269
Ha nézel egy régebbi filmet, vagy nemsokára lesz a TV -ben, írd ide.
-
#29 melyik csatornán? -
#28 16.-án lesz a tvben! -
#27 Tényleg... meg van A tizedes meg a többiek is, csak még nem jutottam odáig, hogy megnézzem. Az őrnagyúr se lehet rossz film, mert a regény rohadtul tetszett. A 3. kötelező, ami bejött :) -
#26 az Isten Hozta Őrnagyúr is nagyon jó. -
#25 Tegnap néztem meg A tizedes meg a többieket! :D Óriási film!
"már a speizban vannak az oroszok!" -
#24 Milyen érdekes, én is mostanában szoktam rá a régi filmekre. Most szereztem meg a Majmok bolygóját (persze a 1968-as verziót), meg A 17-es fogolytábort. Továbbá vadászom az alábbi filmekre: Jákob rabbi kalandjai, Magas szőke férfi felemás cipőben. Most több nem jut eszembe :) -
#23 nahja.. en is raszoktam a regi filmekre.. az osszes csendort leszedtem az utolso honapban... most regi jackie chan filmek erdekelnenek....pl reszeges karatemester meg hasonlok -
#22 -
#21 mármint csak az 1,2 .. a többi retkesen unalmasan előzőekről másolmány. - és nem vicces. -
#20 Louis de Funes - Horgász a pácban. Ma néztem meg éppen. Még mindig ugyanolyan jó, mint évekkel ezelőtt..:) -
#19 Időtlen időkig, 1993-as film, amikor a fickó minden nap ugyanarra a napra ébred. -
#18 Ellenséges terület? -
cyrus #17 igyvan ! igyvan !!!
+rendőrakadémiák is jóak !!! -
#16 Csupasz pisztoly+összes többi Leslie Nielsen film (min 10x láttam az összeset)
Airplane 1-2
Nagy durranás 1-2
Keretbe verik az összes mostanában vígjáték néven kiadott fost... -
#15 StarWars 4-5-6:-)))) -
#14 Keresztapa 1 2 3.
Most lett meg dvd-n. -
#13 A Sherlock Holmes meg a Poirot sorozatok naggyon naggyon jók, kár, hogy ritkán van!
A jó film amit nemrég vetítettek 2 részben a tvben a Volt egyszer egy Amerika - Roret de Niro, James Woods meg ilynek. Jó kis maffia film... -
#12 Hááááááááááááááááááát..........
:-D -
#11 Minden regi film jo. :D -
#10 Múlt héten láttam Pécsen a moziban (francia filmnapok voltak) a Betty Blue rendezői változatát. Igaz az eredetit nem láttam, de ez nekem iszonyatosan tetszett. -
#9 Pótold! -
#8 Columbo az király sorozat, olyan
éles az esze, mint száz másiknak. D
olasz meló régi változatát még nem láttam,
de majd bepótoljuk
-
#7 Én a tévében a Poirot-t szoktam nézni rendszeresen, mentek 89-es évjáratú részei is, de az utóbbi időben az új, 2004-esek.
Egyébként nem nagyon szeretek TV-ben nézni filmet, mert 55 centis tévém van és alig látszik. -
#6 Olasz meló origi változatát láttad? Nagy über film! -
#5 Columbot szeretem de nagyon... Engem nagyon megragadott a béna mégis agyas arculata a csávónak... -
#4 Múltkor meg felvettem a tévéből a :
Magánbeszélgetés c.filmet, Hetvenes évek beli krimi,
Gene Hackmannel, Harrison Forddal a főszerepben,
Gene Hackman a lehallgatóiparág jeles képviselője, sohasem hibázik, de most nagy bajba kerül....
jó kis film volt, utána megnéztem a Közellenség -et,
nagyjából hasonló téma, csak 25 év különbséggel. -
#3 mikor lesz ?
Egyébként ma lesz a MTV 1 -en este a Sherlock Holmes igazi
történetei, első rész,
szerintem azok a fimek nagyon jók voltak, úgyhogy ez kihagyhatatlan,
emlékszem, kisikolás lehettem, amikor ezeket vetítették a tévében,
és nagyon izgalmasak voltak.
Tulajdonképpen ezek a mostani thriller filmek elődjei. -
#2 Nemtudom ti hogy vagytok vele,
de mostanában az új filmek mellett
rászoktam a régebbi krimikre, filmekre.
Mert régen is tudtak jó filmeket csinálni.
A tévében meg gyakran látni ilyen filmeket, amit
én nagyon szeretek, és ha úgy van kedvem videóra is
felveszek.
Írjatok filmeket, amik ma, vagy a héten lesznek a tévében.
-
#1 Európa kemping
Nemtom belefér-e a topikba de azt imádom...