Mythbusters (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheke
azé komoly volt amikor a kocsit takarították osz tök bûz volt a két elhalt disznótetemtõl

Le Parkour

dikki*yysw
tegnap ment disznórohasztás? még szerencse hogy nem láttam. undorító 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ysis
Nah, kellett nekik mici sapka helyett roham sisak <#eplus2>

FtranX
régebben látam azt a részt.

nem sikerült kitakarítani, pedig még valami szagértõt is hívtak. Végül a kocsit eladták aprópénzért. 😊

Ysis
Nem tudtam végig nézni a tegnapi részt, akkor sikerült kitakaritani a kocsit a malac után vagy sem?

LittleL
akko ismétlés.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RelakSfromhome
Jajj, most robbantják a csövet, meg rohasztják a disznót 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sheke
az nagyon jó,de azt elmondanátok hogy a fánkba van e drog mert azt nem láttam végig

Le Parkour

LittleL
énis. DD

asszem kedden ismételnek...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Ismétlés Kedden van ugye ??? össze vok zavarodva<#szomoru1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LittleL
ismétlést majd megnézzük...

Solya
Én is sajna csak a felénél kaptam el😞
Megint egy robbanós wc-s mitoszt vizsgáltak...csak most mobilwcvel😊
Azonkívûl megbütyköltek egy valamilyen régebbi autónak (nem értek hozzá) a kardántengelyét és azt vizsgálták h ha ez egy kátyúba menetközebne beleesik akkor tényleg felemeli e az autó hátsóját...ha jól értettem a lényegét😊 Sajna csak félfüllel figyeltem😞

Shodan
Mi volt benne?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Elfelejtettem áhhhhhhh

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Solya
Az nem lehet h vasárnap 19:00tól vannak új részek?

Sheke
énse tom mindig csak ismételnek

Le Parkour

LittleL
mostanában nem néztem,
mikor vannak új részek ?

Sheke
sokkal jobb volt nekem legalábbis 1bként ez megy máskhol is a discoveryn kívül?

Le Parkour

Egyébként vasárnap elvileg nem új részekek kéne lenni és kedden a simák ( régen pont fordítva volt úgy jobb volt nem ? )

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

maozedong
az a faágyús tök meglepõ volt. Jó hogy eddig a nagy legendánkról nem hallottunk 😊 Szerintem csak a fordításba tették bele, h érdekesebb legyen 😊))))
Ivásosnak mi lett a végeredménye?

Resurrection!

Sheke
lesznek új részek mer mostanában mindig ismételnek

Le Parkour

Sheke
híresek vagyunk<#nyes><#nyes>

Le Parkour

FtranX
fura, hogy egy amcsi mûsorban hallok elõször egy magyar történetrõl 😊

az is jó volt, hogy leitták magukat 😊)

Shodan
<#nyes> röhögtem én is...

RelakSfromhome
"semmi olyat nem teszek, amit a paksiak meg nem tettek volna, ha van hozzá láncfûrészük"

<#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Most tesztelik a paksi ágyú történetét a srácok 😄

ghost cb
Kiválasztani a megfelelõt, hogy hova irj, az nehezebb lesz mert rengeteg féle választási lehetõség van. Én ezeket választottam: programok > nyelv > discovery > fordítás minõsége... De nem írtak vissza.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
végülis sok lenne 20 hozzászólást visszaolvasni...
http://www.discoverychannel.hu/_includes/contact/

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Shodan
Ha megmondod hova írjak ,akkor írok én.

ghost cb
Már mondtam, hogy írjatok nekik ti is.
Nem igazán fognak változtatni, ha csak én írogatok minden héten...

Shodan
simán <#nyes>
Egyébként szerintem már megint más volt a szinkronhang, dönthetnének már hogy melyiket akarják mert qrva idegesítõ!

LittleL
De tényleg, énnekem cukrászüzemem van,
és karácsonykor rengeteg beiglit sütünk, legutóbb is kb 5 kg
mákot daráltunk le.
Ha amerikában sétálok ezzel, az már kereskedelmi mennyiségnek számít ?
simán lecsuknának. DDDDDD

De én egymagam 1 mákos beiglit simán betermelek.DDD
akkor én már droggfüggõ lehetnek ?<#zavart1>

mákosbejgli dealerek a diszkók sötét zugaiban! 😄DD

Solya
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hi all!
Azt láttátok, amikor ezek a hülyék egy daruból fabrikáltak egy ostromgépet? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

LittleL
küldeni kéne nekik egy kis jó magyar mákosbeigli -t,
szerintem attól totál bekattantak volna, vagy
a rendõr megállítja õket, és egybõl 3 év börtön. DDDD

ja...egyébként énis szeretem a mákosbeiglit. DDD
és jól érzem tõle magam...

És mi lenne ha a diszkókban ezentúl nem füves cigit árulnának,
hanem mákosbeiglit ? DDDD
Milyen király lenne. DDD

Jópofa volt a sütiteszt télleg :-)

Adam milyen jól érezte magát utána nem? :-D

Solya
Az már volt egyszer...nem?
Keddi is elég durva volt...nekem a mákos süti teszt tetszett...

LittleL
jah, valami mintát vettek róla. DDD
irigylem is ezért a srácokat ott. D

Adam II
HÛÛÛ Néztétek a múlt hetit?
Little L.: annak a dögös csajnak (Kerry vagy hogy kell írni a nevét?) mintát csináltak fenekérõl valami gumiból, de elõtte letapogatták(LOL) számítógéppel.

Adam II
Ezzel egyetértek:/

LittleL
tegnap volt 19 órakor egy másik rész is.

- Süllyedõs homok : Vajon tényleg létezik olyan homok amelyik leszippantja a mélybe az embereket ?
nem, nincsn ilyen, éppenhogy fenntartja az embert a felszínen.
Ez az a kísérlet ami a bannerünkön is látható, amelyiken Adam egy vizes tartályban van derékig, és egy indába kapaszkodik. DDD

- A Mágneses rezonancia gép ( Röviden MRI vizsgálat) olyan erõs mágneses erõt generál, hogy felrobbannak tõle a páciens tetoválásai ?

Nem nem robbannak fel, bár a vas tartalmú festékek reagálnak a sugarakra.
A gépkezelõk is csak egyszer láttak olyant, hogy valakinek a tetoválása felhólyagosodott kicsit, de nem robbant fel.

ghost cb
Ezzel a hozzáállással biztos nem fogsz sok vizet kavarni... <#gunyos1>

Adam II
Õk sehányat disznógyomron kísérleteztek.

Adam II
Ja a hangok mindig változnak és apszolút nem illenek hozzájuk. Szerintem már kár érte nyavajogni már rég leszinkronizálták a részeket (szerintem).
Biztos úgy van ,hogy aki éppen ráér az szinkronizál.
Baromi idegesítõ az biztos.

LittleL
Megvan, holnap hajnalben 6:00 kor ismétlik,
vagy pénteken 19:00 órakor.

LittleL
mikor lesz ismétlése ?
mennyi kólát tudtak meginni ?

ghost cb
Viszont a F*SZOM KIVAN MÁR a szinkronhang-cserélgetéstõl. Kérek mindenkit, aki picit is szereti a mûsort, hogy írja meg ide:
http://www.discoverychannel.hu/_includes/contact/
hogy ne cserélgessék a szinkronhangot, ma például jamie hangja volt az adam-é, adam hangja pedig valaki teljesen másé... A RÉGI HANGOKAT AKARJUK, és állandóan. Kb január óta csinálják ezt és engem nagyon idegesít.
Plz!

ghost cb
Rakéta gyorsításu auto, 3 raksi fönt egy caddy (asszem) tetején, sikerült.
Felrobban-e a gyomor túlzott kóla, és robbanócukorka fogyasztásától: nem.

LittleL
valaki írjon beszámolót. D