Ford Fairlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
nemtudja vki h'Fordnak az "ébrsztõ" zenegépében milyen szám szolt?
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
1,5 dl rum
1,5 dl ouga (nem biztos hogy így írják)
5 dl vanilliás tej
1,5 dl kávé likõr
tetszés szerinti vanilliás cukor meg fahéj
- Mint én.
- Én azt akartaam mondani mint egy rakás szar, de inkább mint maga..."
Régen láttam a filmet, de valahogy így volt 😄😄
Andrew Dice Clay a legnagyobb!
" Mindjárt nem vihogsz többet, te seggfej!
- Aaaaz istenit!
- Áh nem kösz, itt van a sajátom.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"
"A hajaaaam, a hajaaaam"
" Annak a 3 csajnak csak egy százas volt...
- Jah, de õk le is szoptak.
- Áh kösz, nem alkuszom...
"
Ford Fairlane powaaaaaaaaaaaa

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként Bandita a #22-es hozzászólásban pontatlanul idéz, helyesen: "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelõvel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Klasszikust csak pontosan.
<#vigyor2>#vigyor2>
"Unfuckingbeleivable" Ez sokkal eltaláltabb az "Eszem faszom megáll" helyett
Persze csakis szerintem😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem tudja vki hogy a koktél amit iszik miböl készül? tej van benne tuti nem? akkor már csak finom lehet 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Baszott nagy film, fõleg a Feró miatt...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De csak a Negy Fero-s szinkront erdemes a masik zagyva.
"Kurva ausztralok! Ott kene atomot robbantani"
😄DDDDDDDDDDDDD
Nagy Feró szinkronhangja eszméletlen!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
eszem-f*szom megáll! 😄