3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
Gear #2064 Ez így nagyon jó ahogy van.Talán a neont igazítanám az ablak színéhez vagy fordítva ... -
#2063 Látom már válaszoltak. :-) Köszi a bíztatást. :-)
Amúgy a body kit kb 2 full csillagot nyom rá a kocsira, ami nem kis fegyvertény. -
flashX #2062 wide body kit hány csillagot dob a kocsin? -
flashX #2061 naon szép -
ShaiHulud #2060 toyota celica -
flashX #2059 ez milyen autró mert tudatlanok erre felé? -
#2058 Gondolkoztam egy egyszerűbb art vinylen, de letettem róla. :-) -
#2057 hát ja, néhány matrica, vagy felirat nem ártana rá. Bár sokszor az egyszerűbb több. Gondolok itt az agyonzsúfolt komplementerszínekben rikító alkotásokra :) -
#2056 Kicsit talán egyszerű.
-
#2055 spinner csak a fekák reppvideóiban szereplő járgányokra illik :) -
#2054 Így utólag megnézve a spoiler és a scoop se tetszik rajta. -
#2053 Régen volt és még nem voltak megnyitva a unique felnik, szóval csak emiatt raktam rá (még ez volt a legnormálisabb küllemű, ami türhetően nézett ki a jószágon). -
eklipszre szerintem annyira nem illik a spinner felni...:) -
#2051 Hát az enyémre, de lényegtelen, csak szóltam, hogy már én is elkövettem ezt a design-t csak világosabb alapfestéssel. :-)
link -
#2050 nem tom melyikre hasonlít...annyi autó szerepelt már a topikban!:) -
#2049 Inkább világos lila. :-)
Amúgy a világosabb festést fenttartom, bár akkor a viníl is világosabb elsz és akkor már tényleg jobban illik rá a magenta (most a sötétebb festésen még tényleg a lila a passzolós). -
#2048 magenta az már nagyon rózsaszín!:) -
#2047 ennyi erővel bármelyik ismerős lehet, ez nem tetszik ebben a játékban.. D: -
#2046 Ja és magenta jobban illik rá. -
#2045 tényleg nem -
#2044 Kicsit világosabb festés jobban kiemelné a vinyl-t, amőgy "kicsit" ismerős terv. :D -
#2043 nem egy nagy cucc...
headlight -
#2042 hehe,látom az első topicodnak nem lett "nagy" sikere -
#2041 -
#2040 Szerintem fogsz választ kapni. -
flashX #2038 láma -
#2036 ja...télleg...én csak a get to the car lot-ot olvastam és onnan már reflekszből arra gondoltam hogy új kocsák' érkeztek... -
flashX #2035 thx
a juiced egy xar játék -
#2034 Nem az! Hanem, hogy vigye vissza Rachel kocsiját. De ez egy bug. Hagyd a fenébe.
Én is kérdeznék valamit Juiceddel kapcsoltba. Remélem tudtok segíteni!
Ilyenkor mi a teendő? Feltettem de nem add be semmit. Ez már régebben is volt másik videokarival. -
flashX #2033 de nincs új verda ez a legjobb -
#2032 menj a világoskék pontos garázsba. Egyszer én is kaptam ilyen üzit, nemtom miért adja. Elmentem oda, aztán meg nem történt semmi, simán folytattam a játékot. -
#2031 semmit...új autók érkeztek...világos kék karika a car lot...egyikbe beparkolsz aztán meg nézed az új verdákt,és ami kell azt megveszed... -
#2030 miért ne tegye ide a garázsát?elvégre azért van ez a topik...annyi képet tesz be amennyit akar,csak az már más hogy van akinek nem tetszenek van akinek meg igen!:) -
flashX #2029 bocs
ez itt -
flashX #2028 Ilyenkó mit kell csinálni?
-
#2027 Szia.
Ne hari, de szerintem nem lettek jokDe ez izlesek es pofonok!!Szerintem a szinek szarok,nem tok jobbat mondani... Meg hat egy-ket felirat meg ehhez hasonlo dolog van rajta ami meg nem tetszik nekem.ja es maskor kevesebb kep is eleg nem kene az egesz garazsodat idetenni.... -
#2026 eriksz-hét
-
#2025 wow, thx -
#2024 Én is, de hát míg a szarabb gépem addig ezzel szórakoztam. -
#2023 NAGYON SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP! komm nagyon jó!!!!