19494
  • shrek82
    Sziasztok! Nem tudja vki, hogy ez mitől lehet? Hál' Istennek nem nálam van a gond, hanem a bnőmnél, és nincs is activeX plugin a plugins könyvtárban??
  • shrek82
    Ezek télleg jók! Főleg a linkes..
  • Kaszi46

nem erre gondolsz? tehát a rákérdezés a célmappára minden letöltés előtt opciora?
  • NiGhTM4R3
    Hát, mindent leakar tölteni, pl a Macromedia Flash-t is, amit magától feltelepítenie, ergó a .exe-t felesleges letölteni, de Firefox-ban muszáj. Felkínál egy lehetőséget, h hova mentse. Azt nem lehet beállítani h megnyissa az alkalmazást, hanem csak h letöltse.

Csak mert IE-ben volt olyan h "Megnyitás", "Letöltés" és akkor nem kell mindent letölteni..
    Nemtudom érthető-e, mert elég nehéz elmagyarázni :)
  • lck
    vissza
  • lck
    Olvass vissa.
  • Thanatos
    én adblock , flashgot, add bookmark here, bookmark backup, enchanced history manager..., ennyi, asszem ezzel kivivtam itt a legkevesebb extet használó kinevezést :PPP de nekem ennyi bőven elég :)
  • Kaszi46
    köszönöm sikerált, minden a régi:)

vannak még hasonló hasznos kiterjesztések a firefoxhoz? najó ez hülye kérdés biztos vannak, inkább úgy kérdezném , ki milyen kiterjesztéseket használ pluszba és miért:)
  • Faterx
    Menj a Fórumra, eszközök-adblock, a listából válaszd ki a chatet
  • CéZé
    ?? :)
  • Faterx
  • Mr Manson
    ?
  • Kaszi46
    felraktam, de kifogott rajtam ha lehet akkor úgy szeretném beállítani, hogy csak az sg-n tiltsa ezt az egy chatet. aki tudja a pontos megoldást pls irja le nekem. ha igy nem lehet, természetesen érdekelne más megoldás is!
  • Kaszi46
    köfi
  • Garfield
    Klikk ide
  • CéZé
    Itt is van
  • Kaszi46
    ez az adblock alapbol benne van firefoxban? mert én sehol nem találom és szeretném a én is eltüntetni a chat-et
  • Garfield
    Tűzfalak itt.

Vírusirtók itt.
  • Garfield
    (Bár valószínűleg nem ez a problémája, azért hozzá kell tenni, hogy alapértelmezés szerint mindent azonnal elkezd letölteni az asztalra. A rákérdezést külön be kell állítani.)
  • Aquli
    Hello!
    Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de valahol meg akartam kérdezni:
    Teljesen átlagos netfelhasználó vagyok, töltök dolgokat, oldalakat nézek meg játszok. Ilyan felhasználás mellé milyen védelem szükséges a normális netezéshez? Jelenleg fent van a Norton Antivirus 2004, mindig töltöm a frissitest, fent van a Microsoft Antispyware, ehhez is töltöm a frissítést.
    Ennyi van fent. Kellene még valami? mondjuk tűzfalra lehet nekem szükségem? És ha igen, akkor pontosan milyen tűzfal-progi?
    Ja és a másik, hgoy ez a virus irto és antispyware (norton av 2k4, ms antispyw.) jók vagy szarok?
    Előre is köszi a válaszokat
    Márk
  • Sil78
    De letöltés előtt megkérdezi, mit csináljon vele, nem? Mutass egy példát.
  • Sil78
    1. Itt a Könyvjelző Eszköztár segítségével a legkönnyebb elérni a kedvenceidet, ez a Címsor alatt látható. Csak rá kell húzni az egérrel a gyakrabban használt könyvjelzőket (ill könyvjelzőmappákat is lehet), vagy berakni őket a "Könyvjelző Eszköztár elemei" nevű mappába a Könyvjelzőkön belül. Van egy gomb is, amit ki lehet tenni az eszköztárakra (Nézet / Eszköztárak / Testreszabás), ill. van egy kiterjesztés is, ami egy hasonló gombot ad hozzá (csak ahhoz van egy lenyitható kis nyilacska is), ha kell, majd megkeresem.
    2. Java-t kell hozzá telepíteni (nem a Microsoft-féle Virtual Machine-t, hanem rendes Sun Java-t), de hogy ahhoz az oldalhoz mi kell, majd megnézem.
    3. A sebességen a legtöbbet a Tweak Network kiterjesztés tudja dobni, próbáld ki.
  • NiGhTM4R3
    Jah, a letöltés. Ha egy dolgot nem letölteni, hanem megnyitni akarok, azt h csináljam?
    Akármire kattintok mindig leakarja tölteni nekem a fájlt.
  • NiGhTM4R3
    2-es pont törölve :)
    Vmi miatt megoldódott..
  • Sil78
    Ha új lapon akarod megnyitni a könyvjelzőt, simán a középső egérgombbal kattints rá, az a legegyszerűbb.
  • NiGhTM4R3
    hi!
    Feltettem eme böngészőt, és nem teljesen erre számítottam. FireFox 1.0.2 van fennt, és van pár dolog amiben segíthetnétek.
    1, Kedvencek: IE-ben volt egy ikon, amit megszoktam, és könnyen elérhettem a kedvenceimet, itt nem találok ilyet, csak a "Könyvjelzők" menüvel tudok bűvészkedni..itt nem lehet megoldani h ikonban legyen a kedvencek?
    2, Java Virtual Machine-t kell telepítenem? mert a Macr. Flash-t feltettem, de így is van pár oldal ahol nem jönnek be a Flash dolgok. Vmit telepíteni kell? (pontosan a freeserials.com oldalon van h rákeresek vmire, a találatra rákattintok, előjön 1 kis ablak, amiben a serial van, de csak félig látom, IE-ben egy flash dolog volt, amit símán kilehetett X-elni, és már lehetett is látni a serialt)
    3, Frissen van formattálva a winchester, feltettem rá a FireFoxot, alapértelmezett böngészővé állítottam, de az egyik legnagyobb előnyét az IE-rel szemben így sem érzem, a sebességnövekedést. 512-es ADSL-em van, de az oldalak lassabban jönnek be mint az IE-rel.
    Vmit bekell állítani? Vagy van vmi trükk?
  • Szonár
    Működik !

Nagyon köszönöm a segítséget !
  • cement
    és még mindig nem mukodik az, hogy ha konyvjelzobol nyitok meg lapot akkor ne irja folul az aktualis lapot (van egy ilyen beallitas benne de ha be van pipalva ha nincs akkor is felulirja...sux)
  • Thanatos
    :PPPP
  • Sil78
    Szegény IE-sekre eddig is ráerőltették ezt a csodát, bár bennük valószínűleg fel sem merült, hogy ki lehetne kapcsolni (hisz ők még a reklámokat is kénytelenek - és képesek - eltűrni)...
  • Thanatos
    ettől függetlenül szvsz jó lett volna ha választható pl beállitásoknál hogy emgjelenjen a chat vagy ne, mert nem tul jó hogy midnenkire rá akarják erőltetni azt a csodát... :/
  • Thanatos
    jah csak azért nem anyi votl mint egy képet letilteni :P, bár kb beirásom után 10mp-vel rájöttem hogy letiltom a chat.php-t és kész :P
  • Sil78
    Nem megy, de azt írja, épp másik szerverre költöznek, szóval nyugi...
  • shrek82
    másnak sem megy az ectensions mirror? vagy csak nekem? azt akarja, hogy jelentkezzek be?!?!?!?
  • Sil78
    Pont akartam mondani, hogy simán AdBlock, és kész...
  • Thanatos
    nekem iylet nem írt de ettől függetlenül még idegesitő de nagyon..., de ff ismét megmutatta hogy pár kiterjesztésel problémák nagy része emgoldható vele ;)))
  • Felfedező
    Nekem se hiányzott a chat, és még ráadásul azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve...
  • Thanatos
    nah mégse kell siekrült kiirtani, huhh
    ha esetleg még valaki msát is idegesitene ez a chat csoda:
    adblock-al simán kitiltotam a forumchat.php-t és eltünt mitnha soha nem is lett volna , adblock rulzik, sg-ből minden sallangot ki lehet vele vágni
  • Thanatos
    SOS: emgjelent firefoxban is az sg forum csoda chat ablaka, hogyan lehet kiirtani hogy ne legyen mint ahogy régen volt?? help plsss
  • petee
    igen,azt is próbáltam.sztem win reinstall lesz...