19494
-
Garfield #901 Waczak, Thanatos!
Tényleg nem értem, miről beszéltek.
Java Runtime Enviroment 5.0 Update 2: 15 mega a telepítő, feltelepítve 45-50 mega.
Java Development Kit 5.0 Update 2: telepítője 51 mega, feltelepítve fogalmam sincs mennyi, mert nekem nem kell.
Ha csak a böngészőhöz, meg progik futtatásához (pl. Azureus bittorrent kliens) kell, akkor bőven elég letölteni az előbbit. -
Thanatos!
Köszi, ezzel is nagyon sokat segítettél. -
Thanatos #899 amugy max anyival tod csökkenteni hogy kihagyod az extra karakterkészleteket meg az extra ynelvi támogatások (ez asszem olyan 50 mega ez a kettő) -
Thanatos! Ok. és köszi a választ. -
Thanatos #897 azóta megnéztem énis és az 5.0 verzio tényleg ekkora, de kivácsni lennék mi oylan borzasztó nagy 117 megában? álitom eberek 99%-nak a gépén nagysággal több szemét van mint ez a 117 mega...
az emg hogy vacak lenne változatlanul no comment... -
Remélem elég érthetően irtam le a helyzetemet -
Thanatos! Tegnap este elmentem egy magyar oldalra, ahol a FireFox-ról van fenn mindenféle info. Ott adtak egy linket, ahonnan a Java-t le lehet szedni. Az a link elvezet a Java.com oldalra. Onnan szedtem le tegnap azt a verziót, ami a netről telepiti fel a java-t. ez 117 MB-os (feltelepités után) Ugy gondoltam, hogy ebből csak ez az egy verzió van. Lehet, hogy tévedek, s ezért irtam, hogyha valaki tud jobb megoldást, akkor esetleg azt választanám. Lehet, hogy nem kellett volna a "Tipical" telepitési módot használnom, hanem magamnak kellett volna egyenként kiválasztanom, amit szükséges feltenni, de sajnos nem vagyok PC guru, igy nemtom mi az, ami elegendő lenne, hogy a java-s alaklamzásokat is tudjam használni. -
Thanatos #894 figy te aszontad te is az alapot probáltad ha meg neked az a vacak akkor nc és télleg ne használj java-t... (igy hogy nem az alapot rekod fel mongyuk télleg felrak pár sallangot :P) -
Thanatos #893 akkor nem jót szedsz le, meny el a java.com-ra és onnét kapd le az alapot -
Thanatos! Köszi a "kedves" segítséget. -
Garfield! Nah utána néztem, mert msot éppen a tesóm gépén is az fut.. 117 MB és Java Runtime Enviroment 5.0 update 2. Szóval, nem 13 MB-os, hanem 117. -
Thanatos #890 akkor ne használj javat ha annyira vacak... -
Garfield!
Igen, asszem igy hivják és kb. akkora a mérete, amit irtál. Amikor a neten egy olyan helyre megyek, ahova szükséges a java, akkor felajánlja, hogy feltelepiti. Az asztalra is kipakol egy pár dolgot. Már többször felpakoltam, de annyira vacak, hogy le is töröltem. -
Garfield #888 de a JavaSun-t nem akarom felpakolni, mert nagy és egy csomó szeméttel telepakolja a gépemet.
Itt most a 13 megás Java Runtime Enviroment-re gondolsz? -
Sziasztok! FireFox 1.0.2-t használok. Kellene hozzá egy Java alkalmazás is, de a JavaSun-t nem akarom felpakolni, mert nagy és egy csomó szeméttel telepakolja a gépemet. Tudna-e valaki valami tanácsot adni, hogy milyen Java-t tegyek fel, amit a FireFox tud használni. Remélem, hogy a JavaSun-on kivül is van lehetőség. Előre is thx mindenkinek. -
Garfield #886 Mellesleg akinek csak pólóra fáj a foga, az tényleg vadásszon le valahonnan egy FF-logót és csináltassa meg egy plázában.
Aki viszont mélyre akar merülni a mörcsöndájzingban, az a póló mellett rendelje meg a lenti plüssállatkát a barátnőjének (tudatalatti manipulációnak se rossz: neeeem, ez nem róka, ez vörös panda, és ugyanez a cuki állatka van azon az ikonon is, amelyre mától az IE helyett kattintanod kell, ha böngészni akarsz), esetleg egy FF-os bögrét vagy a NY Times-os posztert, és akkor már nem is olyan drága a postaköltség. (Bezzeg a cuccok ára...
)
-
Jóvanna,csak írtam 1 számot -
Garfield #884 Hogy az Eastpark című nagyszerű magyar rajzfilmparódiából idézzek: Ezen még dolgozzál.
Egy szimpla poló kiszállítása Magyarországra $9.10. -
15 dolcsi a póló,5000 ft a pósta tök megéri.
-
télleg... Sikerült, thx.. -
Garfield #881 [url=http://www.mozillastore.com/products/stuff/firefoxplushtoy]Nesztek Fájerfoksz (szerintem nagyon jópofa). [/url]
-
Töltsd le, nem fogod megbánni!
Rengeteg hasznos, és kényelmes funkicója van!
Pl.: Különbféle tiltások, stíluslap funkciók, formkezelések, képekkel végezhető különbféle műveletek, információk a megnyitott oldalról, ablakméret változtatás, javascript műveletek és információk, a nyitott oldal különbféle teszteési lehetősége stb...
És ez csak néhány funkció a sok közzűl! -
ilyen fasza kék polot kell még szerezni, nem gagyit -
tomo #878 szedd le a logot a netrol. a feliratot, meg csak meg tudjak irni :P
szal a plazas dolog sima ugy. -
Erre gondoltam:
-
Nem is töltöttem le,mert nemtom mi lessz belőle. -
A könyvjelzők kezelése menüben egyszerűen behúzod az egérrel a könyvjelzők eszköztár mappába a kívánt oldalakat. -
Sziasztok!
Daddy, nehéz lenne felsorolni! Nem tette ki az eszköztárat? -
hogy lehet kitenni a könyvjelzőket a címsor alá?hogy egy gombnyomással betölthető legyen.. -
Ez mit is csinál?
-
Csináltass egyet bármelyik plázába. -
OFF:
firefox-os polot lehet Mo.-n venni? -
tomo #869 Sil78 irtal egyszer egy kiterjesztesrol, aminek segitsegevel a https:// oldalak passwordjeit is el lehet menteni a passwd managerbe. egyszeruen nem talalom itt a forumon. legyszives ird meg a nevet meg 1x. koszi. -
Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó extension-t az ff alá!!!
Persze lehet hogy már ismeritek, minden esetre itt a link
Web Developer Extension
Magyar változat is van! Szerinten csúúúúúúcs!!!
-
Firefoxhoz nem olyan ActiveX plugin van, mint az IE-hez, ez jóval biztonságosabb, mert csak a Windows Media Playerhez tartozó vezérlőket tartalmazza. De persze még így sem igazán ajánlott telepíteni. -
sajnos elég gyakran előfordul..szinte minden böngészéskor! Mondtam neki, hogy törölje ezeket a fájlokat.. Nem hiszem, hogy szüksége lenne ActiveX pluginra.. Én sem használom, és tökéletesen megy(általában- koppkoppkopp) a firefoxom! Végül ez az egyik fő biztonsági rés az exploreren..Akkor meg minek legyen fennt Firefox alatt is?!?!
Na mind1, 1 szó mint 100 leszedte és nem teszi majd vissza!!
És neked meg ismét hálás köszönet a segítségedért!!!
-
Ha mind a 4 van, akkor telepítve van az ActiveX plugin. Ha törlöd őket, akkor nem lesz. Milyen gyakran fordul elő ez a hibaüzenet? Mert ha rendszeresen, akkor érdemes uninstallálni az ActiveX-et (azaz törölni ezt a 4 fájlt). Utána meg lehet persze próbálkozni az újratelepítésével is (ha használjátok, pl bizonyos oldalakon a videókhoz), olvasd el a #78-as hozzászólást. -
...mert mind a 4 van... -
mit kell ezekkel tenni, ha ne adj' Isten vannak?? Kitörölhetőek? -
Nem is volt? A következő 4 fájlt keresd:
plugins\npmozax.dll
components\nsIMozAxPlugin.xpt
components\nsAxSecurityPolicy.js
defaults\pref\activex.js