl erről a fájlról csinál mentést minden nap.
  • mikike
    olyasmi igen
  • Thanatos
    nekem is lenne egy krédésem:
    elég zavaro hogy néha ugy befagy firefox (hozzáteszem nagyon ritkán) hogy magával rántja összes bookmarkomat...
    erre votl régebben egy jó bookmark backuper de az emgszünt az új verzio miatt, van ehlyete másik de az szar mert nem tartja meg a könyvtárszerekzetet, csak ugy ömlesztve menti el bookmarkokat :(
    nem tud valaki valamilyen jó iylen extensiont ami könyvtráhelyesen teszi el bookmarks-okat? hivatalos oldalon nem találtam egyet se, ha valakinek lenne valmai 5lete megköszönném
  • Sil78
    Pontosan mik azok a csoportok? Ha el tudod magyarázni, akkor meg tudjuk mondani, hogyan lehet ezt megcsinálni Firefoxban. Van ugyan Maxthon a gépemen, de nem szoktam használni. Most így elsőre arra gondolnék, hogy valami olyasmi lehet, mint ahogy a Könyvjelzőknél az egyes mappák tartalmát egy kattintással meg lehet nyitni böngészőlapokon. Vagy esetleg mint a Session Saver kiterjesztéssel ahogy meg lehet jegyeztetni az épp nyitva levő böngészőlapokat, elnevezni valaminek, és utána bármikor újra megnyitni őket?
  • Chief
    Jó gyorsan! :)
  • mikike
    köszönöm
    és mi módon?
  • Chief
    Igen, lehetséges!
  • mikike
    hi firefox hívők!

azt szeretném tudni, hogyan tudok csoportokat csinálni mint a MaxThon-ban

és ráadásul úgy szeretném, ha a fórum csoport mellé megnyitom a hírek csoportot is, akkor az előbbieket ne zárja be
    lehetséges ez?
    és mondjuk ne a középső gomb lenyomására nyissa meg egyszerre mindet, hanem a baL gombra
  • Fődurci
    Köszönöm így már jó
  • lck
    A chat.hu megnyitása előtt a firefox-ot váltsd át a teljes képernyős nézetből ablakosra. Az ablak négy oldalát kézzel húzd ki a képernyő széléig. ( Hogy így is majdnem úgy nézzen ki mint teljes képernyős módban. ) Utána válts vissza teljes képernyősre és próbáld ki így.
  • Fődurci
    A chat.hu-n a bejelentkezés után te teljes képernyőre tudod rakni az ablakot, nekem sosem sikerült és a sarokban a négyszögre sem reagál.Kicsit idegesítő azért használom erre az oldlra az explorer-t.Nem tudom hogy neked hogy sikerül?
  • Garfield
    + "e"