3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#2425 tessék itt van a rendelés!:)))
kicsit kombináltam az elsőt...
kék alapon fekete-fehér lett...
aztán itt van a fekete alapon fehér
-
#2424 hogy jobban lááássalak -
Aspyrin #2423 szép natyok loálö -
#2422 Ótók:)
-
flashX #2421 Most ilyen tütüm is van
-
#2420 persze...nem tom még mikor...majd holnap...:) -
#2419 Ja kulonben bocs, hogy nem tudok surubben irni, de tanulnom kell mindig mint az allat, es a gepezesre mar nem sok idom marad.De hat ez van ezt kell szeretni...A kedvemert csinalsz egy verdat, ami vagy kek alapon feher vagy fekete.vagy egy fekete alapon feher mintas kocsit??Csak kivancsi vagyok milyenre csinalnad meg.Elore is Puszi erte -
#2418 hy...örülök hogy tetszenek a veráim!:)... -
#2417 Szia.
Hat az elozo verdaidbol a Peugeot 206, a meg egy Civic nevu es a Skyline tetszik...A miata is nagyon nero LENNE NEKEM, HA kek szinu lenne es nem zold, mivel megorulok a kek szinert.
Amugy ez az utobbi kocsid nagyon bejon...Nekem amugy a fekete alapon feher felirat vagy barmi ami feher is kedvenceim koze tartozik. -
#2416 én hanyagolnám az alapszínt,meg a neon színét!:) -
#2415 nem tul szép,az tuti -
#2414 Hááát, ööö. Nem valami szép. De kisebb képet tegyél be! -
Zici #2413 -
#2412 te figy, miért nem mented le innen a képeket, és rakod fel az oldaladra? Sokkal egyszerűbb lenne nem? -
#2411 köszi szépen!:) -
flashX #2410 szép, elegáns, bár én nem szoktam feketére festeni a kocsiaimat, de ehhez a vinylhez pompás választás a fekete -
#2409 eklipszem:)
-
#2408 Ez valami szépségverseny? Vagy nem? Mert ha nem fontos akkor még nem küldök. -
#2407 Csoki mindenkinek!
Ugyebár innen is sokan küldtek volna képet a verdájukról az autosjatekok.hu-s albumba, de nem érkezett meg..no ez azért volt, mert nem törölte a hotmail magától a leveleket, és megtelt...ezért ment vissza hibával minden mail...
..most ürítettem, és jöhetnek a verdák..:
[email protected] -
Gear #2406 Most ezzel a kicsikével tolom. A carbon cuccok csak a visual rating miatt. Amúgy nemnagyon tetszik,csak hát kell a fejlődéshez ha jól vettem észe.
-
flashX #2405 tom -
#2404 felni színe nem illik a verdához! -
#2403 A felni kivételével ütős darab. -
flashX #2402 ez tettik valakinek?
-
#2401 Semmi.Szép.
[csak jó kedve volt] -
#2399 mivan? -
#2398 jól megmondtad
de azért a többi profiul van megcsinálva nem? -
Jah nem is. -
#2396 Rachel küldött sms-t hogy vigyem vissza a verdáját, vagy nincs több verseny... akkor most mi van?
K***ára nem vágom mit kellene csinálni...
Ja persze versen yaz nincs csak a garázsból....
-
kruppay #2395 Jó napot!
Nem garage téma, de lenne egy kérdésem!
Van egy progi:GIT
ott látják egymást a gépek, a LAN módban látja a HOST-ot de LOBBY-nál nem megy tovább, miért?
Ha tud, valaki segítsen!
A segitséget előre is köszönöm!
-
#2394 -
#2393 én nem haragszom!:)
melyek' azok amelyek nagyon jók? -
#2392 A kocsik tobbsege tetszik, de azt azert kiemelnem hogy ALTALABAN tetszenek a verdaid...Ezekbol kb.3 ami nagyon jo, 2-3 ami elmegy a tobbi az meg nem az en izlesemnek valo...De azert ne hari, de hat mindenkinek mas az izlese.Hawaiiooo -
#2391 Szia.
Hat az a kocsi amit csinaltal tenyleg tukrozi a izlesedet...de szerintem nagyon szar az izledsed mar BOCSS Szerintem ezert nem fogsz megharagudni, de ez az igazsag...Nekem kapasbol nem jon be a lilas-rozsaszin szinu kocsid, de mind1. Nalam a favoritszin a kek...Nooo mind1 -
#2390 király kocsi.... -
#2389 szép! -
Sonaj #2388 Allatka autója...
-
flashX #2387 thx...egy a kettő közül -
#2386 ÁZ -
#2385 offtopic