3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1221 töltsd fel ide a képeidet, onnan meg linkeld be ide. -
#1220 Help nem tudom feltölteni a gallériámba a képeket hogy megmutassam! PLZ HELP
-
#1219 Üdv -
#1218 nagyon kira ez a pókeres "matrica", ilyen az én kocsimra is kell majd -
#1217 az én véleményem Az Underground 2 -ről : NAGYON KIRÁLY
más szóval nagyon vártam ilyen játékra és most nem tudom hogy hol tartok mert most kaptam meg a felnyitható ajtókat + a flippes motorháztetőket . Segítene valaki hogy mennyi van még hátra sajnos igaz , hogy Undergrounds 1 - be ki írta hogy hány versenyből mennyit csináltam meg de ebbe sajna nem ! PLZ köszi előre is!!! Ja a kocsik amit itt lehet látni azok is királyak ! Mindenki HAJRÁ!!! -
#1216 Sziasztok! Én még most új vagyok
-
#1215 Jólvan kisember, ha te mondod... -
#1214 A Lexus állat!
Caterpiller: Azért jól néz ki a Focusod.
Hmuda! Azért leállhatnál már! Szerintem te vagy a nagyaképű! -
#1213 -
#1212 váltottam a Corolláról. Az a baj a Suprával, hogy külalakra rohadtul bejön nekem, de olyan alacsony (még) a handlingje, hogy keresztbe akar állni minden kanyarban :P
-
#1211 Nem...
Ha megnézed akkor látszik, hogy miközben forgatta a kocsit aközben szorgosan nyomkodta a F12-őt. Ebböl lett egy csomo kép. Majd az egy GIF kreáló progival (pl. ImageReady) összefűzte GIF-nek. Ennyi.
Remélem segítettem. -
#1210 Szijasztok!
Két napja nyüstölöm a gamét, ez a harmadik autóm a kampányban.
Ti is több kocsira gyúrtok, vagy az elsőt tuningoljátok az égig? -
#1209 -
#1208 ezt mozgóképet hogyan csinálta? én feltudom venni az ami a mointoron van a HyperCma nevű prg-vel csak hát az AVI-ba menti! AVI to GIF converter létezik? -
#1207 hummert eleg hamar meg lehet szerezni.. mustang?/.. 40 % korul jarok de aszem meg nincs... de kitudja.. sosem megyek a car lot ba:) corolla rox!!! -
#1206 Sziasztok!
Nagyon fasza a gém, bár még csak most kezdtem el, egy alap Civic-em van, az U1-et is azzal vittem végig, bár ahogy elnézegettem a lentebbi képeket, lesznek benne faja vasak, úgyhogy dobom a Civic-et.
Kérdés: A is unlock-olható lesz a játékban, vagy csak kóddal?
Majd én is teszek fel agyonraszanaszétszarrátuningolt vasról képet, csak ahhoz még játszanom kell pár órát a játékkal.
Ez a rész szerintem sokkal jobb lett: több játéktér, szabad mozgás, több autó, na és persze több tuningolható elem.
Nna asszem megyek haza, k*rva unalmas ez az éccakás műszak.
Jók legyetek, és pakoljatok fel minél több verdáról képet!
UI: Menetstabilizáló nélkül Fun-abb a játék! -
#1205 ez is jo!!! -
#1204 joak csak setetek! mivel vagod? tehetnel ra egy kis brajtneszt! -
#1203 szépek. nekem még mindig egy csóró Civicem van, de most kaptam meg a Audi TT-t, lehet, hogy arra váltok -
#1202 kosztumiztem:
-
#1201 .........
látom megértitek egymást -
#1200 ez tetszik nekem, brutkó ahogy feketébe vált a láng :) -
#1199 Jólvan kisöreg, menj aludni mert késő van, holnap ovi. -
#1198 A segge teccik :) -
#1197 az ajtó szerintem csúnya,amúgy viszont szép :) -
Aspyrin #1196 Végre megvan a unique body kit :-)))
-
#1195 -
#1194 -n -
Caterpillar #1193 Na itt lenne az enyém(még csak 26% -nál járok 'szal semmi extra...):
-
#1192 Szvsz a Ford GT-t nem kellett volna beletenni a játékban mert az önmagában műalkotás. Szerintem. Tuningolva elveszik az az egyedi forma amit el akartak érni.
Nemtom hogy jött. Ja igen, valakinek a kocsija :) -
#1191 Igen? Mindenkit csak oltok? Hát mondjuk egy egyáltalán nem igaz! Szóval be is foghatod!
modellmaker: ó a peugeot! király! -
-
#1189 Hi all! Ma az oldalamon autó szépségverseny indult, ha gondoljátok küldjetek képet :) Gondolom nem gáz, hogy belöktem
Need for Speed Online -
#1188 Ohh kössz!!
(tudom én csináltam) -
#1187 -
#1186 Mondjuk nem sok köze van az NFSU 2-höz
-
#1185 A streetglow-ról van. És nem valami ronda autó -
#1184 Ha már nem csak NFSU2-s képek. Nekem ez a kedvencem.
Bocs az offért. Mindjárt jön az én gépem is.
-
#1183 Egyébként szép kis autó -
#1182 :) Szép kis gépigénye lenne ilyen grafikánál...