439
-
Solyom2 #439 Helló!
Most raktam fel a játékot és azt kérdezném hogy honnan lehet leszedni az uncensored patchet? -
#438 Az egyik borospolc a megoldás ha jól emlékszem, hogy el kell tolni, vagy kapcsolóval nyílik -e azt már nem tudom. Persze lehet rosszul emlékszem. -
megalodon #437 Egyszer már játszottam a játékkal kb 2-3éve majdnem végig vittem,de abbamaradt.
most ujra elkezdtem,de elakadtam.
A páéya ugy kezdödik,hogy kikelek a koporsóbol mindenkit kinyirok majd a mellette lévő teremben is,császkálok össze vissza lemegyek a pincébe ahol kinyirok mindenkit kifaggatok egy hapsit ugy hogy bedugom az égetőbe aztán még egy kissebb helyiség ahol elakadok ugyanis nincs több ajtó. Merre kéne mennem?? -
#436 megvan -
#435 Az orosznak melyik gombbal kell rábaszni a fejére a hűtőszekrényajtót? -
bence19940611 #434 Helló all!Én most kezdtem a játékot és tudnátok mondani patcheket vagy valami ilyesmiket?Előre is köszi a helpet -
Wolfi24 #433 The Punisher - More Gore Pack No Black & White, ezt a patchet nem tudja valaki egy tárhelyre felrakni, mert én nem tudom beszerezni, mert olyan szar helyekre vannak feltéve... -
Wolfi24 #432 Hi! Arra vagyok kiváncs, hogy hogyan lehet kikapcsolni a cenzúrát a jó brutális részeknél? Én nem bírok rájönni! :D Raven456 te hogyan kapcsoltad ki? -
#431 már megoldottam -
#430 Hello azt szeretném kérdezni hogy a cenzúrát hogyan kell eltüntetni a jó ölős részeknél -
raider5 #429 mind1 már megvan:D -
#428 Hello azt szeretném kérdezni hogy a cenzúrát hogyan kell eltüntetni a jó ölős részeknél -
raider5 #427 hali!
most vagy énvagyok a hülye vagy nemtom:D mert ugyebár nekemis fentvan a Punisher és van az a pálya amikor az egész ház felég..és ott nemtudom hogykell megszökni..mert addig vagyok meg h bemegyek 1 titkos ajtón amit az óra által nyitottam ki és felnyitom a biztonsági cuccot hogy ne legyenek lezárva az ajtók ésha kimegyek a teraszra akkor meghalok ha letelik az idő deh ha bent maradok és lemegyek akkor ott csak megölök 2-3 emberkét és találok 1 zárt ajtót meg egy liftet amibe szintén nemtudok bemenni és meghalok mert ugye az idő lejárt..és nemtudom mitkell...ha valaki tudja h mitkell csinálnom vagy mitrontok el legyen olyan kedves és írja már le ide nekem :) köszönöm. üdv -
KOVU #426 hali
segitene valaki én most raktam fel ezt a játékot és bele tettem ezt :The Punisher - More Gore Pack No Black & White de ugyan ugy feket fehér lesz a kép amikor spéci valattásal ölök meg vkit..
vagy nem ezt kell bele tenni ahoz hogy kivegye?
vagy én csináltam rosszul vmit ?
elöre is thx ^^ -
#425 kinek a pap kinek a papné (nekem a lánya ) -
joe1980 #424 Kane and lynch!!!!!
1 kibaszott jó
2 coop-os
3 jobb mint ez!! -
steve89 #423 Hali
Nekem a játékban van hang, kivéve zene, és az emberek se beszélnekm ég nem is jajgatnak, ha odamegyek vkihez éskiírja h talk akkor is csak tátog, de semmi hang, csak puska és effekthangom van -
dj márkó #422 hy
Valaki meg tudja mondani hogy 100% save-t hol találok hozzá??
elöre is kössz -
#421 sztem videókártya nem bírja, bár ilyen ügyben én béna vok -
Kristóf00 #420 hello!Eg segítség kéne!
Mikor elinditom a gamet zsírul fut meg minden, de mikor elkezdi tölteni a pályát akkor nem megy tovább csak tölt és tölt .DE nem megy tovább pedig má sokszor ujratelepítettem!!MIT CSINÁLJAK??plz vki segitsen!
előre is köszi
-
#419 kár h megállt itt az élet:S -
joe1980 #418 nekem most a marvel ultimate alliance tetszik.zseniálisan frankó -
#417 Játszik még ezzel valaki?
Én ma teszem fel és hozzá az Uncut patch-et.
-
#416 Én kb most kezdem majd el 15odszörre végigvinni. Zseniális játék. -
joe1980 #415 Nekem se tetszik.Az overdoset most vittem vegig masodszor,ugyhogy maradok az akcional. -
#414 sztem nem
spanomnál jáccotttam vele nekem teccett csak nem tom felrakni most
-
Deajka #413 Semmit ne csinálj. Szerencséd van, ritka szar játék. -
#412 segítsen már vki -
#411 hali!
valaki segítsen már please, mert mikor belerakom az 1es cédét azt írja ki hogy:
Setup has experienced an error:
Please do the followings:
-Close any running programs
-Empty your Temporary folder
-Check your internet connection (internet-based Setups)
then try to run setuo again
error code: -6006micsináljak hogy fel tudjam venni?? -
joe1980 #410 Ha valaki ismeri a képregényt,irja már meg miről szól,mert lehet,hogy ezért nem tetszik e stuff mert nem értem.Nem olvastam a képregényt,de jó lenne ha valaki leirná miről szól (naggyábol).fontos lenne,könyörgöm vki válaszoljon plz. -
joe1980 #409 Nincs igazság!Egy ujságban e játék kapott 71%-ot,és most ebben az ujságban a True
Crime 2 kapott 58%-ot.miért,azért mert az változatos és jó a hangulata,a story ott van.Miért nem kapott a True crime 2 is legalább ugyan ennyit?A grafika itt is mosottas, meg abban is.irányitásban nekem jobb a True 2 -é.Nem haragszom, semmi baj.Tudom,hogy ez a játék képregényfanatikusoknak készült.(ui:a total overdose
legalább több pontot kapott 81%-ot hálistennek.)Félreértés ne essék,nem ezzel a stuffal van a bajom.Csak a true 2 jobban tetszik,és rosszul esett,hogy egy olyan
játék ami változatos, kap kevesebb %-ot.Sajnálom ,hogy a punishernek nem lesz második része.Reméltem,hátha változatossá teszik majd. -
joe1980 #408 kösz! -
#407 Nem lesz! -
joe1980 #406 Valaki válaszoljon plz! -
joe1980 #405 Haragszotok rám? -
joe1980 #404 Nem tudja senki lesz ennek második része?mármint a játéknak. -
#403 Már rájöttem bocsi. -
#402 Ezeket a speciális kivégzéseket hogy kell csinálni az addig oké hogy oda állok az emberkével a jelhez miután megynomom az E-t nem tudok semmit se csinálni.
Elöre is kösz a segítséget. -
joe1980 #401 Elnézést szeretnék kérni az alant levő hülye irásom miatt,csak a csalódásom szolalt meg belőlem.Lehet,hogy e játék annyira nem gáz,hogy azt én hittem.Volt egy game ami nagyon jó lett volna ha gépre is kijönne ez pedig a Blade 2.F..
sza lett volna ölni a vámpirokat benne.Király lett volna ha Punisher is beszólt volna valami furcsát nem csak azok akiket le kell lőni,plusz ha a falnak lehetne simulni pl:a metal gearbe (ezt is az ellenfelek megtudják sajnos).Lehet,hogy a kivégzések változatosak,de a játék nem az és nekem ez volt a legnagyobb hiba.Peace -
joe1980 #400 E játék miatt gyülöltem meg egy régi kedvenc stilusomat a TPS-t.Kérdem én mi abba jó hogy csak lövöldözöl,arra nekem jó az UT 2004 is.nem csak ez a játék az amit gyülölök, hanem az ehhez hasonló Dead to rightsot is utálom.Soraimat egy kedvenc TPS (még anno) a Shadowman föszereplőjének Mike-nak a szavaival zárom,amit a hajóján mondott a játék bevezetöjében:i hate this shit.