NFS - Underground 2 Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó a segge! <#nyes>

Ridley
nah itt a tuning autóm 😛

AmdPower

Persze csalásssal könnyû <#violent>
Nekem tetszenek....
<#wow1><#vigyor2><#nyes><#nevetes1><#nevetes2><#ijedt><#csodalk>
(bocsi!)

Ridley
613

AmdPower

Ridley
örülj neki úgyis szarúl néz ki szinte az összes...

AmdPower

Tufa16
ja vágom! keresztfater szórakozóhelyének megnyitásánál volt egy olyan. Meg kicsit régebben láttam egyet vhol a belvárosban. aranyszinü volt, német rendszámos. szép autó...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Igen, csak rohadtul idegesít már a játék <#boxer> Szombaton fejeztem be, azóta nincs semmi újításom benne <#schmoll2>, nem tudom hogy miért a wide body kiteket csak a customize menû alatt tudom használni és a career módban nem.
Duddits
Hát elmegy. :-)
De én egy sportosabbat láttam. Talán csak 2 személyes volt mert ilyen rövid volt.

Duddits
Aha. Nekem így van. De ez valakinek a végigjátszása volt. Bár nekem is így van, de ez mind1. :-)
Végig is vitted?

Tufa16
a 446os hozzászólásban az az infinity azért kellemes, nem? 😛

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Az autókat olyan sorrendben kapod meg, amilyen sorrendben csinálod a versenyeket. Én azt a sorrendet írtam le, ahogy a customize menüben van <#wink>
Duddits
A H2 az Escalade után jön.

Ma láttam Infnitit de nem valami szép.

szasztok, kérdés valaki megszerezte már a wide body kit-et, a játék végén 69%-al fejeztem be az utolsó versenyt, de ott még nem volt meg, szombat este óta keresem de nem találom sehol probáltam outrun versenyekt nyerni de csak pénzt nyerek (mert azt halottam hogy outrunban lehet nyerni 1-2 rejtett cuccot). Továbbá nincsenk meg a sponsor vinylek, na mind1 végnyomom az incompleted pályákat csak meg kapom valamelyik után.....

Autók sorrendben: 206, Focus, Corolla, 240SX, MX-5, Civic, H2, Navigator, Escalade, Tiburon, Sentra, Celica, IS 300, Supra, Golf, A3,
RSX, Eclipse, TT, RX-8, G35, Eclipse, 3000 GT, GTO, GT 500, Skyline, EVO VIII, RX-7, Impreza

Ja egy trükk: ha bemész a Garage-ba, utána World Map, ott kijelzi melyik versenyeket hagytad ki (Not Completed). Ezt a versenyt ha elindítod és megnyered nem kapsz pénzt se reputationt, de ha elindítod a versenyt és rögtön inditás után ESC és Restartolsz és úgy nyered meg akkor megkapod a pénzt és a reputationt is. Így lehet SUV versenyeket is nyomatni rendes kocsikkal...
ranGer2
majd jön 😊 vájá

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

I.C.ram
Valaki nem tudja, hogy melyik autó után jön a Mustang? (nem százalék..) 3000GT után esetleg? 😊
Hellhammer
Szvsz jó pár évtizede ez a Mustang az ami már helytálló, a 80-as 90-es évek Mustangjai nekem nem nagyon jöttek be. A 2004-es modellbõl nekem ez az etalon: KLIKK

bodesz
nemazért de egy musztángba az a szép hogyha meghadjuk a jellegzetes formáit.ebbõl is látni hogy sokan a vizuális pontokra mennek

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ranGer2
Nem árt ha hozzányulunk a finomhangoláshoz 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Egyszerüen GYÖNYÖRÛ amugy is RX8 mániás vagyok szal :<#worship>

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Érdekes... 😛

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Buba007

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Ridley
jaja miután írtam már leesett 😊

amúgy nem minden a gyorsulás...

AmdPower

ZsoltiMC
ok, köszi, majd megnézem, most nem otthon vagyok.
a full tunningtól még messze vagyok 😛

amugy a padon mért idõre gondoltam, ott talán egzaktul össze lehet hasonlitani a beállitásokat
Ridley
rx-8al

AmdPower

Ridley
hopp elnéztem a mph-írtad nem a távolságot 😄

0-100 ra nekem asszem 7,38

AmdPower

Ridley
majd a végén mikor mindened meglesz...nna majd akkor nézd meg,hogy melyik mennyi idõ alatt ér be...

tudok jobbat:
mondd azaz írd le mennyit mentél (100m-en)esetleg csinálj ss-ot és holnapra megdöntöm neked rx-8al és hozom az én ss-omat 😊

ok?

AmdPower

ZsoltiMC
Ez már döfi, csak kár hogy zöld <#vomit>
Cirek, durva a Mustangod <#mf2>

RX-8-at elég nehéz jól beállitani, egy jól eltalált ECU/turbó/gear beállitást bevágna valaki, akinek sikerült? A hajszálra megegyezõ upgradekkel megápolt civicem majd 2mp-cel hamarabb ér 100Mph-ra.. azért ez gáz..
bigapó
Ohh, köcc a gyors választ😊

Megpróbálom, de majd csak holnap tudom...😞

The Matrix has you...

karikusz
az nfsunderground.ini.hu-n annó volt egy album ahova beküldhette mindenki a verdáját.
Most az autosjatekok.hu -n ugyan ezt a hagyományt folytatjuk.

Ha te is szeretnéd a kocsidat viszontlátni az albumban, akkor küld el mail-ben a kocsid képét az [email protected] -ra.
(.jpg formátumban)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

tomsolo
REGISTRY EDITOR - EAGAMES - NFSU2(rövidítettem...)- TEXTURE QUALITY ÉRTÉK : 2 ... és legyen fenn a directx 9c

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bigapó
Hi!

Annyi lenne a kérdésem ill. hozzászólásom, hogy nekem is ilyen "durva" pixeles a megjelenítés. Ez a gép kicsi teljesítménye miatt lehet vagy esetleg az, hogy szoftveresen dolgozik a videókártya?
Nem állítottam semmit és nem néztem meg, hogy min van, mert nem volt idõm és kedvem. Ha felteszem legnagyobb részletességre 800x600-ban akkor max akadozik, de jelentõsebb javulás nincs. Pl. a városban van egy rész, ahol amolyan árkádszerûen, felül lámpák vannak. hát olyan "fost" utoljára a Hereticben láttam😊)
Tudom, hogy az én gépemben van a hiba, de egész pontosan mi lehet?
Amúgy frankó a játék😊

The Matrix has you...

BaLeeX
Az elsõ rész online módjára gondoltam, mert ott nem volt különbség azt tudom vagy csak nagyon minimális.

A játékba lehet, hogy volt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Random_
Nekem is Lexus a kedvencem csak mert az is Toyota. 😄
Itt a cégnél a fõnököknek Lexus van bár kicsit más mert ezek európaiak, de azért sok azonos jegy van. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ridley
a3 a végére nagyon ütõs lesz...

AmdPower

Hmuda
Van különbség, nem is kevés. Én a Nissanommal csak 40%-ig bírtam max tuninggal, aztán kénytelen voltam TT-re váltani mert már szegén kocsim nem bírta az iramot. Amúgy az elsõ részben is volt különbség a kocsik között.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ridley
van különbség nem is kevés! (10 fullon tuningolt autót próbáltam egyazon pályán)

AmdPower

BaLeeX
Az A3-at meg a Golf-ot meg simán betehették volna a kezdéskor válaszhatók közé. Akkor esetleg A3-at kipróbálom Civic helyett na de, hogy az Acura RSX után kapom meg az A3-at az gáz...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Emberek!

Van különbség a kocsik között vagy ugyanaz a helyzet, mint az 1-ben, hogy csak a belerakott cuccoktól függ hogyan megy a gép és tök mind1, hogy egy 206-osról van szó vagy egy Skyline-ról?

Olyan válaszoljunk aki tudja is a választ nem csak "érzi". <#buck>

Ridley
lexus elég az elején jön a3 és a rx-8 (ez rulez ezzel toltam végig)a közepe felé.

imhol ni 😊

AmdPower

Duddits
Mindenki a Mustangra vágyik?? Én személy szerinte a Lexus-ra, az A3-ra és az RX-8-ra várok de azért a Mustangot is megveszem majd ha meglesz. :-)

Random_
Nem tudod lecserélni utólag kissebbre?
Én is nagy felbontáson játszok meg bérelt vonalon netezek, de tényleg átláthatóbbak a 800x600-as képek én is azt mondom. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gazgoblin
igazad van sorry. kicsit kialvatlanul figyelmetlen vagyok amióta tolom ezt az isten gámát

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Spenser
Nah kellet ekor a kép ide!<#gun><#circling>

gazgoblin
Ez is szépséges 😊

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Bucser
NA talán cak a mustang miatt meg fogom nézni ezt a játlékot.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Omlás
"© bazze
LADA?????????
Jajj na most komalyon amagyarok szeretik a ladákat "tuningolni"
(általában 1 kályhacsõ a kocsi végébe hogy nagy hangja legyen és kész) de az amcsik nem igazán csípik a ladákat! "

Ezzel nemigazán értek eggyet de mind1 kinek a pap kinek a paplan 😊!
A LADA tuningolás nem a "kályhacsõnél" kezdõdik és jóval tágassab fogalom is mint egy "kályhacsõ a végébe azt késsz...."!! Amúgy Nem egy Amcsi katona Mondta azt a Ladárkra itt felénk hogy Ilyet még nem láttak de elismerésre méltó mit tudnak árukhoz és korukhoz képest!!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

InfectedMann
Hihetetlen, hogy nemrég jelent meg a game és emberek már mennyire elõréb b tartanak mint én! az igaz, hogy én nem játszok éjjelekig de akkor is eddig sztem kb 10 órét nyomtam folyamatos a gamét! Láttam egy képet ahol csáavókámnak 62ezer dollárja volt meg olyan verdák és tuningok! Ti mennyit játszotok egy nap a játékkal? én mag 3-4 órát! Majd küldöm át a kocsim képét de hát nekem nincs ilyen szuper verdám 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"