3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#2104 sztem a roof scoop meg a tükör nagyon ott van -
#2103 Ua hátulrol, szép mi? -
#2102 Katt rá -
#2101 nem ez akart lenni?:
-
#2100 Na arra a szinosszeallitasra kivancsi leszekne kimeld szegeny kocsit!!!!Adj bele apait-anyait, minnel gusztustalanabb legyen...!!! -
#2099 a képet tedd fel a netre ne a saját gépedről próbáld ide betenni
pl használd a saját galériát itt az SG-n -
#2098 F***om!! egy kis technikai malor tortent majd adok kepet nemsokara:)) -
#2097 [IMG]http://D:\ColinKirálynő\My fotos\NFS\02.jpg[/IMG]
Na tessek ez nincs agyon csicsazva, de megis a kedvenceim koze tartozik.Nyudogt szivvel mondhatjatok a kritikat. -
#2096 nem nagyon de majd csinálok,most vmi rózsaszinüre gondoltam némi zölddel keverve -
#2095 Jaaa, ezt mar lattam akkor is halal joool szakadtama nevetestolEn is tudok nagyon undi-bundi verdakat csainlni, de valahogy onszantambol nincs gusztusom ,mert elokadnam magamMeg van ilyen ronda kocsid??? -
#2094 tessék,katt rá nagyban, nem volt kedvem megcsinálni kissebbre
-
#2093 Rakjal csak nyugodtan, legalabb jobb lesz tole a kedvem Imadom mikor halara tudom nevetni magam valami undi-bundi dolgon NE KIMELJJJJJJ!!!! -
#2092 Az az igazság hogy csak a hondámat csináltam szépre,a többit megprobáltam minnél gusztustalanabra -
#2091 van még gusztustalan kell??? -
#2090 Asszem egyetertek az elottem szolokkal, mivel szerintem is eleg ocsmany lettHat a spinnerek szine kapasbol kiszurta a szemem...De nem baj, mivel kurva jot nevettem rajta, hogy valaki ilyen gusztustalan kocsit tud csinalni! -
tessék még 1 -
#2088 Van szép is de azt nem rakom be,mindenki csak olyanokat rak be -
#2087 fúj, azok a lila spinneres kerekek... meg az a hullámzó spoiler... az a két hatalmas kémény... ez nagyon ocsmány lett :) -
BlackWolf #2086 hat ez tenyleg nagyon csunya :) -
#2085 Nem baj,arra mentem rá minnél csúnyáb legyen :-DDD -
#2084 szörnyű :O))))) -
#2083 Milyen???
-
#2082 van amihez jó van amihez nem elöl szerintem jó hátul nem, de majd módosítok :) -
flashX #2081 ez hány százaléknál van? -
flashX #2080 aranyos -
#2079 nekem nem azért nem tetszik... ez a 3 csíkos első-hátsó bumper nem tetszik benne. -
#2078 Sztem nemrossz :) -
#2077 Lehet, hogy egyeseknek nem tetszik mert nincs agyonpakolva és festve, de nekem így jó.
-
#2076 Én ezt pakoltam össze első nekifutásra :)
-
Sonaj #2075 Hali!
Karrier módban első nekifutásra ezt sikerült összehozni a végére:
Mondjuk a szinezést nem vittem túlzásba :)
Második nekifutásra biztos jobbat ki lehet majd hozni...
-
#2074 már beugrott már csak a texture quality nincs csak filtering
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\ea games\nfsu2.igaz?mert ha igen itt csak filtering van -
#2073 Ha nem tudod mi az a registry editor akkor szvsz ne piszkáld, regturkászás nélkül is elviselhető grafikával megy a játék, ellenkező esetben viszont megvan az esély hogy sehogy sem fog menni (regedithez minimális szakértelem azért szükséges - még ha nem is túl sok) -
#2072 hol van az a registry editor - eagames - nfsu2 (rövidítve) - és itt texture quality?
-
#2071 hogy milyen radeonod van, azt meg tudod nézni úgy, hogy jobb klikk az egérrel az asztalon, majd tulajdonságok, beállítások fül, ott katt a speciálisra, majd adapter fül, és a processzor típusát nézd -
#2070 http://nfsfaq.try.hu/ olvasd el, ott a megoldás a problémádra -
#2069 Hi all!
KIRRRÁÁÁLLLY!olyan fasza hogy van benne elmosódás meg emberek meg...De mégis SZZZAAAAAr(legalább is nekem)mert fel akarom húzni tökig maxra mindent és amikor tudjátok a level of detail.Na, ha azt én 4-en v 5-ön hagyom kurva jól néz ki de ha carrer mód van csak fények vannak. az egész pálya fekete nem látok semmit. a mini-map fasza a fények faszák csak a pályát nem látom. miért?egyébként sapphire radeon 9600 as vmilyenem van mert a dobozán atlantis a vonalkódon pro az 1ik teszetn meg xt mert ugyanúgy néz ki az xt mint az enyém csak az én nyákom zöld.Pls help a detailban.
u.i:azt hallottam esőcseppek is vannak a szélvédőn ha esik az eső,de nekem nincs.Igaz ez?mert ha igen nekem miért nincs? -
#2068 Szerintem nem rossz! -
#2067 Tud valaki ajánlani egy olyan mailt amit kliensről lehet kezelni? (outlook express) ? Csak mert nagyon sok ember szólt, hogy küldött képet de a hotmail nem engedte át őket nekem.:((
Előre is köszi a segítséget! -
#2066 Hátő, az ablak az dark pearl black, szóval csak a neonhoz igazíthatom, de akkor már inkább valami más szinűre. -