The Punisher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most raktam fel a játékot és azt kérdezném hogy honnan lehet leszedni az uncensored patchet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most ujra elkezdtem,de elakadtam.
A páéya ugy kezdödik,hogy kikelek a koporsóbol mindenkit kinyirok majd a mellette lévõ teremben is,császkálok össze vissza lemegyek a pincébe ahol kinyirok mindenkit kifaggatok egy hapsit ugy hogy bedugom az égetõbe aztán még egy kissebb helyiség ahol elakadok ugyanis nincs több ajtó. Merre kéne mennem??
most vagy énvagyok a hülye vagy nemtom😄 mert ugyebár nekemis fentvan a Punisher és van az a pálya amikor az egész ház felég..és ott nemtudom hogykell megszökni..mert addig vagyok meg h bemegyek 1 titkos ajtón amit az óra által nyitottam ki és felnyitom a biztonsági cuccot hogy ne legyenek lezárva az ajtók ésha kimegyek a teraszra akkor meghalok ha letelik az idõ deh ha bent maradok és lemegyek akkor ott csak megölök 2-3 emberkét és találok 1 zárt ajtót meg egy liftet amibe szintén nemtudok bemenni és meghalok mert ugye az idõ lejárt..és nemtudom mitkell...ha valaki tudja h mitkell csinálnom vagy mitrontok el legyen olyan kedves és írja már le ide nekem 😊 köszönöm. üdv
segitene valaki én most raktam fel ezt a játékot és bele tettem ezt :The Punisher - More Gore Pack No Black & White de ugyan ugy feket fehér lesz a kép amikor spéci valattásal ölök meg vkit..
vagy nem ezt kell bele tenni ahoz hogy kivegye?
vagy én csináltam rosszul vmit ?
elöre is thx ^^
1 kibaszott jó
2 coop-os
3 jobb mint ez!!
Nekem a játékban van hang, kivéve zene, és az emberek se beszélnekm ég nem is jajgatnak, ha odamegyek vkihez éskiírja h talk akkor is csak tátog, de semmi hang, csak puska és effekthangom van
Valaki meg tudja mondani hogy 100% save-t hol találok hozzá??
elöre is kössz
Mikor elinditom a gamet zsírul fut meg minden, de mikor elkezdi tölteni a pályát akkor nem megy tovább csak tölt és tölt .DE nem megy tovább pedig má sokszor ujratelepítettem!!MIT CSINÁLJAK??plz vki segitsen!
elõre is köszi
spanomnál jáccotttam vele nekem teccett csak nem tom felrakni most
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
valaki segítsen már please, mert mikor belerakom az 1es cédét azt írja ki hogy:
Setup has experienced an error:
Please do the followings:
-Close any running programs
-Empty your Temporary folder
-Check your internet connection (internet-based Setups)
then try to run setuo again
error code: -6006micsináljak hogy fel tudjam venni??
Crime 2 kapott 58%-ot.miért,azért mert az változatos és jó a hangulata,a story ott van.Miért nem kapott a True crime 2 is legalább ugyan ennyit?A grafika itt is mosottas, meg abban is.irányitásban nekem jobb a True 2 -é.Nem haragszom, semmi baj.Tudom,hogy ez a játék képregényfanatikusoknak készült.(ui:a total overdose
legalább több pontot kapott 81%-ot hálistennek.)Félreértés ne essék,nem ezzel a stuffal van a bajom.Csak a true 2 jobban tetszik,és rosszul esett,hogy egy olyan
játék ami változatos, kap kevesebb %-ot.Sajnálom ,hogy a punishernek nem lesz második része.Reméltem,hátha változatossá teszik majd.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Elöre is kösz a segítséget.
sza lett volna ölni a vámpirokat benne.Király lett volna ha Punisher is beszólt volna valami furcsát nem csak azok akiket le kell lõni,plusz ha a falnak lehetne simulni pl:a metal gearbe (ezt is az ellenfelek megtudják sajnos).Lehet,hogy a kivégzések változatosak,de a játék nem az és nekem ez volt a legnagyobb hiba.Peace
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
amúgy most megint feltettem, és csodálkozom hogy nem igazán tetszik a grafikája. pontosabban szép, de nincs benne se AA se AF, mert igen csúnyák a szélek. lehet vhogy bekapcsolni? mert alapban csak a felbontást lehet állítani
a ruszkit hogy fektetem ki az elsõ találkozásunkkor? mert nem tudok mást csak ráugrani a hátára, meg hozzávágni a dolgokat.<#idiota>#idiota>
Feature transfer error
Feature: DefaultFeature
Component: NewComponent1
File: H:\data2.cab
Error: Data error (cyclic redundancy check)
elméletileg a file nem lehet hibás, haver is errõl a lemezrõl játszotta be
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem ugrik be a pálya...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic