3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
!
-
en se ertem de.. kapjak be a faszt.. amugy elvagyok en a corollaval...csakhat..supra:( -
"Skyline 366kmph-nál kapta le a trafipax" -
EZ MILYEN AUTÓ ? -
Hogyhogy hol? Drag palyan... (amugy a verda meg nem egeszen fullos, csak 8-as szintu) -
Ja, a Suprat mindket reszben alazzak :(
Az egyik leggyorsabb/brutalisabb fenevadnak kellene lennie, ehelyett a jatekban kb. a Pug 206-tal egyenlo.
Eloszor arra gondoltam, hogy a tobbi autogyar (a NFSU1-ben foleg a Nissan :) tobbet fizetett az EA-nek, de nem vlaoszinu, hogy ez all a hatterben, mert a szinten Toyota, a sima Corolla AE86 is jobb a Supranal... :( -
Gear #1095 Kösz.Tied sem gyenge.Ebbe még sok pénzt kell beleölni(mármint az enyémbe), de szerintem majd inkább 1-2 fokozattal erősebb gépet tuningolok fel teljesen. -
ilyet hol lehet? :o -
nah... elkezdtem a suprat...
de meg sehol nem tart szal inkabb meg corollaval csapatom...
a lol az hogy a corolla jobban megy jobban gyorsul es jobban kezelheto mint a supra.. es a jatek tiszta szar ilyen szempontbol..
-
elég jó
-
jó járgány -
Gear #1090 Mint én az #1077-es üvegeit;) . -
Ez jonak szamit 0-rol 100-ra? -
azt elfelejtettem átfesteni 
de tetszik?
-
uhhh.. BRUTAL!! csinalj mar ugy kepet rola hogy nem ennyire nyal az egesz... -
nekem is tetszik -
pppff:) es ugyanugy nez ki ahogy az enyem csak mas lampa (csak elso) es mas festes:) -
Hát én nem találtam. Megnyitottam azt a body kitet, de a menüben még a mustira se megy rá, mivel totál le van lockolva az a menüpont. -
miért lila a spinner?! 
-
-
Akuma #1081
be tudom venni a kanyart, tudom venni a kanyart, tudom venni a kanyart... :)))
-
az enyém ilyen, még csak 17%-nál tartok
-
Akuma #1079 jó lesz! :) -
kb én is ilyen szinten vagyok még, nem rossz -
Gear #1077 Én még csak az elején vagyok, most ilyen :
-
Akuma #1076 rá kell hogy menjen az összesre! customize menüben tudod rátenni bármelyik kocsira és még pénzbe sem kerül ;) -
Akuma #1075 :))) -
Engem kicsit zavar, hogy az egyedi nyereményeket nem lehet karrieren kívül használni. Nyertem a mustimra egy király wide body kitet, de csak arra a kocsira megy rá és csak a kampányban. :-( -
enyémet 379-nél!:))) -
Szép. Az a jó benne, hogy a kocsi alap festése elfedi a rusnya karbontartozékokat bár még kicsit lehet sötétíteni kellene. :-) -
Akuma #1071 Skyline 366kmph-nál kapta le a trafipax :p
-
Akuma #1070 itt van róla karbonos kép :))
-
Hirtelen ezt tudtam msot összedobni. Nem nagy szám, de nekem tetszik:
-
Jeager #1068 -
Akuma #1067 van :) -
Nekem is tiszta karbon már a Celica a tetőt meg világosra festettem.
Most a Supra van soron, de azt nem fogom karbonozni.
Ezen van oldal szélesítés? -
Akuma #1065 igen, minden be van kapcsolva... neont direkt nem tettem rá
jah ez egyébként egy toyota celica volt valamikor... :) -
Meg a felni. :-) Amugy nem rossz. -
Kár, hogy nem látszik
Neked be van kapcsolva a Light Trials? Mert nekem akkor alig volt látható az autó festése és a matricák a sok fénytől ezért is kapcsoltam ki na meg kicsit szaggatott verseny közben. -
Akuma #1062 ezen a kocsin egyedűl a tető az, ami nem karbonból van, nameg talán az ülések ;)