Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
redmonk
Sziasztok

Érdeklõdni szeretnék, hogyan tudnék a Firefox 3.6-omnak Chrome szerû kinézetet adni, úgy, hogy a választott personas megmaradjon tehát csak a felépítése változzon az ablaknak?

köszi

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Benny04
nekem nem talál rá semmi frissítést

DJ RX7
nem lehetne semmilyen módon a régi állapotba visszaállítani?
engem kicsit zavar ez.

:3

desigo
képadatok megjelenítése vagy oldal adatainak megjelenítése van helyette
DJ RX7

ez az én ff-em. hová tûnt el a tulajdonságok gomb? azt hiszem 3.6 óta. teljes reinstall megvolt.

:3

RelakS
2.1.2?! Nekem a 2.1.4 van meg
Ez pl nem lehetett a baj?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Benny04
köszi, most már jó

MeoH
Tedd fel ezt. MAjd force install vagy override all compatibility

fuck mmo's..i.,

Benny04

Máté94
Nekem 3.7-el is kompatibilis.
Benny04
mikor lesz 3.6ra is kompatibilis az all-glass cucc?😄

Klon
így gondoltam, köszi 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

KranaZoli
Áhhá, ez logikusan hangzik!

Pio

Kipróbálom majd, mert kíváncsi vagyok rá.

Köszi!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fatal írja a lényeget, hogy miért jó, de a maximális hatékonysághoz nem árt egy segédprogram, ami faszán kezeli egyszerre az összes RSS-edet.
Ha esetleg használsz google accountot, akkor ott van a google reader, ami azért jó, mert bárhol elérheted.

Ha a firefoxból akarsz RSS-t nézegetni, akkor a Brief nevû kiegészítõt ajánlom.

Gyakorlati szempontból ennek az egésznek az a haszna, hogy megadod neki az összes általad látogatott híroldal RSSét és onnan le fogja mindig tölteni a híreket, amiket el fogsz tudni érni ömlesztve, tudsz bennük keresgélni, kategorizálni, satöbbi, satöbbi.
[HUN]FaTaL
Mert nem kell mind a 85 híroldalt meglátogatni hogy van e új hír?

http://goo.gl/gd6Zi5

KranaZoli
Ezt Én is értem, hogy lesz egy ilyen legördülõ cucc, de ez miért jó?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A címsor végén, a csillag elõtt van egy RSS-jel, arra rákattolsz, hozzáadás. És akkor lesz egy ilyen legördülõ cucc, ami a hír címeket mutatja. Én így szoktam használni. De vannak külön RSS olvasó progik, amivel lehet híreket olvasni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

KranaZoli
Ez már régóta érdekel ez az RSS téma, többször nekifutottam már, de vhogyan nem igazán sikerült rájönnöm, hogy hogyan is kellene ezt használni.

Ehhez vmi RSS viewer progit használsz?! Mi ennek a menete és fõbb értelme?!

Itt is van a topic címe melletti mezõben, hogy RSS. 1x kipróbáltam. Készítettem RSS könyvjelzõket, de baromira nem értettem, hogy ez most miért is jó?! Vmi olyan volt asszem a beállításoknál, ha új üzi jön egy topic-ba, akkor pl. vastagodik a neve, de semmi. 😞
Ill. pl. csatolt képeket nem is láttam benne. Akkor próbáltam vmi RSS nézegetõt, de az sem töltött be képeket.

Engem érdekelne, hogyan is megy ez, miért is jó(jobb) megoldás, de bevallom eddig úgy érzem nagyon balfasz voltam hozzá 😞

akyyy
Sokszor csak este jutok gépközelbe, olyankor fogom az RSS olvasómat és végignézem rajta a híreket, az érdekesebbekre pedig rákattintok középsõ egérgombal, hogy új fülön jelenjen meg az oldal. Több fül esetében pedig elkezdem elolvansi a legelsõt, amire legelõször kattintottam, vagyis a bal oldalira. Elolvasván bezárom, és ilyenkor nem visszaugrik az elõzõ fullre, ami meg van nyitva, hanem rámegy egy következõre, ami engem k idegesit, hol lehet ezt kikapcsolni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gondolom õ olyasmit akar, hogy van 1 sima ikon, meg egy olyan amivel egybõl úgy indul. Ezt max úgy lehetne, csinálsz 2 profilt és akkor a 2.-ban van ez és azt indítod.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nem kell ahhoz parancsikon,
eszközök - beállítások - adatvédelem, és pipa az "a ff automatikusan privát böngészési módban indítása" csekkboxba

Klon
Üdv

Lehet olyan parancsikont létrehozni, hogy egybõl privát böngészéssel induljuon az FF ?

Kösz

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

egyszerû, megfogod az ablak keretét, és kihúzod a monitor széléig

KranaZoli
Végül is milyet vettél?! Azért illene a PC Monitorok topic-ba is ÁM! 😉

Nem fogja széthúzni. Növelni tudod az oldal méretét - nagyítani. A legtöbb weboldal nem wide monitorra készül. Pontosabban kevés, ami igen.

Én a Default Full Zoom Level add-on-t használom 150%-os nagyítás mellett. Nem kell minden új oldalt nagyítani manuálisan.

sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Most vettem egy 22"-os monitort, és ha belépek mozillaba az elõzõ monitorom, ami 17"-os volt,úgy jeleníti meg a képet.Vagyis nem húzza szét a képet.Pedig 1920x1080-ra van állítva a felbontás.
Hogyan tudom beállítani ezt?

Narxis
Indítsd el csökkentett módban és úgy nézd meg a letöltést.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MeoH
3on gepen van fent, teljesen jol szolgal.

fuck mmo's..i.,

desigo
próbáld meg letiltani az összes kiegészítõt és úgy tölts le valamit...
Nálam semmi problem. Legalább is eddig nem tapasztaltam semmit. Mennek a letöltések is meg minden más is.
Nem lehet, hogy a telepített védelmed kavar be? (bár ha eddig nem tette akkor most miért tenné?)

Én is de nekem minden letöltésnél lefagy!Nem vírusos a gép!

Nálam sincs gond. Péntek reggel óta van fent az új (3.6) én csak egyszerûen ráfrissítettem az elõzõre, úgy raktam fel.

Narxis
Nálam nem, bár én úgy raktam fel, hogy lementettem a könyvjlzõket és töröltem a profilom is.

Mi újság van a 3.6-al??

Nálam szinte minden letöltésnél lefagy az egész böngészõ!<#fejvakaras>

Köszöntem.<#worship>

Casillas
köszi szépen!
a másodikra akkor tovább keresem a megoldást, végignéztem configban a tab-os sorokat, de egyik se tûnt ennek <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Narxis
Nem kompatibilis még vele, írják is a játék oldalán. Nem a Fierox a hibás hanem a játék fejlesztõi mert nem is böngészõben kell játszani azt a játékot mégis onnan kell indítani..vicc.

A 3.6ossal meggyûlt a bajom.Fel akarom rakni a BF Heroes-t.Ok,belépek az oldalon,play now gomb,települ a kieg,ami kell.Aztán a Firefox ugye újraindul.Régebben ezután kezdte installálni a játékot.Most nem.Újraindul,aztán megint felajánlja a kieg telepítést.Most akkor mi van??????????

hopp, nem ez a probléma, bocs
nem tudom, mi lehet nálad a baj

eszközök -> beállítások -> lapok => "hivatkozás új lapon való megnyitásakor átváltás rá azonnal" - pipa

ProGabe
nálam megmaradt a pipa, about:configban is állítottam, mindhiába :\

1: ezt én is utálom, about:congfigban keresd meg a browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent nevû változót és állítsad false-ra

2: nem tudom, mi lehet :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bõvítmény =/= kiterjesztés

A bõvítmény a Flash, Silverlight, Java, stb. plugin-ekre vonatkozik, a vacuum places improved viszont extension.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Airbus A380
De a te képed vistán vagy win7-en készült az enyém xp-n.

Egyébkéntmeg mindenkinek más tetszik ezen kár vitatkozni nekem pl a te képes már túl sok de lehet valakinek meg az tetszik.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

[HUN]FaTaL
A HTML5 még nem szabvány, mert nincs kész.

http://goo.gl/gd6Zi5

romeozor
ha valaki jártas a témában kifejthetné hogy most mi a pitli van a Youtube html5 tesztjével. a Firefox nem támogatott böngészõ, mert nem támogatja a h.264 codec-et, valami más cucc van benne. akkor most végül kitörölhetjük a html5 videó támogatással mert X böngészõ A-t támogat, Y böngészõ meg B-t és az egész csak egy elborult elme álmaiban szabvány?
youtube blog

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Casillas
Görgetés nekem is fura volt elõször, de aztán megnéztem a beállításoknál, és a frissítés valamiért kivette a pipát a finom görgetés elõl...

Más:
1. Update után az új lapot megint nem a "sor végére" teszi, hanem az aktív lap mellé, ezt hol tudom visszaváltoztatni?
2. Illetve ehhez tartozik még, hogy ha új lapra nyitok valamit (akár görgõvel kattintva rá, akár jobb klikk - megnyitás új lapon), nem tölti be azt az oldalt, csak megjelenik az új lap, címsorában ott a link, de csak szürke lapot kapok. Ez mitõl lehet?

Egyikre se találtam semmit a beállítások közt, úgyhogy ha tudja valaki, megköszönném. 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ProGabe
nálam is felment a 3.6 és mintha a finom görgetés nem lenne annyira... finom :\

mondjuk egybõl feltettem a glassy foxot is (eddig azért nem, mert simple rss miatt szarul nézett, az meg nem komp. a 3.6-tal), de azt letiltva sem érzem, hogy olyan lenne, mint volt

más tapasztalt ilyet?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bojti
Üdv !
Fast Dial extentionhöz kellene hasonló téma mint ez , vagyis hogy a tumbnailek átlátszó keretben legyenek . Esetleg arra van vmi addon hogy a flash videókon is menjen a lap görgetése ? Thx .

Doomista
A 3.6 verzióba bekerült ez:
"Bõvítményfrissítõ: A biztonsági sérülékenységek elleni védelem érdekében a Firefox jelezni fogja, ha egy bõvítmény már elavult, és újabb verzió érhetõ el hozzá."
Ha nem jelez rá, hogy elavult, legalábbis nálam nem jelez rá, mert én is használom, akkor biztos jó, sõt én is azt mondom hogy jó, mert nálam mûködik.

3.6 FF verzióra meg ---> <#eljen><#eljen><#worship><#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

redmonk
frissítettem 3.6-ra
kérdésem az lenne, hogy csak vacuum places improved kieget használtam, a legutóbbi jó-e ehhez vagy hol találom az újat
illetve a speedyfoxxal ugyanez a kérdés?

köszönöm elõre is

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo