3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • hitman 1911
    sztem a roof scoop meg a tükör nagyon ott van
  • hitman 1911
    Ua hátulrol, szép mi?
  • hitman 1911
    Katt rá
  • Venom
    nem ez akart lenni?:
  • Crazygirl
    Na arra a szinosszeallitasra kivancsi leszekne kimeld szegeny kocsit!!!!Adj bele apait-anyait, minnel gusztustalanabb legyen...!!!
  • Random_
    a képet tedd fel a netre ne a saját gépedről próbáld ide betenni

pl használd a saját galériát itt az SG-n
  • Crazygirl
    F***om!! egy kis technikai malor tortent majd adok kepet nemsokara:))
  • Crazygirl
    [IMG]http://D:\ColinKirálynő\My fotos\NFS\02.jpg[/IMG]

Na tessek ez nincs agyon csicsazva, de megis a kedvenceim koze tartozik.Nyudogt szivvel mondhatjatok a kritikat.
  • hitman 1911
    nem nagyon de majd csinálok,most vmi rózsaszinüre gondoltam némi zölddel keverve
  • Crazygirl
    Jaaa, ezt mar lattam akkor is halal joool szakadtama nevetestolEn is tudok nagyon undi-bundi verdakat csainlni, de valahogy onszantambol nincs gusztusom ,mert elokadnam magamMeg van ilyen ronda kocsid???
  • hitman 1911
    tessék,katt rá nagyban, nem volt kedvem megcsinálni kissebbre

• Crazygirl
    Rakjal csak nyugodtan, legalabb jobb lesz tole a kedvem Imadom mikor halara tudom nevetni magam valami undi-bundi dolgon NE KIMELJJJJJJ!!!!
  • hitman 1911
    Az az igazság hogy csak a hondámat csináltam szépre,a többit megprobáltam minnél gusztustalanabra
  • hitman 1911
    van még gusztustalan kell???
  • Crazygirl
    Asszem egyetertek az elottem szolokkal, mivel szerintem is eleg ocsmany lettHat a spinnerek szine kapasbol kiszurta a szemem...De nem baj, mivel kurva jot nevettem rajta, hogy valaki ilyen gusztustalan kocsit tud csinalni!
  • hitman 1911

tessék még 1
  • hitman 1911
    Van szép is de azt nem rakom be,mindenki csak olyanokat rak be
  • KG21
    fúj, azok a lila spinneres kerekek... meg az a hullámzó spoiler... az a két hatalmas kémény... ez nagyon ocsmány lett :)
  • BlackWolf
    hat ez tenyleg nagyon csunya :)
  • hitman 1911
    Nem baj,arra mentem rá minnél csúnyáb legyen :-DDD
  • hen-tes
    szörnyű :O)))))
  • hitman 1911
    Milyen???

• Random_
    van amihez jó van amihez nem elöl szerintem jó hátul nem, de majd módosítok :)
  • flashX
    ez hány százaléknál van?
  • flashX
    aranyos
  • KG21
    nekem nem azért nem tetszik... ez a 3 csíkos első-hátsó bumper nem tetszik benne.
  • Venom
    Sztem nemrossz :)
  • Random_
    Lehet, hogy egyeseknek nem tetszik mert nincs agyonpakolva és festve, de nekem így jó.

• Venom
    Én ezt pakoltam össze első nekifutásra :)
  • Sonaj
    Hali!

Karrier módban első nekifutásra ezt sikerült összehozni a végére:

Mondjuk a szinezést nem vittem túlzásba :)
    Második nekifutásra biztos jobbat ki lehet majd hozni...
  • berlinboy6329
    már beugrott már csak a texture quality nincs csak filtering

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\ea games\nfsu2.igaz?mert ha igen itt csak filtering van
  • HiPPoNaX
    Ha nem tudod mi az a registry editor akkor szvsz ne piszkáld, regturkászás nélkül is elviselhető grafikával megy a játék, ellenkező esetben viszont megvan az esély hogy sehogy sem fog menni (regedithez minimális szakértelem azért szükséges - még ha nem is túl sok)
  • berlinboy6329
    hol van az a registry editor - eagames - nfsu2 (rövidítve) - és itt texture quality?
  • KG21
    hogy milyen radeonod van, azt meg tudod nézni úgy, hogy jobb klikk az egérrel az asztalon, majd tulajdonságok, beállítások fül, ott katt a speciálisra, majd adapter fül, és a processzor típusát nézd
  • HiPPoNaX
    http://nfsfaq.try.hu/ olvasd el, ott a megoldás a problémádra
  • berlinboy6329
    Hi all!

KIRRRÁÁÁLLLY!olyan fasza hogy van benne elmosódás meg emberek meg...De mégis SZZZAAAAAr(legalább is nekem)mert fel akarom húzni tökig maxra mindent és amikor tudjátok a level of detail.Na, ha azt én 4-en v 5-ön hagyom kurva jól néz ki de ha carrer mód van csak fények vannak. az egész pálya fekete nem látok semmit. a mini-map fasza a fények faszák csak a pályát nem látom. miért?egyébként sapphire radeon 9600 as vmilyenem van mert a dobozán atlantis a vonalkódon pro az 1ik teszetn meg xt mert ugyanúgy néz ki az xt mint az enyém csak az én nyákom zöld.Pls help a detailban.

u.i:azt hallottam esőcseppek is vannak a szélvédőn ha esik az eső,de nekem nincs.Igaz ez?mert ha igen nekem miért nincs?
  • karikusz
    Szerintem nem rossz!
  • karikusz
    Tud valaki ajánlani egy olyan mailt amit kliensről lehet kezelni? (outlook express) ? Csak mert nagyon sok ember szólt, hogy küldött képet de a hotmail nem engedte át őket nekem.:((

Előre is köszi a segítséget!
  • Hmuda
    Hátő, az ablak az dark pearl black, szóval csak a neonhoz igazíthatom, de akkor már inkább valami más szinűre.
  • ScoobyDoo