Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
These are my friends, see how they glisten...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
mert csak azt a nevet ismeri ,amit magának generállt installáláskor
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
SG nem is volt, ha volt is, akkor csak az alapértelmezett kékes-szürkés háttér meg a banner a fejlécben. De ahogy elmondták elõttem, a tûzfallal érdemes próbálkozni, hátha.
Kapcsolat nélküli mód
A Firefox jelenleg kapcsolat nélküli módban van, és nem tudja a webet böngészni.
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www... helyen lévõ kiszolgálóval.
Érthetetlen, hogy miért nem megy, update/restart elõtt semmi baja nem volt.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tegnap update-elte magát a FF, és azóta semmit nem nyit meg, mintha nem is lenne kapcsolat... beállításokat átnyálaztam, semmi eredmény
van valakinek vmi tippje? thx
Azt szeretném megkérdezni, hogy FF-ben hol kell beállítani, hogy ne jelenítse meg az "ad" tartalmú linkeket? Tehát a hirdetéseket ne töltse be (bannerek.. stb.).
Köszi!
Catti
[/spam]™
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.
Itt találsz egy bookmarks.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzõidrõl, a könyvjelzõidet egy bookmarks.html file-ban tárolja a róka, szóval írd át a bookmarks.bak kiterjesztését .html-re.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pl:
bookmarks.html - a könyvjelzõid
history.dat - Elõzmények
cookies.txt - a cookie-jaid
hostperm.1 - különbözõ engedélyek, pl melyik oldalak helyezhetnek el cookie-t meg hasonlók
key3.db és signons.txt - mentett jelszavak
formhistory.dat - mentett ûrlapadatok
cert8.db - biztonsági tanúsítványok
searchplugins mappa - a keresõpluginek (1.5-tõl az általad telepítetteket a profilodon belül levõ searchplugins mappában tartja, az alapból meglevõket a Program Files-ban)
prefs.js: a beállításaid (gyakorlatilag az about:config tartalma), köztük a kiterjesztések beállításai is (de magukat a kiterjesztéseket újra kell telepítened, ha nem az egész Profilt másolod)
user.js: felhasználói beállítások (a böngészõ indításakor felülírja az about:config preferenciáit), alapból ez a fájl nem létezik
chrome\userContent.css és chrome\userChrome.css: a weboldalakhoz és a böngészõ felületéhez alkalmazott felhasználói stílusok, alapból ezek sem léteznek
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mert van egy két idegesítõ bõvítményem amit nem akarok a késõbbiekben látni...
#5190 ?
C:\Documents and Settings\urbijoe\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
A bookmarks listát meg a jelszavakat firefoxhoz.
Bookmark lista megvan, kimentve.
Rengeteg jelszavam van, és a felére nem is emléxek. Hogy lehet valami egyszerû módon átrakni innen, a "szûz" firefoxba az összes jelszót??
A Firefox 2.0.0.1 verziót hogyan lehet magyarítani? Exe tartalmazza a magyar nyelvet? Meg kell várni,míg megjelenik a magyar verzió?
Az esetleges válaszokat elõre is köszönöm:
henco
hogyan kell a netes broadcast videóinak a lejátszóját megváltoztatni?
nekem most alapból a winmedia player akarja lejátszani õket de mondjuk én a real playerrel akarom
hogy változtassam meg?
elõre köszi
Oldalsáv betûi között kevert betûtípusok jelenek meg.Karakterkodolás nem segített.Nem nagy problema, de lehet-e valahogy rendezni?