3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1141 Az szép :)
Nekem is majdnem ilyen a subarum, csak nincs az oldalán az a matrika :P -
#1140 SOKKAL jobb!!! -
#1139 hat igen.. az elotted levo kepe el se kezdett betolteni a tied mar lentvolt -
#1138 kössz
tiéd is király -
#1137 hatulja fekete legyen kek helyett.. probabol szurd be ide.. kicsit nagyobban:) ez mar tetszik:) de 800 as felbontasban oke -
#1136 -
#1135 -
#1134 Jó az összhatás -
#1133 Ez jó ? -
#1132 Na ilyen kicsibe is lehet :)
-
#1131 ez már jó?
most fekete a felni
baj? -
#1130 vedd le a kek splash-t!!a tobbi maradhat... -
#1129 tök jó, csak más kocsi kéne a burokba :D -
#1128 Tudom ,röhögni fogtok de én ezzel nyomom és nem rossz teljesítménnyel.
-
Doki171 #1127 Szevasztok.
Lehet hogy ez a kérdés már elhangzott, de én kb 68% nál tartok és a game azt mondta hogy itt a vége és kezdhetem előről.
Még nincs meg minden magazin vide body kit ...
És mielőtt még lenyomtam volna az utsó (elvileg utsó) versenyem előtte volt még egy rakás másik esemény is a map en és utánna eltünt mindegyik.
Ez most mitől van?
Bocs hogy ilyen hosszúra nyúlt?
Remélem tudtok segíteni.
szevasztok -
#1126 nem.. -
#1125 meg csukd le a mocihaztetot... olyan randa kinyitva hogy az nemigaz.. leginkabb azert meg nevetsegesen combvastagsagu a cuccos.. -
#1124 akkor senki nem tudja hogy le lehet e cserélni a zenét?? -
#1123 Szerintem is -
#1122 cool .. mostmar csak a kerek siznet csereld le -
#1121 igy vagyok vele en is.. csak ronditani lehet ha a csillagokra megyunk.. oke. az enyem meg nem nez ki hudejol (corolla) de meg alig van par darab cucc hozza:( -
#1120 kár:( -
#1119 Nem hiszem -
#1118 Hát mérföldekkel joban néz ki szvsz. :-))) -
#1117 ez már tetszik?
nekem már igen -
#1116 saját zenét lehet bemásolni valahova??
-
#1115 áruld el miért kell egy sebesség rekordhoz ekkora kép!!!! D: -
Akuma #1114
ilyen, amikor nem "nyál"-as :) -
#1113 Kösz. Tényleg lehet látni, ha valaki scak úgy összedobál egy autót, hogy meglegyen a 10 csillag és látszik, ha valaki gondolkozik, hogy ide-oda mit is rakjon, hogy jól nézzen ki. Símán belerondíthatam volna a karbonos cuccokkal hogy meglegyen a 10 csillag de az tényleg rondítás lett volna). -
#1112 nekem ez tetszik idaig a legjobban:) -
#1111 plusz mindenki orulne neki ha az ekkore kepeket max linkelnenk.. vagy tegyel be egy kepet. a masikat linkelve -
#1110 jo lesz ez csak csereld le kisebbre (laposabbra) a teton levo szarokat -
#1109 nektek votl mar hogy nem mentette el rendesen ajatekot? mert nekem perpill nincs meg a junik festesem... -
#1108 nekem speciel nem jön be a túl sok karbonos alkatrész miatt, de nem lenne rosz. -
#1107 initial d rox.. nalam is csak emiatt megy a corolla.. amugy nem is azzal mennek..:) -
ezt a kocsit most csináltam customize-ben
jó mi?
nekem ez a legjobb kocsi amit eddig csináltam -
#1105 ha szamitasaim jok. .akkor a feher lampa at fog valtozni pirosra.. pont ugy mint az elso reszben.. de meg unlockolni kene a festeseket...amugy kosz -
#1104 ennyire nem erteni a jatekhoz/autokhoz...kemeny:) -
#1103 En is a Corollaval nyomulok, ebben persze eleg nagy szerepe van Keiichi Tsuchiya mesternek :) -
#1102 elég igényes, csak az elso lampa nekem negyerebe, amugy joak