NFS - Underground 2 Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bocsi!)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
De én egy sportosabbat láttam. Talán csak 2 személyes volt mert ilyen rövid volt.
Végig is vitted?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Autók sorrendben: 206, Focus, Corolla, 240SX, MX-5, Civic, H2, Navigator, Escalade, Tiburon, Sentra, Celica, IS 300, Supra, Golf, A3,
RSX, Eclipse, TT, RX-8, G35, Eclipse, 3000 GT, GTO, GT 500, Skyline, EVO VIII, RX-7, Impreza
Ja egy trükk: ha bemész a Garage-ba, utána World Map, ott kijelzi melyik versenyeket hagytad ki (Not Completed). Ezt a versenyt ha elindítod és megnyered nem kapsz pénzt se reputationt, de ha elindítod a versenyt és rögtön inditás után ESC és Restartolsz és úgy nyered meg akkor megkapod a pénzt és a reputationt is. Így lehet SUV versenyeket is nyomatni rendes kocsikkal...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a full tunningtól még messze vagyok 😛
amugy a padon mért idõre gondoltam, ott talán egzaktul össze lehet hasonlitani a beállitásokat
tudok jobbat:
mondd azaz írd le mennyit mentél (100m-en)esetleg csinálj ss-ot és holnapra megdöntöm neked rx-8al és hozom az én ss-omat 😊
ok?
AmdPower
Cirek, durva a Mustangod <#mf2>#mf2>
RX-8-at elég nehéz jól beállitani, egy jól eltalált ECU/turbó/gear beállitást bevágna valaki, akinek sikerült? A hajszálra megegyezõ upgradekkel megápolt civicem majd 2mp-cel hamarabb ér 100Mph-ra.. azért ez gáz..
Most az autosjatekok.hu -n ugyan ezt a hagyományt folytatjuk.
Ha te is szeretnéd a kocsidat viszontlátni az albumban, akkor küld el mail-ben a kocsid képét az [email protected] -ra.
(.jpg formátumban)
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Annyi lenne a kérdésem ill. hozzászólásom, hogy nekem is ilyen "durva" pixeles a megjelenítés. Ez a gép kicsi teljesítménye miatt lehet vagy esetleg az, hogy szoftveresen dolgozik a videókártya?
Nem állítottam semmit és nem néztem meg, hogy min van, mert nem volt idõm és kedvem. Ha felteszem legnagyobb részletességre 800x600-ban akkor max akadozik, de jelentõsebb javulás nincs. Pl. a városban van egy rész, ahol amolyan árkádszerûen, felül lámpák vannak. hát olyan "fost" utoljára a Hereticben láttam😊)
Tudom, hogy az én gépemben van a hiba, de egész pontosan mi lehet?
Amúgy frankó a játék😊
The Matrix has you...
A játékba lehet, hogy volt.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Itt a cégnél a fõnököknek Lexus van bár kicsit más mert ezek európaiak, de azért sok azonos jegy van. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Van különbség a kocsik között vagy ugyanaz a helyzet, mint az 1-ben, hogy csak a belerakott cuccoktól függ hogyan megy a gép és tök mind1, hogy egy 206-osról van szó vagy egy Skyline-ról?
Olyan válaszoljunk aki tudja is a választ nem csak "érzi". <#buck>#buck>
imhol ni 😊

AmdPower
Én is nagy felbontáson játszok meg bérelt vonalon netezek, de tényleg átláthatóbbak a 800x600-as képek én is azt mondom. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
LADA?????????
Jajj na most komalyon amagyarok szeretik a ladákat "tuningolni"
(általában 1 kályhacsõ a kocsi végébe hogy nagy hangja legyen és kész) de az amcsik nem igazán csípik a ladákat! "
Ezzel nemigazán értek eggyet de mind1 kinek a pap kinek a paplan 😊!
A LADA tuningolás nem a "kályhacsõnél" kezdõdik és jóval tágassab fogalom is mint egy "kályhacsõ a végébe azt késsz...."!! Amúgy Nem egy Amcsi katona Mondta azt a Ladárkra itt felénk hogy Ilyet még nem láttak de elismerésre méltó mit tudnak árukhoz és korukhoz képest!!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"