19494
-
#781 Igen, már az 1.0-nál is ez volt.. -
#780 Köszi.
-
#779 Ha leszeded az 1.0.3-at, és az 1.0.2-vel próbálod, akkor is ezt csinálja? -
#778 Noia eXtreme -
#777 Ez melyik skin az ff-hez?Nagyon bejövős. -
#776 Próbáltam ,de valami más gubanc lehet... mert csak ennyi jön be:
[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/26682066601e9b899930c427974b872c.JPG [/IMG]
-
#775 Nekem működik, semmi baja. Próbáltad már üríteni a Gyorsítótárat? -
#774 Ez az egyik hiba, amit az 1.0.3 javít majd. Az 1.0.3 tesztverzióival vigyázzatok, mert a legutolsó változatok a probléma gyökerét kezelik (hogy a jövőben ne kerüljenek elő ugyanez miatt további sebezhetőségek), és emiatt állítólag a DOM Inspector és egy csomó kiterjesztés is használhatatlanná válik (többek közt az AdBlock is). -
#773 a link neve -
#772 Az alábbi oldalon, bármelyik linkre kattintok csak egy exit felirat jelenik meg Firefox alatt, Explorerben müködik rendesen. Mi lehet a probléma?
link -
#771 Én már le is töltöttem ezt az előzetes verziót, eddig semmi gond nem volt vele.. -
#770 Köszi. Ráraktam. Gyorsít. -
Garfield #769 Ha a Sil78 által említett "Tweak network settings" extension-nel buzgerálod a böngészőt, az garantáltan érezhető gyorsulást nyújt. -
#768 az uj popup blockolo bovitmeny MINDENT blockol... vegulis innen is meg lehet kozeliteni a dolgot.. minden blockoljunk sztan majd szep lassan majd sajatkezuleg betanitjuk -
#767 Köszi a válaszodat!
Igazából nem akarom ezeket a beállításokat nagyon matatni, mert elégedett vagyok a böngészőmmel, csak gondoltam hogy hátha te tudsz kiemelni ezek közül olyat ami mindenkinek hasznos lehet. Ezek szerint nincs bennük jelentősebb újdonság. -
#766 Ha a Firefox az alapértelmezett böngésző a gépeden, akkor nem hiszem, hogy az IE csak úgy felugrálhatna. Max akkor, ha valamilyen program abban akar valamit megnyitni (vagy mondjuk van valami olyan program a gépeden, aminek spyware elemei vannak). -
#765 Ezeknek így első ránézésre nagyrészt semmi köze a sebességhez. Kivéve persze azokat a sorokat, ahol olyat látsz, hogy network (de ezeket a beállításokat a Tweak Network kiterjesztéssel egy kattintás megcsinálni, nem kell hozzá user.js), és a content kezdetű preferenciák (illetve ezekhez tartozik még az initialpaintdelay is) javíthatnak valamennyit az oldalak megjelenítési sebességén (de ez utóbbiaknak a hatásossága függ a géped és a netkapcsolatod sebességétől is, nem ilyen egyszerű). Lehetőleg a többit se a user.js-sel állítgasd, főleg ha azt se tudod, melyik mire való (bár ha elárulod, miket próbáltál, talán tudok segíteni).
A cikk állításaival ellentétben a user.js-t nem írja felül a böngésző, épp ellenkezőleg. Két olyan felhasználói fájl van, amivel a beállításokat a felhasználó tudja szerkeszteni. Ezek közül a prefs.js az, amit a böngészőn keresztül lehet módosítani, méghozzá az about:config segítségével lehet ezt közvetlenül szerkeszteni (ezt a fájlt a böngésző kilépéskor felülírja). A user.js-t viszont a böngésző nem bántja: annak a tartalmát a böngésző minden egyes elindításakor tölti be, és írja felül vele a többi beállítást (azaz gyakorlatilag a user.js-ből is átkerülnek a beállítások a prefs.js-be, az nemcsak az about:config-ból szerkeszthető). -
FTeR #764 egyébként sp2őt felrakod, akkor IE kapásból blokolja ezeket... -
FTeR #763 nem mész olyan csúnya oldalakra :D
nem lehet, hogy nem a ff-hez volt köze a felugró ablakoknak, hanem esetleg fleshget vagy vmi hasonló letöltés vezérlő progi? Azok szoktak ilyeneket csinálni... -
#762 HELLO SIL !
Linuxfórumon itt találtam Firefox gyorsító beállításokat. Ezt-azt kipróbálam belőle, de én nem nagyon vettem észre gyorsulást.
Neked mi a véleményed róluk? -
gyűjtő #761 Szervusztok!
XP alatt Firefox böngészőt használok.
2-3 alkalommal előfordult ( többnyire serial vagy crack vadászat közben), hogy a lapokon kószálva minden előzmény nélkül belépett az Internet Explorer 6 és vele együtt egy csomó trójai.
Van-e olyan opcionális lehetőség, hogy a Firefox használata idejére (vagy egyáltalán) az IE böngészőt letiltsam? -
Garfield #760 Firefox 1.0.3? -
#759 AA-s oldalon nekem is megy a zene, méghozzá nem is akárhogy. Szóval én kezdem nem érteni. -
#758 Oxi! Köszi a segítséget! -
Thanatos #757 érdekes pedig nálam aztán semmi extra plugin nincs..., lehet várnotok kéne egy kicsit, leeht csak türelmetlenek vagytok :) -
#756 Bár az EMBED sem szabványos, azt a legtöbb böngésző ismeri. Nézd meg pl itt a különböző példákat, ezeknek működniük kell.
Az americasarmy-n nekem sem megy a zene, valószínűleg mert a nem szabványos document.all-t használja a document.getElementById helyett (bár a Javascripthez abszolút nem értek).
A doom3 egy flash oldal, ott persze hogy megy a zene (ha van Flash plugined). -
#755 Most próbáltam a doom3.com-ot ott viszont tökéletesen megy a hang.
Nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#754 Nálam az sem megy! -
Thanatos #753 aao.hu-s háttérzene tökéletesen megy alapból is ff alatt... -
#752 A Minimaxnál állandó háttérze van úgy tudom, bár én még nem hallottam.
Van még egy oldal, ahol a zenét a jobb felső részen lehet vezérelni:
America's Army
Említetted a BGSOUND teget, tehát ha hejette az EMBED teget használom akkor az működni fog IE alatt is és a Firefox alatt is? -
#751 Az első oldalon van valami böngészőazonosító javascript, tehát IE-ben elvileg a BGSOUND-ot használja, a többi böngészőben meg EMBED-et. Viszont az EMBED-hez megadott lejátszandó fájlnév szerintem hibás, el van írva, ezért nem műxik (ha maga a script működne is). Ne haragudj, de ezt az oldalat nem igazán van gusztusom ennél alaposabban megnézni.
A Minimaxnál pontosan hol kéne zenének lennie, pl melyik menüpontban? -
#750 Bocsi, a válasz nem magamnak szól hanem neked Sil8. -
#749 Köszi, de nem jött be! Ne nevess ki, de egy nagyon jó példa:
Alsófertályi hangkinyílvánítgatások
Másik példa:
Minimax
Valószínűnek tartom, hogy te is Firefox-ot használsz, kérlek nézd meg hogy neked megy-e!
Köszi! -
#748 Mutass egy ilyen oldalat. Ha háttérzenéről (olyan béna kis midi- vagy wav fájlokról) van szó akkor valószínűleg azért, mert a kezdő weboldalszerkesztők többnyire a nem szabványos (csak IE-ben működő) BGSOUND tag-et használják hozzá, amit a Firefox nem támogat. Ebben az esetben a BGM Conductor nevű kiterjesztés segíthet, ezzel kompatibilissé tehető a Firefox-szal a BGSOUND is, illetve be lehet állítani, hogy pl automatikusan induljon-e el a háttérzene lejátszása, vagy csak kézzel, vagy egyáltalán ne. -
#747 Kérlek segítsetek!
Miért nincs hangja a Firefox-nak? Ha olyan weboldalra tévedek ahol lenni kellene hangnak, a Firefox alatt nincs!
Miért?
Köszi! -
#746 Nekem is ez oldotta meg.:) -
#745 Tökéletesen működik még mindig. -
#744 Kira.Sikerült.Thx! -
#743 Nem kellett volna új profilt csinálni. Csukd be a Firefoxot, és futtasd a Profilkezelőt (Start menü / Futtatásba írd be: firefox.exe -p), ott el tudod indítani a régi profilt (ill. ha még mindig nem, akkor a parent.lock nevű fájlt kell törölni a profilból, ha az is megmaradt véletlenül, de nem valószínű) és ha működik a régivel, törölheted is az újat. -
#742 Volt beragadt firefox, de most meg már az új profil-os ff jön be.HOgy lehet a régit visszarakni?