19494
  • Sil78
    Próbáltam már átalakítani egy bookmarklet segítségével, úgy nem működött.
  • ivjoe
    JA, LONGHORN...
  • ivjoe
    Honnan tudjam? Nézz szét!
  • ivjoe
    Ja, hülyeséget mondtam! Web Developer Toolsban volt. hmmm...
  • Mr Manson
  • ivjoe
    Valahol láttam olyat [már nem emléxik],hogy POST GETként ill. GET POSTként?
  • Sil78
    Sajnos nem, ezen az oldalon a keresés a POST módszert használja, ilyen keresőplugineket meg csak GET-hez lehet csinálni.
  • FTeR
    kösz, nekem már IPv6ext előtt is volt ez a probléma, de azóta már elmúlt
  • shrek82
    Tudna vki olyan keresőt is szerkeszteni, ami itt keresne?
    Előre is köszi!
    Ja, és az előző problémám megoldódott..
  • shrek82
    hoppá... most leszedtem a tabbrowser preferencest és megint látom a "böngészőlapok" fület a haladó beállításokban, de hiába állítom be, hogy új lapon nyisson meg mindent, akkor is az éppen használt lapon jeleníti meg a címsorba beírt címet és az oldalon található linket is!!
    Mit kell hogy beállítani, ha azt akarom, hogy ha beírok egy címet, vagy az oldalpn rákattintok egy linkre, akkor ne ugyanazon a lpon nyissa meg, hanem egy új LAPon!!most szmájlit sem tudok beilleszteni, mert ha rákattintok, akkor azt is ugyanebben az ablakba, ugyanezen a lapon nyitja meg!!
  • shrek82
    miért van az, hogy hiába van a tabbrowser preferencesben beállítva az, hogy a címsorba beírt(meg minden egyéb dolgot) új lapon nyisson meg, mégis ugyanazon a lapon nyitja meg, és a haladó beállításaim közül "eltűnt" az a beállítás, ahol lehet állítani, hogy hol nyissa meg a dolgokat?? hogy lehet azt about:configban újra láthatóvá tenni?? Ugyanis a haladó beállításoknál a böngészés lapon az első három lehetőség láccik(a "finom görgetés" az uccsó), aztán már a szoftverfrissítés fül következik!!!
    Remélem érthető voltam!
  • Mr Manson
    Várható 64bites változat?
  • cSuwwi
    olvasd már el még1x hogy mit írtam...
    mindössze 1 link lett átírva, ráadásul ez majdnem egy sablon (az alap searchext-ek is ilyenek, csak az url és esetleg a hidden mezők mások. na no off :)

ettől még hasznos... :)
  • Sil78
    És ez neked működik is? Mert ahogy elnézem, vannak benne hibák... Pl az Author sort nem kommentelted ki, és szvsz a fájl kódolása se jó...
  • Garfield
    Nálam új fülnél produkált a FF nem ennyire drasztikus tüneteket: megakadt pár másodpercre, aztán ment tovább. A bűnös az IPv6 ext volt, eltávolításával megszűnt a probléma.
  • izb
    A Flashben is scripteket ir az ember és ha azt valaki felsőfokon műveli akkor mégiscsak programozó nem??Szerintem
  • ivjoe
    HA jobban megnézed, nem csak a linket kell átírni! De mit csináljak, ha csak pár dolgot kell megváltoztatni, hogy működjön a dolog? Arról nem én tehetek!
  • ivjoe
    NEm! Csak felhasználtam! + a Sztaki szótár keresőjét is!
  • cSuwwi
    Egy keresőt pedig az SG letöltéseihez írtam!

átírtad sil scriptjében a linket. kész programozó vagy, hogy scripteket írsz
    (bocsi, ezt nem állhattam meg) :DD
  • FTeR
    semmi köze a kettőnek egymáshoz!
    az adblock bizonyos linkek alapján szűri az elemeket, a rip meg bármire amin kattintasz leveszi az oldalról, pl ha nyomok egy jobb kattot a kommenteden akkor eltünteti mintha sose lett volna ott és refresre sem jön elő, van undo last RIP, meg a beállításoknál ki lehet venni a törölt elemeket. Lehet reklámok eltüntetésére is használni, de nem arra való.
    poénnak is jó, de én inkáb weblap debuggolásra szoktam használni.
  • ivjoe
    Egy keresőt pedig az SG letöltéseihez írtam!
    SRC
    PNG
  • ivjoe
    Itt van sok ext! + egyebek
  • Thanatos
    hm text/plaint nem vágom mi de majd előkeritem akkor azt a topicot..., a másik kettőhöz tudsz elérhetőséget adni?
  • ivjoe
    Én is csináltam keresőt az SG-hez!
    Ez a cikkek között kutat!
    Innenlehet letölteni az src filet.
    Innen pedig a png-t!
  • Sil78
    Miért RIP-et használsz AdBlock helyett? Mennyiben tér el?
  • FTeR
    1. a long url olyan ami nem fért ki valahova 1 sorba és ezért sortörés vagy szóköz van benne, amit nem tud megnyitni simán, ez a kis cucc kiszűri ezeket
    2. kb mint a text/plain csak máshonnan közelít, a firefox pluginos topikban beszéltünk Sil-lel erről
    3. az állapotsorba kiírja az url ip címét ha IPv4-es akkor piarosan ha 6-os akkor zöld. az IP az internet protokol 6os a legújabb 5ös nem volt, a 6os támogatja a nemzeti karaktereket, tehát www.öüóőúáűí.hu egy elfogatható cím. 4esnél csak a latin karakterek működnek

Daddy, meg lehet nézni a sütik tartalmát, meg menedzselni lehet, szabályozni stb.
  • Big Daddy
    A cookie piszkáló mire jó?
  • Thanatos
    válasz #672-re :)
  • Thanatos
    open long url
    generic url creator
    IPv6 indentification tool

ez a 3 pontosan mit csinál??
  • FTeR
    Tabbed pref
    open long url
    FLST (focus last selected tab)
    all in one gestures
    web developer
    tab clicking options
    editCss
    flashgot
    switchproxy tool
    rss editor
    minimize to tray
    inread tabs
    generic url creator
    resize search box
    miniT (drag+indicator)
    sessionSaver
    javascript debugger
    jsLib Lite
    tweak Network
    menu editor
    text/plain
    IPv6 indentification tool
    RIP (remove it permanently)
    -----amiket leszedtem----
    adaware
    egy java editor már nem emlékszem
    egy cookie piszkáló

van még fent pár egyszerű plugin meg search engine

• FTeR
  • Thanatos
    az a program szintjétől függ... :)
  • ivjoe
    Jóvan, de ne menjen át a tápig "kinek van több FF ext-je tápigba"!
    Az viszont érdekelne, hogy neked mi van fennt! [ötletet akar meríteni]
  • FTeR
    éjjen te nyertél

(btw, 1.0nál volt fenn több is,de a működás érdekében leírtottam őket, de FF is sokat letiltott belőlük, meg volt amire találtam kombósat)

elmúlt a popup behalós cucc, kiváncsi lennék mi baja volt...ha nem hagy ki az emlékezetem semmit nem állítottam azóta
  • FTeR
    szted a programozás miből áll
  • ivjoe
    Az enyémek se foxtune/weathercast kategória nekem 29 van fennt!
  • Big Daddy
    FlashGot+free download manager tutiistenkirályul működik!

• Big Daddy
  • shrek82
    Sziasztok!
    Én is frissítettem a Firefoxom és nekem sem volt vele semmi problémám... Nem is uninstalálltam a régi, csak feltettem az újat és minden ext.em megmaradt...No para..
  • Sil78
    A FlashGot-tal is lehetséges (ehhez persze kell valamilyen külső letöltésvezérlő is), de van több ilyen kiterjesztés is. Pl a DownThemAll is jó erre (ebben pl lehet fájltípus alapján is szűrni, hogy miket töltsön le).