Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
de még mennyit segít!!köszönöm!!kitöröltem a prefs.js-bõl és jó is lett,persze foxnak nem szabad futnia,ugyebár(ezt csak azoknak akik hasonlóan járnak mint én)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
Onnan nem lehet, csak visszaállítani az alapértékre. Viszont a módosított kulcsokat a prefs.js (és a user.js, de az alapból nem létezik) fájlban tárolja, onnan esetleg ki tudod törölni (bár hogy ez segít-e, passz).

These are my friends, see how they glisten...

ProGabe
hogyan lehet about:config-ból kitörölni valamit?vagy megváltoztatni a típusát?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Yeltzin
sajnos nem múlik, windows és norton firewall kikapcs, semmi.... de asszem vmi windows-os probléma lesz, mert észrevettem, hogy wincommanderben meg az ftp kapcsolataimat nem lehet elérni... talán egy win frissítés megoldja, nincs más tippem

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Sil78
Nézd meg a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései résznél is.

fery02
Van módszer arra, hogy a Firefox legyen az alapértelmezett böngészõ? Csak mert nálam azt írja ellenõrzéskor, hogy már az, ennek ellenére mégis, ha például msn-en haverom küld egy linket, és ha rámegyek, az IE-ben nyitja meg, ugyanígy az uTorrent keresõje is ebbe nyitja meg az oldalakat. Kicsit idegesítõ😊 Van valakinek ötlete?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

urbijoe
köszi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
Csinálsz róla egy másolatot más néven, és elindítod a Profilkezelõt (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p). Csinálsz egy új profilt, de a második lépésben nem hagyod, hogy csináljon hozzá új mappát, hanem a Mappa választása gombot nyomod meg, és kikeresed hozzá az imént átnevezett mappát. Így fel fogja ismerni.

urbijoe
hogy lehet átnevezni ugy a profil mappa nevét hogy utána felismerje a firefox?
mert csak azt a nevet ismeri ,amit magának generállt installáláskor

Dying Soul
Elmúlik, néálam is ez volt, ahogy felpakolta magát a 2.0.

SG nem is volt, ha volt is, akkor csak az alapértelmezett kékes-szürkés háttér meg a banner a fejlécben. De ahogy elmondták elõttem, a tûzfallal érdemes próbálkozni, hátha.

Yeltzin
nem, akkor ezt mondaná:

Kapcsolat nélküli mód

A Firefox jelenleg kapcsolat nélküli módban van, és nem tudja a webet böngészni.

Yeltzin
Norton worm protection van, abban eddig sem szerepelt a FF, most hozzáadtam, permit all, de semmi változás.

ivjoe
Nincs kapcsolat nélküli módban a róka?
Yeltzin
telepítette, de nem örül... 😞

A kapcsolódás sikertelen

A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www... helyen lévõ kiszolgálóval.

Érthetetlen, hogy miért nem megy, update/restart elõtt semmi baja nem volt.

nm 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
Tûzfal? Van, hogy frissítés után újra engedélyezni kell a programokat benne...

CattiBrie
.. mármint telepítettem.

és tetszik, jó, mûxik!

köszönöm!!!

[/spam]™

CattiBrie
nya le is szedtem...
https://addons.mozilla.org/firefox/1865/

...

[/spam]™

ivjoe
nem program hanem extension..., viszont nagyon sokat tud, bármit tilthatsz vele gyk..., én pl sg-s chat-et is ezzel tiltom le 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CattiBrie
ez egy külön program?
mé magától nem tudja?

[/spam]™

adblock plus a te barátod 😊

Yeltzin
hali

tegnap update-elte magát a FF, és azóta semmit nem nyit meg, mintha nem is lenne kapcsolat... beállításokat átnyálaztam, semmi eredmény

van valakinek vmi tippje? thx

CattiBrie
Helók!

Azt szeretném megkérdezni, hogy FF-ben hol kell beállítani, hogy ne jelenítse meg az "ad" tartalmú linkeket? Tehát a hirdetéseket ne töltse be (bannerek.. stb.).

Köszi!
Catti

[/spam]™

ivjoe
#5067:

C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.

Itt találsz egy bookmarks.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzõidrõl, a könyvjelzõidet egy bookmarks.html file-ban tárolja a róka, szóval írd át a bookmarks.bak kiterjesztését .html-re.
fery02
2.0-ás, megpróbáltam visszaimportálni azt az egy bookmarks.bak-ot amit találtam, de nem ez kell nekem. Mind1, nem baj, nem muszály visszaírnod. 😊 Köszi azért a segítséget!

Sil78
Milyen verziójú a program? Bookmarks.bak-od sincs?

fery02
Nekem bookmarkbackups nevû mappám nincs. Akkor valószínû, hogy elveszett mind 😞

Sil78
Olvass vissza pár hozzászólást, a könyvjelzõid is a profilodban vannak. Ha megsérült valamiért a bookmarks.html, akkor másold vissza egy mentett változatát (ha jól emlékszem, a profilon belül egy bookmarkbackups nevû mappába szokott biztonsági mentéseket csinálni róluk már alapból is a Firefox), vagy pl ott az utolsó módosítás elõtti állapottal a bookmarks.bak, azt is át lehet nevezni .html-re.

fery02
Sziasztok! Véletlenül böngészés közben öcsém lecsukta a gépet és azóta eltúntek az elmentett könyvjelzõim. Ezeket hogy hozhatom vissza? Vagy hol tárolja ezeket a Firefox?

neked se jácca le win pléjer ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ffxi
Akkor nyugodt szívvel csinálom a format c-t 😊.

Fákjúal!

urbijoe
minden benne van a profil mappában

Sil78
Minden személyes beállításodat a profilodban tartja, persze.

Pl:
bookmarks.html - a könyvjelzõid
history.dat - Elõzmények
cookies.txt - a cookie-jaid
hostperm.1 - különbözõ engedélyek, pl melyik oldalak helyezhetnek el cookie-t meg hasonlók
key3.db és signons.txt - mentett jelszavak
formhistory.dat - mentett ûrlapadatok
cert8.db - biztonsági tanúsítványok
searchplugins mappa - a keresõpluginek (1.5-tõl az általad telepítetteket a profilodon belül levõ searchplugins mappában tartja, az alapból meglevõket a Program Files-ban)
prefs.js: a beállításaid (gyakorlatilag az about:config tartalma), köztük a kiterjesztések beállításai is (de magukat a kiterjesztéseket újra kell telepítened, ha nem az egész Profilt másolod)
user.js: felhasználói beállítások (a böngészõ indításakor felülírja az about:config preferenciáit), alapból ez a fájl nem létezik
chrome\userContent.css és chrome\userChrome.css: a weboldalakhoz és a böngészõ felületéhez alkalmazott felhasználói stílusok, alapból ezek sem léteznek

ffxi
Hali! Ebben a könyvjelzõk, jelszavak stb. benne vannak?

Fákjúal!

Sland
KÖSZI!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sil78
A jelszavakhoz egyébként konkrétan a key3.db és a signons.txt fájlok kellenek.

Sland
Jah okés! Megkeresem. Köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Met
az említett progi tud biztonsági mentést csinálni a firefox beállításairól, jelszavak, kedvencek stb. kiterjesztéseket is tud menteni ha akarod 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sland
És ha az egész mappát kimásolom akkor ugye a bõvítmények nem lesznek benne?
Mert van egy két idegesítõ bõvítményem amit nem akarok a késõbbiekben látni...

#5190 ?

Met
MozBackup

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

urbijoe
az egész profil mappát kimásolod
C:\Documents and Settings\urbijoe\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

Sland
Újra akarom telepíteni a windowst, de elõtte kimentek pár fontos dolgot.
A bookmarks listát meg a jelszavakat firefoxhoz.
Bookmark lista megvan, kimentve.
Rengeteg jelszavam van, és a felére nem is emléxek. Hogy lehet valami egyszerû módon átrakni innen, a "szûz" firefoxba az összes jelszót??

urbijoe
nekem magátol lefrissitette 😊

ProGabe
úgy,hogy leszeded a #5183-ban lévõ exe-t szépen,felrakod és kész is,ungarische fájörfokszod van

Hello!

A Firefox 2.0.0.1 verziót hogyan lehet magyarítani? Exe tartalmazza a magyar nyelvet? Meg kell várni,míg megjelenik a magyar verzió?

Az esetleges válaszokat elõre is köszönöm:

henco

az normális ha a 2.0-s angol ff-em "updateolta magát magyar 1.5.akármenyire? köv inditásnál meg már megint angol 2.0 lett...

kérdésem lenne:
hogyan kell a netes broadcast videóinak a lejátszóját megváltoztatni?
nekem most alapból a winmedia player akarja lejátszani õket de mondjuk én a real playerrel akarom
hogy változtassam meg?
elõre köszi
Kérdés: verzo:2.0
Oldalsáv betûi között kevert betûtípusok jelenek meg.Karakterkodolás nem segített.Nem nagy problema, de lehet-e valahogy rendezni?