19494
-
#821 Hmm... és a Program Files mappában törölted a Firefox teljes mappáját az újratelepítési próbálkozások előtt (uninstall után)? -
#820 Persze,megvan az Application Data könyvtár,jogosultságom is van biztos.Na mindegy föladom,azért köszi a segítséget! -
#819 Hmm, pedig ha volt már rajta Firefox, akkor kell lennie, ez nem törlődik uninstallkor... Hacsak nem volt közben újratelepítve a Win... (De maga az Application Data ugye megvan? Az úgy tudom, alapból rejtett mappa az XP-nél.) Más programokat tudsz telepíteni (az nem lehet, hogy valamiért nincs jogosultságod rá)? -
#818 megnéztem,ott sincs semmi:) nem szeret ez a firefox:) -
#817 Ez az operációs rendszeredtől függ, Windows XP esetén pl C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ (ezen belül van 2-3 fájl meg profilonként külön mappák, ezeket mind helyezd át, távolítsd el innen). -
#816 Régen ajánlottam már kiterjesztéseket, de most találtam két egész jónak tűnőt: Save Image in Folder, ill. Save Link in Folder. Ezekkel, mint a nevük is mutatja, képeket ill. linkeket lehet lementeni gyorsan és egyszerűen (akár a normál mentésnél felugró párbeszédpanel nélkül is) a jobb egérgombos menüből, az általad megadott mappákba (amik közül a jobb egérgombos menüből választhatsz). -
#815 hol találom a régi profilt?rákerestem de semmi firefox-os könyvtárat nem találtam. -
#814 A Letöltéskezelő előzményeit próbáltad már törölni? A lefagyásnál kiír valamit? Safe Mode-ban (azaz a kiterjesztések nélkül) indítva is ugyanez a helyzet? -
#813 Nem, a Java-hoz nincs különösebben köze, passz, hogy mitől lehet ez. Ha megkeresed a régi Firefox Profilját, és áthelyezed máshová (hogy telepítéskor újat csináljon), akkor se települ? Egyáltalán nem indul el a telepítő? -
Szonár #812 Üdv !
Mostanság nem akar letölteni semmit a Firefox, és állandóan lefagy. Ezt már vagy egy hete csinálja, és nagyon idegesít. Ezt leszámítva nincsen semmi problémám vele, a 0.9.3.-as verziótól ezt használom és nem járok vele semmi xxx-es oldalra, úgyhogy nem tudom mitől akad ki,pliz valaki segítsen ha tud ! -
#811 Kipróbáltam már mindahárom verziót, 1.0 , 1.0.1 és a 1.0.2-est és egyik sem települ fel a gépemre.Pedig már volt rajta firefox.
Sil: ugye JAVA-hoz semmi köze a firefoxnak? nem tudok már mire gondolni, vkinek nem volt hasonló problémája? -
cyrus #810 [b]Éljen ! kijött a tabbrowser preferences 1.2.4 és már magyarul is tud ! :DDDDD -
Cicero #809 Sziasztok!
A Mozilla Firefox legújabb verziója az 1.0.2? -
#808 Ez már okés.Köszi. -
#807 Akkor próbáld innen, hátha a 2.82 verzió még kompatibilis belőle az 1.0 feletti Firefox-szal is. (Arról legalábbis nem írta, hogy nem jó 1.0.1-től, a legújabbról meg igen.) -
#806 Szerintem mindegyikhez jó mert én is ezt használom -
#805 Ez a noia extreme szkín melyik verzióhoz van?Nekem nem megy föl az 1.0.1-re -
#804 Nem tom! Egyik ismerősömnek adtam a FF-ot + hozzá kiterjesztéseket, de ez az oldal nem megy. -
#803 mozilla.com ról töltöttem le."Firefox Setup 1.0.2.exe" nevű fájlt.na mindegy majd rájövök. -
#802 [szolnok rulez :)] -
#801 Passz, de pl miért van az oldal forrásában kétszer a <body>? -
#800 Ez mitől van: LINK!
Nálam betölti az oldalt, a Mystat számol, majd újratölti az oldalt, és újra ugrik egyet a mystat! IE-ben bejön a lap! -
#799 köszi -
#798 Ha nem megy a freemail, a Firefoxban ürítsd a Gyorsítótárat és töröld a cookie-kat (Eszközök / Beállítások / Adatvédelem).
A Neptun Firefoxban nem fog menni, mert ahhoz ActiveX kell, amit a Firefox nem támogat biztonsági okokból. Ahhoz használd az IE-t, vagy valamilyen klienst (pl Microsoft Távoli Asztali Kapcsolat is jó hozzá). De elvileg a főiskolád honlapján is szerepelnie illene, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak a Neptun elérésére. -
#797 Töröld ki az explorerből a sütiket/cooke-kat és utána szvsz menni fog. -
#796 helló.tegnap telepítettem fel a firefoxot mert úgy hallottam hogy biztonságosabb mint az IE.van pár gondom.nem enged bejelentkezni pl. a freemailre.és van még 1-2 weblap ahol baj van.(a főiskola honlapján nem tölti be a neptunt)
hogy lehetne kiküszöbölni ezeket? -
#795 Próbáltad újraletölteni a telepítőt? Biztosan nem valami zip buildet töltöttél le? -
#794 Mutass erről egy screenshot-ot (pl mi a pontos hibaüzenet?), mert továbbra sem világos nekem. Egészen biztosan a Sort Bookmarks kiterjesztésről van szó? -
#793 Olvasd el a #735, #736, #742, #743-as hozzászólásokat. -
#792 PLZ help!
EGyszer beugrott egy ablak hogy váltsak profilt mer a jelenlegi már használva van.. ok csináltam egy uj profilt, viszont most nem tok visszamenni a régire, és ott van minden bookmarkom meg minden! Szal fontos lenne: HOgy lehet felhasználot váltani firefoxban?? -
#791 sziasztok!
nálam olyan probléma van,hogy nem megy a telepítés.Elindul, kitömöríti a fájlokat és nem indul a setup.találkozott vki ilyennel? -
#790 Aza baj ,hogy be se indul a Firefox ,ha felteszem ,mert egyből problémázik ,hogy már vannak Bookmarkok és nem tudja őket kezelni. Nincs valami olyan amivel rendezni lehet a könyvjelzőket, idő szerint? De úgy ,hogy írja is ki ,hogy mikor voltam fent az oldalon. -
#789 Ezt most nem egészen értettem. A Sort Bookmarks rendezi a meglevő könyvjelzőket is (hisz arra való), csak meg kell nyomnod hozzá a Könyvjelzők menüben a megfelelő menüpontot. A kiterjesztés beállításainál bejelölted a rekurzív rendezést? -
#788 Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem használom a Sort Bookmarksot és most már látom kárát. Mikor fel akartam tenni sznevedett ,hogy van egy csomó Bookmarks amit nem tud behozni és nem is tette fel megát jól. Hogy lehet megoldani ,hogy a már meglévő oldalakat is rendezze? -
#787 Jujj, most raktam fel a Tabbrowser Preferences friss verzióját (amibe belekerült egy magyar fordítás is), és ismét megállapítottam, hogy annak ellenére, hogy a saját fordításommal sem voltam teljesen megelégedve, annál lehet rosszabbat is csinálni (ráadásul félre is lett fordítva)... -
#786 A FlashGot nevű kiterjesztéssel. -
#785 sorry, Firefox 4ever -
#784 hello
hogy tudom azt megcsinálni hogy ha tölteni akarok akkor ne a firefox kis izéjével töltsön hanem flashgettel? PLEASE help!!!!
#783 Sil78!
A cím:
Debreceni Sportcentrum -
#782 Sil78!
Készítettem a cégem számára egy honlapot amit igen sokan dícsértek, bár igazi szakértő még nem is látta.
Kérlek vess rá egy pillantást és amennyire lehet, írd el a véleményedet.
Nagyon kíváncsi vagyok a kritikádra!
Köszi!