Mythbusters (TV)
← ElőzőOldal 36 / 36
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király sorozat, csak a két csávó elég gázul néz ki, aztán több órát bámulni õket elég cink 😊
De élvezem, hogy olyan dolgokról van szó, amiket tényleg nagyon sokan hisznek, és én is mindig az ilyen széles körben elterjedt baromságok ellen kampányoltam, szal nekem való 😊 a múltkor az esõben futás vs. esõben sétálásból amikor kijött, hogy gyalogolni jobb: már ezért megérte nézni a mûsort.
Meg szerintem azért is hasznos, mert szemléletet és gondolkodásmódot is át lehet venni belõle.
Más hogyan tesztelte volna, hogy ki ázik meg jobban 30 méter esõben gyaloglás után? Logikus, hogy súlyt kell mérni, de nem biztos hogy erre egyhamar rájöttem volna 😊
De élvezem, hogy olyan dolgokról van szó, amiket tényleg nagyon sokan hisznek, és én is mindig az ilyen széles körben elterjedt baromságok ellen kampányoltam, szal nekem való 😊 a múltkor az esõben futás vs. esõben sétálásból amikor kijött, hogy gyalogolni jobb: már ezért megérte nézni a mûsort.
Meg szerintem azért is hasznos, mert szemléletet és gondolkodásmódot is át lehet venni belõle.
Más hogyan tesztelte volna, hogy ki ázik meg jobban 30 méter esõben gyaloglás után? Logikus, hogy súlyt kell mérni, de nem biztos hogy erre egyhamar rájöttem volna 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
mind a suprnován, mind a sharetv-n fent van az összes rész.
viszont a logikát nem értem. vasárnap volt robbanó toalett, de elõtte vasárnao is az volt. hmm. kíváncsi vagyok, hogy most melyik lesz😊
Hunnan pölö? 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
tegyük hozzá, hogy minimum 4 alkalommal van a discovery, pl. vasárnap este, vagy szerda délelõtt is, plusz vmikor eggyel. a wc-s rész volt amúgy az elsõ rész. kint, már a 24. rész megy, szerencsére mind letölthetõ a netõl, szóval, aki nem akar várni egy hetet, az használja ki a lehetõséget
Azt sajna nem láttam csak az élveeltemetõset és kólásat meg vízbeugrósat.
A kólán meglepõdtem. Egy csomó közismert marhaságot vontak kétségbe<#nyes>#nyes>
A kólán meglepõdtem. Egy csomó közismert marhaságot vontak kétségbe<#nyes>#nyes>
En vmek nap reggel neztem. Amugy tenyleg ql. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Multkor azt vizsgálták, hogyan nem robbant fel a fószer a wc-n 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
aham 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
← ElőzőOldal 36 / 36