Slayers
Oldal 1 / 7Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem jól meg lehet különböztetni a hangjukat. Megumi Hayashibara hangja kellemes, lágy, míg Masamié erõsebb, energikusabb. Külön is nagyon jók, de együtt a legjobbak!
Egyébként a sorozat nem a kedvencem, de a REVOLUTION és az EVOLUTION-R nagyon jók lettek.
Egyébként a sorozat nem a kedvencem, de a REVOLUTION és az EVOLUTION-R nagyon jók lettek.
http://thelegendofzelda.blog.hu
Ha-ha <#nevetes1>#nevetes1>! Nem is gondoltam volna, hogy a lejátszó fajtása lesz a kulcs!
Köszi. De már letöltöttem MP players-t és megy rajta ( bár az opening elején egy kicsit akadozik, de visszatekerem akkor azt is rendesen lejátsza). Amúgy nem soká készülnek a fordítások slayers evolution-r-hez és azt is halottam hogy már van szinkron slayers revolution. Szóval nézhetünk 4 és 5 slayers évadot. <#vigyor0>#vigyor0>
Az akadozó képre talán a felbontás nagysága lehet a válasz! (Ez persze nem 100%, mert mostanában jött ki az Avatar DVDSCR, aminek a mintája akadt és ahogy olvastam, ez másoknál is így volt, pedig közel sem HD felbontáról van szó!) De a Slayers esetében szerintem ez lesz az ok! Én a következõt tenném, illetve fogom tenni, amikor leszedem az új részeket: a MediaCoder nevû program segítségével, ami többnyire remekül kezeli és konvertálja az mkv kiterjesztésû fájlokat, átkonvertálom olyan felbontásúra, amit pl. az asztali dvd lejátszó is gond nélkül lejátszik (720*480), itt persze ügyelni kell, hogy a codec xvid, vagy divx legyen és a konténer is avi legyen. A feliratot megpróbálom átidõzíteni a Subtitle Workshoppal, de ha esetleg nem megy, akkor megnézem ugyanezzel a programmal, hogy hány fps-es(tehát, hogy hány képkockához illeszkedik a felirat) és a konvertálásnál a már említett MediaCoder-nél beállítom az fps számát, így nagy esély van arra, hogy a feliratot hozzá lehet illeszteni/idõzíteni. Ezért az a tanácsom, hogy a felirat fps ellenõrzése legyen az elsõ lépés, hogy ne kelljen több kört futni a konvertálással, mert az igen idõ és erõforrás igényes dolog (a gépem esetében ez közel annyi idõt vesz igénybe, mint a film játékideje, azaz egy 25 perces anime kb. 20-25 perc alatt lesz kész). Ha esetleg a program beállításhoz kell segítség, akkor kérésre megpróbálok segíteni képekkel. Remélem ez majd ér valamit!
Akkor ki látta a lost universe-t ?
nincs tanács? <#pardon1>#pardon1>
Hello. Nem tudtok segíteni HD videóknál? Mert letöltöttem a Slayers Revolution mind 13 részét de akadozik, a felirat elcsúszik stb.
Nah srácok, mi a véleményetek az új sorozatról? 😊 Szerintem hozza azt amit egy Slayers sorozatnak hoznia kell. Sok régi zene köszön vissza, és a grafika is jó lett szvsz.
Igen az animeaddicton-on ami van az jó az USTEAM-es Avi-hoz. Legalább is a Slayers Nextnél tuti (én pont tegnap próbáltam).
Hát milyen verzióra gondoltál?? steam-en ogm-ben van fenn, abba pofonegyszerû berakni a szinkront.
PSN ID.: Beegabor
Sziasztok!
Nekem abban kéne help, hogy honnan tudok szinkront letölteni,nem USTEAM-es részekhez?
Nekem abban kéne help, hogy honnan tudok szinkront letölteni,nem USTEAM-es részekhez?
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
valaki esetleg oldalt ahonan le lehet tölteni a három sorozatot pls 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ha felirat vagy szinkron kell: http://animeaddicts.interhost.hu/news.php
Azt nem tudom, hogy szinkron van-e hozzá, mert én személy szerint animot a legjobban japán(néha angol) hanggal és magyar felirattal szeretem.
Én a Slayers-hez és a Next-hez innét szedtem le a feliratot.
Majd neki állok letölteni a Try-t is, mert láttam belöle pár részt, és jónak ígérkezik.(csak valahogy most nem tudok letölteni ftp-kröl..lol)
Azt nem tudom, hogy szinkron van-e hozzá, mert én személy szerint animot a legjobban japán(néha angol) hanggal és magyar felirattal szeretem.
Én a Slayers-hez és a Next-hez innét szedtem le a feliratot.
Majd neki állok letölteni a Try-t is, mert láttam belöle pár részt, és jónak ígérkezik.(csak valahogy most nem tudok letölteni ftp-kröl..lol)
Amugy ha kell vkinek valamilyen zene, megvan az összes letezo film, es sotozat zene a slayersbol! 😊
de ha esetleg szinkront tuttok valamihez(osszes moviet, es mind3 sorozatot beleertve) az jobb 😊
Valaki tudna adni linket ezekneka felirataihoz: Slayers Gorgeous, Slayers Great, Slayers Return, Slayer Next, Lost universe ?
PLS, Nagyon kéne az utolso elotti(51.) részben Lina által elmodott Sárkányiga szövege, fõként persze elsõ fele erdekelne, masodik az ugye alap, es a szörny békyló elõtti négy sor, elõre is köszönöm!
és még egy kérdés: tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni az összest részt magyarul?
köszi!
nem tudjátok honnan lehet letölteni a második "rész" vagy nem tudom minek neevezik fõcímdalát a Give a Reason-t? az elsõ fõcím megvan már teljes változatban
Nemtom láttátok/hallottátok-e, megint van Slayers a Coolon. Per pill az 1. sorozatnál tartanak. Nemtudja valaki leadják a Try-t is?
2 rész, minden vasárnap a szokott idõben, és szerdán 23:00-tól ismétlés!
2 rész, minden vasárnap a szokott idõben, és szerdán 23:00-tól ismétlés!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Nahát, a gportalos pegasus alól is elszállt a ló?<#vigyor1>#vigyor1>
Nem jön be az oldal, mert valami jelszót meg felhasználót kér. Arra persze nincs indexoldal, hogyan is lehet azt megszerezni. Mindegy mert úgyse tölt tõle soha senki😊
Nem jön be az oldal, mert valami jelszót meg felhasználót kér. Arra persze nincs indexoldal, hogyan is lehet azt megszerezni. Mindegy mert úgyse tölt tõle soha senki😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Pokemon, Slayers, Inuyasha, Blue Gender, Kiddy Grade, Megaman NT Warrior, szal még semmi extra, egyedül talán a Blue Gender az ami komolyabb, arra 16-os karikát raktak ki és így hogy láttam 1részt meg is értem 😊
Istekirály 😄
Má megint nem lesz semmire se idõm
Amúgy most milyen sorozatk menek rajta? Azok amik eleinte is mentek, vagy van valami új?
Má megint nem lesz semmire se idõm
Amúgy most milyen sorozatk menek rajta? Azok amik eleinte is mentek, vagy van valami új?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Vasárnaponként, 14:25 körül kezdõdik, ettõl a héttõl minden héten két résszel. Az eddigi részek ismétlése.
ez mikor van?
régen a south park után volt, most mikor van?
régen a south park után volt, most mikor van?
Már tegnap volt?
Nem ma van március 1.-je?
Már 1 hónapja erre várok, 1 hete minden nap odanyomok, hátha elõbb rárakják, tegnap itt még nem volt, ma este már biztos rajta lesz. Mostantól megvan az esti program😊
Nem ma van március 1.-je?
Már 1 hónapja erre várok, 1 hete minden nap odanyomok, hátha elõbb rárakják, tegnap itt még nem volt, ma este már biztos rajta lesz. Mostantól megvan az esti program😊
BASSZUS SKACOK!
nemtudom hogy az isten császárba de van A+ om!!!
álltitolag március 1.-étol (azaz mától) upc felrakta a a+ -t, szal ti is nézzétek át a csatornáitok mert valszeg ott lapul az A+ 😊)
nemtudom hogy az isten császárba de van A+ om!!!
álltitolag március 1.-étol (azaz mától) upc felrakta a a+ -t, szal ti is nézzétek át a csatornáitok mert valszeg ott lapul az A+ 😊)
Senki sem valaszol nekem, ugyanakkor orommel ertesitek mindenkit, hogy vasarnaponkent delutan 3 korul a cooltv-n ujra adjak elolrol a slayerst!!!Remeljuk addig beszerzik a try-t, valaszoljon ma valaki!
Újra lesz amúgy 27-tõl vasárnap a Yugioh után, bár csak ismétlés, de ez is valami.
Új petíció az A+-ért a Matávkábelen. Légyszives írjátok alá!
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=1120
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=1120
Ezt a szemétséget!!!
Az A+-on elõlrõl kezdik a Slayers-t, ráadásul még az InuYashát is abbahagyják...ha valamibe belekezdenek mi az istenért nem tudják végigvinni??!!
Az A+-on elõlrõl kezdik a Slayers-t, ráadásul még az InuYashát is abbahagyják...ha valamibe belekezdenek mi az istenért nem tudják végigvinni??!!
Ide figyu, it semmire sem mentek!!! En tarsaimmal a www.cooltv.hu -n tiltakozunk! Ott ti is besegithetnetek hozzaszolasokkal, meg szavazassal!!! Kinek kerdese van cimem [email protected]
msn: [email protected]
A segitseg alatt ertem, hogy az oldalon hol mit csinalhattok(hol aslayers hol a szavazas meg stb...Akinek van msn messengere annak a legjobb!!!, mert ugy konnyebb magyarazni!!)
msn: [email protected]
A segitseg alatt ertem, hogy az oldalon hol mit csinalhattok(hol aslayers hol a szavazas meg stb...Akinek van msn messengere annak a legjobb!!!, mert ugy konnyebb magyarazni!!)
Különben is,addigra az A+-on is véget ér kb a Next,és vagy Try,vagy ismétlés lesz a vége... (reméljük,az elõbbi)
Dennis17: thx sikerult 😊
Tindomiel: Nyugi nem lenne semmien gyilkolászás 😊, Köszönjük az infót és reménykedjünk hogy tényleg leadják.
Asszem kivárom max a februál közepét és ha nem kezdik el akko letöltöm. Nehezen de megpróbálom kibírni 😊
Tindomiel: Nyugi nem lenne semmien gyilkolászás 😊, Köszönjük az infót és reménykedjünk hogy tényleg leadják.
Asszem kivárom max a februál közepét és ha nem kezdik el akko letöltöm. Nehezen de megpróbálom kibírni 😊
Nna,nem szeretek álhíreket terjeszteni,ezért csak halkan jegyzem meg,ha netán ez is közéjük tartozna, hogy egy ismerõsöm (passz,hogy honnan szedte...) azt mondta,februártól lesz Try a Cool-on.
Ha igaz,akkor már csak egy-két hetet kell kibírni nekünk, lassú nettel megverteknek.
De ha nem jön be,ne engem gyilkolásszatok le!!!
Ha igaz,akkor már csak egy-két hetet kell kibírni nekünk, lassú nettel megverteknek.
De ha nem jön be,ne engem gyilkolásszatok le!!!
Regelni kell
Tryhoz magyar felirat itt:
Anime Fan Subs
Anime Fan Subs
Ha nagyon akarja valaki akkor le tudja tölteni, alig 2 DVD-re (kb. 600 Ft-ból kijön) ráfér a Try, egyébként van hozzá magyar felirat is.
Milyen szokatlan, hogy ma a South park után nincs semmi értelmes 😞((
Abban me igazat kell adnom, hogy a Try a legkomolyabb az összes Slayers közül...(de szerintem nem a legjobb)
Abban me igazat kell adnom, hogy a Try a legkomolyabb az összes Slayers közül...(de szerintem nem a legjobb)
Oldal 1 / 7Következő →