Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
http://www.technet.hu/notebook/20100204/hamis_oldalrol_terjed_a_fertozott_firefox/
Másik böngészõn menj rá(ha engedi)...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Jobb gomb (helyi menü)tulajdonságok majd onnan kimásolod az elérési útvonalat majd egy másik lejátszó megnyit url megnyitás/Url open majd beszúrás(crtl+v)Ok gomb meg várod amíg amíg pufferel és lásd csodát látni a videót😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Firefox 3.7
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
Remélem itt valaki tud nekem segíteni. A firefox IMacros-t szeretném ha valaki elmagyarázná, hogy kell kezelni.Feltelepítettem már de nem sikerült használnom.
Itt is válaszolhattok, de jobb lenne ha skypon meg tudnénk beszélni: alextravel2010 a skype nevem!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv : Alex
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
tegnap óta rámjött valahogy a firefox buhera fless, és most próbálom minél inkább testreszabni a rókámat! már majdnem jó, de volna 1 probléma:
nem lehet valahogy megoldani, hogy az addressbar (awesomebar) a menubar felé kerüljön? mmint az addressbar egy toolbar elem, ok, és fel lehet tenni a menü sávra, de onnan meg a menüt nem lehet levenni a navbarra. ergo vagy a navbart kellene valahogy feltenni a menubar felé, vagy az address-t a menubarra, és a menüt magát le a navbarra. remélem érthetõ, és nem túl zavaros amit írok. van fent hide caption, így a menüm most 1 gomb, de a menübárról nem hajlandó elmozdulni lefelé...
remélem meg lehet oldani valahogy 😛
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Gmail-ra a notifier van nálam beállítva. A Thunderbird ikonját beraktam az eszköztárba,de nem tudom beállitani,hogy kattra induljon.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bazinga!
(Pedig mindkettö mozilla!)
De azért köszi.
Köszi
leszedtem ezt a kieget -> meg sem érezte, totál elszállt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerencsére egy ruszki csinált hozzá egy kiterjesztést, akinek kell, itt van
.: mobilize.hu :.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
elindítom a chrome-ot, abban pedig egybõl betöltõdik minden oldal
másnak is szokott ilyen lenni? :|
hát, nem örülök neki, kissé nehézkesebb lett, mint eddig
http://goo.gl/gd6Zi5
csak elég gyorsan kell leütni a 2. karaktert, nem szabad "idõzni" az elsõ után, mert olyankor úgy veszi, mintha egy új keresést indítanál az adott karakterrel
de az is lehet, hogy ez oldal specifikus és semmi köze a böngészõhöz, mittomén pl javascriptben vagy ajaxban van beállítva hogy hány karakterig engedi a keresést... nemtom, nem értek hozzá
Bazinga!
szóval amivel ilyenkor lehet folytatni a bepötyögést második és harmadik karakterekre.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem a többtucatnyi RSS-en kívül van benne Gmail, Google Calendar, idõjárás meg amerikai TV mûsor (mikor milyen sorozatot lehet tölteni :-)), egyéb alkalmazás nem érdekel. A füles megoldás szerintem sokkal jobban áttekinthetõbbé teszi az egész felületet, mint ahogy a Google-nál oldották meg.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Már nézegetem. 😊
Annyit máris tudok, hogy Õ a nap csaja.
😄DDD

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
meg mióta dolgozom van hogy 1-2 napig nem jutok gépközelbe, és hogy idõrendbe olvassam a híreket. teszem azt olvasom sorozatjunkit meg commentcomot. jön egy uj info egy soriról, akkor elõszor azt olvaosm el aki elõször közölt róla infot😄 utána meg a másikét mert az is érdekel, lehet valami plusszal vagy kitudja.
a gond az hogy valamikor több hird megniytok de ez lényegtelen, az a lényeg, hogy van sok megnyitott fül. monjduk 7. elkezdem olvasani a másodikat, majd bezárom, akkor ne jobbra ugorjon, hanem balra a megnyitott fül.
egy olyan problémám lenne, hogy mióta felraktam az FF 3.6-t azóta mikor írnék egy üzenetet a topikba, nagyon sokszor azt dobja vissza, hogy az üzenetem üres. Ez mitõl lehet?
köszi
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo