Mythbusters (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
most ? affene.
kilenckor átkapcsoltam, és valami rendõrségi dok.film ment. c

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

ghost cb
most megy

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

LittleL
ma sem volt...

Akkor véglegesen péntekre helyezték át az adásidõt ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jajj, leesett. Visszaolvastam a hszemet. Természetesen nem az elhelyezése más, ahogyan azt félreírtam, hanem az ALAKJA különbözik a Suzuki Swift-étõl... Bocs.<#buck><#buck> Én voltam az <#idiota>. 😊

LittleL
Igen, pont ezt vizsgálták, de semmilyen hatása nem volt.

azért érdekes volt látni, ajogy a hangfalak 5 Herz -es jelet kapnak,
és lehett látni, ahogy másodpercenként 5 ször rezegnek.
180 Db -el jött az 5 Hz -es jel, de semmi hatása nem volt.

Kipróbálták 7, és 8 Hz -es jellel is, de semmi.

Aztán ráküldték a 30 Hz -es jelet,
amit már hall az ember, az olyan volt
mint egy vulkánkitörés.
A Savage -nek még a hangja is elváltozott, mert annyira rezgett minden,
és a tüdejében lévõ levegõ is rezgett. DDD

Ezt most nem értem...

ghost cb
Harcászati felhasználásának csak valós idõben lenne értelme, azt pedig vizsgálták. Semmi bajuk nem lett.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Errõl a bekakkantós dologról nem tudok, viszont arról igen, hogy a nagyon alacsony frekvenciájú hangok, azaz az infrahangok károsak tudnak lenni. Még a harcászati alkalmazására is voltak/vannak kísérletek. Az ember nem hallja, de mégis kárt okoz a szervezetben. Asszem.

ghost cb
Mint ennek a Dodge Vipernek? 😄DD

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Nekem Geo Metrom van!!!!!!!!!!!!! 😊 Komolyan. Az elsõ lámpa, a visszapillantó, a hátsó lámpa, meg a biztonsági öv elhelyezése más.

ghost cb
Szerintem nem néz ki gázul a két mûsorvezetõ.

LittleL
És a csajok Kari, Scotty

Ez tök jó rész volt,
tényleg megemelték a léggömbök

munkában a stáb

LittleL
A két buherátor :

LittleL
Jah, a csaj tegnap is ott volt.
Egy olyan Kari -s polóban volt ott.

A csajjal próbálták ki a kínzásos esetet.
Leszíjazták egy kínpadra, és a fejét is rögzítették,
majd vizet csepegtettek a homlokára.
MÁsfél óra múlva tényleg teljesen kikészült a csaj,
hátha még igazi is lett volna a kínzás.

Aztán volt még: Tényleg hátrafele száll -e az emberi test, ha
rálõnek ? vagy csak a filmekben repül hátrafelé ?

Meg : Barna nóta : 5 Herz, vagy 8 Herz -et ha hall az ember,
akkor megbolondul a szervezete,és a gatyájába sz**ik ?
Persze ezeket az alacsony frekvenciákat nem is hallja az ember,
és nem is gyakorolt semmiféle hatást a szervezetre.

Shodan
Ja ez engem is idegesít...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ghost cb
Annak az aranyos csajszee-nak Kari Byron a neve. Szerintem is nagyon ott van!

ghost cb
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a fa**om kivan, hogy nem tudják az eredeti szinkronhangokat használni! Kb 8-10 résszel ezelõtt volt normális mindkettõjknek utoljára.

Shodan
Igen, ma lesz 19:00 kor!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

I.C.ram
Ja... de ha egy S osztályú mercivel teszed ugyanezt, akkor te vagy a fasza csávó 😊 Amcsiban az európai autók felsókategóriája sokkal nagyobb luxus, mint itthon.
I.C.ram
Nem suzuki az, hanem Geo Metro. A swift is egy amerikai licenc alapján készült, lényegében ugyanaz a kettõ.
Solya
Ha jól láttam pénteken 19:00kor lesz

LittleL
Kedden nem volt, remélem még nincs vége a sorozatnak.

LittleL
Nah a tegnapi :

- Volt az 1500 -as években egy kínai, aki tûzijáték rakétákat rakott
a szék alá, úgy akart felrepülni a csillagokba, ezt allenõrizték,
persze a bábu nem repült fel.

- Vajon leviszi -e az ember fejét a forgó ventillátor ?
hát nem vitte le, pedig a végén még éles késeket is felszereltek a plafonra. D

- ingyen energia elõállító gépek .
egyik berendezés sem termelt energiát, éppen ellenkezõleg.

nemcsakfeel
Kanadában van Suzuki 😊 Tiszta olyan mint nálunk a swift, csak kicsit más a hátsó lámpája ... lál.

*hihi ** *

LittleL
Az egyetlen Európai kiskocsi amit még elismernek odaát az a
VW bogár, és a VW Jetta, és a kis Mercedes, meg ilyesmi. DDD

egyébként még 1 óra, és kezdõdik a sorozat.
Tessék nézni !!!

Adam II
Amerikába az ilyen európai stílusú autókat semmibe veszik. Képzeld milyen röhej lenne Las Vegasban beállni egy Chevrolet Corvette mellé egy Chevrolet Matízzal<#hehe><#levele><#idiota>

LittleL
igen, nem pedig az 5000 cm3 -s Cadillac -be kellett volna
krumplit gugni,
hanem a Suzuki -ba, azt tuti lefullasztotta volna.

De ettõl még remek a sorozat....

mondjuk van egy pár olyan dolog amire simán rá lehetne cáfolni pl.:egy európai viszonylatban átlagosnak mondható 2000-es hengerûrtartalmú verdát úgy megfogta volna a cukor hoo ott nem lett volna sok mellébeszélés...

Egy háború vessen véget az összesnek...

LittleL
sebaj, asszem csütörtökön, vagy mikor van az ismétlése.

tigeroo
hm, kelett drága, hõn szeretett hugicámnak a tulipános fanfanszõrzetet nézni
biztos jó volt😊
LittleL
Jaa, és megint ott volt az a bombázó barna hajú csaj, Kerry.
tök édi.<#szeret>

LittleL
tegnap:

tû a szénakazalban, vajon sikerül -e megtaláni 4 tût a szénakazalban, és sikerült.
Bár 8 óra kellett hozzá, mágnesek segítségével,
és különféle sziták, rosták segítságável.

Vajon felrobban -e a ház, ha túl sok rovarölõ spray -t használunk a házban ?
És igen, 100 -120 flakon rovarölõ, és egy szikra már felrobbanthatja a házat. D

A növények vajon jobban nõnek -e, ha zenét halgatna ? vagy ha beszélnek hozzájuk ?
Az jött ki, hogy amikor heaví metal szólt 2 hónapig, akkor nagyobbra nõttek. D bár ez szerintem eléggé kétséges teszt volt.

tigeroo
meg az is tetszett hogyha hívunk valakit telón, akkor a mobiltelefon antennájának szikrája felrobbanthat-e egy kannányi benzint😄
tigeroo
Ma lesz ugye?
Hetek óta nem néztem meg😄
Nekem az tetszett,amikor ilyen RC kisautókat különféle anyaggal burkolták be, és megvizsgálták hogy melyiket veszi észre késõbb a "radar"
😊
LittleL
a keddi az megint jó volt.

-emelökosárral lötték ki a tesztbábut.
mint egy hajítógép.

meg a légkondicionáloval mentek az autóval, azt vizsgálták, mennyivel fogyaszt többet, ha be van kapcsolva a légkondi.

dikki*yysw
Meg két új rész.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
Van ilyen hogy Myth.Busters.S02E27.XviD-OMiCRON @ elitetorrents.org

dikki*yysw
Látom van végre Brown note.

LittleL
mert egyre népszerûbbek a szakik.
de jól is csinálják..

Azért látszik, hogy egyre több pénzük van a mûsorra, mert emlékszem az elején inkább olcsóbb dolgokat vettek, most meg beruháztak 25.000 dollárért pingpong labdákra <#nyes>
LittleL
Ja és mégvalami.:

Az a barna hajú csaj, aki a léggömböket segített felfújni az
tök jó csaj.<#nyes>
már szerepelt egy korábbi adásban is, de
szerintem nagyon dögös csaj.

LittleL
Nah, most lett vége.

Nem semmi volt, ahogy a ping-pong labdákkal a felszínre hozták az
elsüllyedt hajót.
De végülis bebizonyították hogy lehetséges.

- És az is szép munka volt, ahogy 3500 léggömböt felfújtak
héliummal, és a kisgyerek a levegõbe emelkedett.
Azthiszem egy-gyereknek sem volt még ilyen élménye a világon.
szép mujnka volt ez is.

de azért jól elszámolták, hogy mennyi léggömbis kell hozzá.
tipikus amerikaiak, mert osztani-szorozni sem tudnak. DD

😊
Én is várom már...

LittleL
a kártyadobálás az tók jó volt.

meg amikor a PVC csövet töltötték fel töltéssel.

és holnap ugyebár megint jönnek este kilenc órakor a fiúk....

Állatok ezek a csávók.<#vigyor>

dikki*yysw
Találkozott már valaki a s02e17-al (brown note) és a s02e18-al (salsa escape) ? Elvileg lement már mind2, de még nem láttam sehol.

2XP
Jaj, nálam is akadozik, de nemcsak az, hanem még vagy 3 másik adó is (lehet a többi is, csak azokat nem nézem 😊), persze elvileg "kiváló" digitális minõségben élvezhetem, és csak nálam lehet a hiba - legalábbis a központ szerint, ám miután mindenkinek rossz volt, így rájöttek, h náluk volt a hiba, elvileg megcsináltájk, de semmi sem változott. De ha nálad is rossz, akkor lehet a Discovery hibája...

Adam II
Az pont tegnap volt a Discoveryn

Én egy kártyást részt láttam ahol kártyákat dobáltak. Meg meghívtak egy ürgét aki 60 méterre el tudott dobni egy kártyalapot.
Nekem az a rész tettszett a legjobban.
Valaki meg tudná mondani hol lehet ezt a részt letölteni?
Adam II
Best animal myths?? Hmmm vajon milyen lehet???