Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdni szeretnék, hogyan tudnék a Firefox 3.6-omnak Chrome szerû kinézetet adni, úgy, hogy a választott personas megmaradjon tehát csak a felépítése változzon az ablaknak?
köszi
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ez az én ff-em. hová tûnt el a tulajdonságok gomb? azt hiszem 3.6 óta. teljes reinstall megvolt.

:3
Ez pl nem lehetett a baj?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
fuck mmo's..i.,
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Pio
Kipróbálom majd, mert kíváncsi vagyok rá.
Köszi!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ha esetleg használsz google accountot, akkor ott van a google reader, ami azért jó, mert bárhol elérheted.
Ha a firefoxból akarsz RSS-t nézegetni, akkor a Brief nevû kiegészítõt ajánlom.
Gyakorlati szempontból ennek az egésznek az a haszna, hogy megadod neki az összes általad látogatott híroldal RSSét és onnan le fogja mindig tölteni a híreket, amiket el fogsz tudni érni ömlesztve, tudsz bennük keresgélni, kategorizálni, satöbbi, satöbbi.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ehhez vmi RSS viewer progit használsz?! Mi ennek a menete és fõbb értelme?!
Itt is van a topic címe melletti mezõben, hogy RSS. 1x kipróbáltam. Készítettem RSS könyvjelzõket, de baromira nem értettem, hogy ez most miért is jó?! Vmi olyan volt asszem a beállításoknál, ha új üzi jön egy topic-ba, akkor pl. vastagodik a neve, de semmi. 😞
Ill. pl. csatolt képeket nem is láttam benne. Akkor próbáltam vmi RSS nézegetõt, de az sem töltött be képeket.
Engem érdekelne, hogyan is megy ez, miért is jó(jobb) megoldás, de bevallom eddig úgy érzem nagyon balfasz voltam hozzá 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
eszközök - beállítások - adatvédelem, és pipa az "a ff automatikusan privát böngészési módban indítása" csekkboxba
Lehet olyan parancsikont létrehozni, hogy egybõl privát böngészéssel induljuon az FF ?
Kösz
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nem fogja széthúzni. Növelni tudod az oldal méretét - nagyítani. A legtöbb weboldal nem wide monitorra készül. Pontosabban kevés, ami igen.
Én a Default Full Zoom Level add-on-t használom 150%-os nagyítás mellett. Nem kell minden új oldalt nagyítani manuálisan.
Lenne egy kérdésem.Most vettem egy 22"-os monitort, és ha belépek mozillaba az elõzõ monitorom, ami 17"-os volt,úgy jeleníti meg a képet.Vagyis nem húzza szét a képet.Pedig 1920x1080-ra van állítva a felbontás.
Hogyan tudom beállítani ezt?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem lehet, hogy a telepített védelmed kavar be? (bár ha eddig nem tette akkor most miért tenné?)
Nálam szinte minden letöltésnél lefagy az egész böngészõ!<#fejvakaras>#fejvakaras>
a másodikra akkor tovább keresem a megoldást, végignéztem configban a tab-os sorokat, de egyik se tûnt ennek <#szomoru1>#szomoru1>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
nem tudom, mi lehet nálad a baj
1: ezt én is utálom, about:congfigban keresd meg a browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent nevû változót és állítsad false-ra
2: nem tudom, mi lehet :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A bõvítmény a Flash, Silverlight, Java, stb. plugin-ekre vonatkozik, a vacuum places improved viszont extension.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egyébkéntmeg mindenkinek más tetszik ezen kár vitatkozni nekem pl a te képes már túl sok de lehet valakinek meg az tetszik.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
youtube blog
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Más:
1. Update után az új lapot megint nem a "sor végére" teszi, hanem az aktív lap mellé, ezt hol tudom visszaváltoztatni?
2. Illetve ehhez tartozik még, hogy ha új lapra nyitok valamit (akár görgõvel kattintva rá, akár jobb klikk - megnyitás új lapon), nem tölti be azt az oldalt, csak megjelenik az új lap, címsorában ott a link, de csak szürke lapot kapok. Ez mitõl lehet?
Egyikre se találtam semmit a beállítások közt, úgyhogy ha tudja valaki, megköszönném. 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
mondjuk egybõl feltettem a glassy foxot is (eddig azért nem, mert simple rss miatt szarul nézett, az meg nem komp. a 3.6-tal), de azt letiltva sem érzem, hogy olyan lenne, mint volt
más tapasztalt ilyet?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fast Dial extentionhöz kellene hasonló téma mint ez , vagyis hogy a tumbnailek átlátszó keretben legyenek . Esetleg arra van vmi addon hogy a flash videókon is menjen a lap görgetése ? Thx .
"Bõvítményfrissítõ: A biztonsági sérülékenységek elleni védelem érdekében a Firefox jelezni fogja, ha egy bõvítmény már elavult, és újabb verzió érhetõ el hozzá."
Ha nem jelez rá, hogy elavult, legalábbis nálam nem jelez rá, mert én is használom, akkor biztos jó, sõt én is azt mondom hogy jó, mert nálam mûködik.
3.6 FF verzióra meg ---> <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.