1765
-
#523 én adamt :@@@@@ -
#522 jah meg biztos hogy sikamikálnék vele................az maga a mennyország lenne -
#521 de az övé mert ez abban a részben volt hogy a repcsi vákuum klotyójához hozzáragadnak az emeberek segge,és itt szkennelték be,csak azért volt rajta az a ruha hogy a lézerszkennek könnyebben beszkennelje
-
#520 :DDD
Nem is az ővé!
Amugy ugy látszik,mintha ki lenne "púderezve"! -
#519 és itt van egy kép a fenekéről:
-
#518 nem kell itt minden marhaságot összeírkálni.....
nézzétek meg ezt a képet:
:( -
#517 nem rúgták ki hanem scottie nem dolgozik velük,meg amúgy karinek van barátja és a neva Paul Urrich -
Cat 02 #516 1ébként már kirúgták :D
(töltöttem le angol rész ahol gondolom már előrébb vannak és ott már csak a kínai van) -
#515 biztos is hogy van!
Ilyen szépségnek senki sem tud ellenállni,igy valszeg a leendő férje sem tudok akkor,mikor ősszejött vele :))))) -
Cat 02 #514 sztem van már férje :D (szerető még elfér? XD) -
#513 verekedjünk meg érte :DDD -
#512 hááát kinek ne tetszene ez a gyönyörűség.........meg még a segge is jó! -
#511 Tényleg jo csaj!
A vizes kinzás mitosznál tökre megsajnáltam!
Inkább Jamie probálta volna ki :DDD -
:) -
Vegas #509 hátmét? teisdugnádnetagadd! :op -
#508 olyanprimitivvagy :CCCCCCC -
Cat 02 #507 ma jó volt :D -
Vegas #506 teisdugnád? :d -
#505 Sebességtől függ. Alacsonyabb sebességnél még nincs olyan légellánállás növekedés, hogy ennyivel megnőjjön a fogyasztás, viszont nagy sebességnél már lehet, hogy van valami. -
#504 Kari nagy kedvenc. Helyes csajszi :)
Műsorrol meg annyit, hogy már nem a régi. Már ilyen légből kapott baromságokat cáfolnak, amik amúgy is tök egyértelműek, és nem is olyan nagy legendák, mint pl felrobbanó benzin tank stb. Kicsit erőltetetté vált a dolog :( -
Cat 02 #503 figyu alapszintű HTML progi + ps :P
.uw.hu / .cjb.hu lenne jó sztem -
#502 Te .hu-s oldalat szeretnél,vagy ingyenes tárhelyszolgáltatoknál?
Sztem hülye kérdés,de semmi sem biztos :D -
adsa #501 Ha kninek van website készítő programja és tud is rajta dolgozni szóljon!
-
#500 ja hát jó hogy nem gportalra..... lol -
Cat 02 #499 ja de nem Gportalra :D -
adsa #498 csinálhatnánk mi is egy mythbusters honlapot
-
Cat 02 #497 nem jó :( -
#496 Én a német rtl-en szoktam nézni a műholdon....
De szerintem ez tök jóóó
-
#495 de jóó hogy végre van magyar rajongói portál :) -
#494 Találtam egy rajongói portált! -
adsa #493 Csak angolul lehet levenni pl a http://www.torrentz.com/torrent_56036.html-n vagy a torrent-find.com-on beirod hogy mythbusters revealed. A letöltéshez torrent program kell mint pl a µTorrent és kb 350 Mb. -
Cat 02 #492 bitcomet ???
és hol ? -
adsa #491 nem tom az ismétlés mikor lesz addig is letudod venni torrentel ha van -
#490 Biztos lesz ismétlése, de hogy mikor...
Ha érdekel, szvsz ed2k-n biztos fent figyel angol nyelven. :) -
#489 és lesz ismétlése?
amióta ismételgetnek oda se kapcsolok -
#488 Yepp, elég poén volt látni, amikor Jamie belezavarodik a szövegébe, vagy amikor Adam és Jamie hajbakapnak. :) -
adsa #487 Sziasztok! valaki látta-e asszem a múlt héten a Mythbusters revealed-et? Kivágott részeket mutattak be meg mindent. -
Cat 02 #486 ja ja még a könyv megvédte assem de a pelxi átszakadt -
#485 Olyan is volt (asszem már a második évadban), amikor Jamie által előszeretettel alkalmazott biztonsági plexit letesztelték (ugye korábban mindig emlegették, hogy golyóálló). Kiderült, hogy legfeljebb a légpuskalövedékek ellen jó (micsoda meglepetés :)). -
#484 már teganp is a cd-robbantós rész volt amit már láttam ezerszer,de egyzser a gyilkos mentőpozíciós részt is kur va sokszor ismételték