3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#2465 -
#2464 hmmm lehet igazadvan spoiler nekemse tetszik igazánn :D
nahh
majd még alakittok rajta :) -
#2463 ki mondta, hogy aggódom ilyesmi miatt? Alapból nem fizetek warezért, ha fájlcserélőn ingyenes, a többit meg csak mellélesen említettem meg. -
#2462 spoiler, spinner, és azok a szemek ngyon gagyik
többi jó -
priby #2461 Miért ne lehetene? Szerintem 100 %! Csak Carrierben próbáld! -
#2460 udv!!
Telepiteskor ezt irja ki ez mi lehet?
A program occurred when trying to the file I:\movies\scene06.vp6 from the media.
Do you want to reply....
Ez mitrol lehet?
THX -
#2459 Na ja szvsz akinek van egy kis esze nem a saját telefonjáról küldi az SMS-t hanem vesz valakitől egy feltöltőkártyást és csak akkor használja ha küldi az SMS-t.
De azért te aggódj tovább jogos én is ilyen voltam anno. :) -
#2458 nah néhány kép :)
-
#2457 Hi!
lenne 1 kérdésem a (terepjárókra)
lehet szerzni Wide body kit-et? -
#2456 akkor fizessed tovább olyasmikért a 240 Ft-okat, amiket ingyen is leszedhetnél. Ráadásul ha lebuknak ezek a Warez szerverek még a telószámod is lenyomozhatják... -
#2455 Nem mintha amúgy túl sűrjen bejárnál. :) -
#2454 én nem mentem ma be!:) -
steweee #2453 egészségetekre. nekem jó a insane meg a dakota is. csak azt az egy régebbi játékot akartam róla letölteni, már ha rajta van. és senki ne töltögessen a gépemről ! -
#2452 Hja, leghasznosabb programok közé tartoznak és baromi egyszerű őket kezelni., -
#2451 a bittorrent, DC++ és hasonló progikat csak tudatlan almák szarozzák le, marha jó dolgokat lehet róluk szedni -
steweee #2450 aha, honnan kellett volna tudnom. akkor az olyasmi szarság mint az az olasz torrent, vagy mi a picsa. hagyom a francba. azért köszi az infót és bocs a flémért -
flashX #2449 hát ez nyem -
#2448 A dc++ nem server hanem filecsrélő program. -
#2447 LOÁL -
steweee #2446 hogy, nem értelek. nem a desert combatra gondoltam, hanem egy sms-es szerverre -
#2445 A DC++-hoz az egy program!
ScoobyDoo: Jaj mert 3 hozzászólást írtunk az időjárásról! -
steweee #2444 bocs, nem témába vág, de melyik szerver a dc ? mert vki azt ajánlotta egy régebbi játékhoz ami talán azon megvan. tud vki segíteni ? mert a loogoos és társainál nem találok ilyen bannert -
#2443 ez nem a cset. -
#2442 Kis mazlista... El meg csusztam lefele a dombon mert en meg a hegyen lakom.Jo volt felkomaban (5 es fel ora alavas utan) elmenni suliba.Nektek volt ma suli?
-
#2441 Én nem nagyon mert reggel nem esett de mikor hazafelé jöttem akko rigen! De a sulival szembe lakok, szal! -
#2440 ónos volt itt is, de attól csak nagyokat estünk C: -
#2439 nálunk havazik most asszem...[nem nézett ki már 2 órája az ablakon]...de előtte ónos eső esett!:) -
#2438 Szia.
A verdakat koszi, nagyon tetszenek.Duplan a kedvemre tettel mivel en "vagy" kotoszot hasznaltam, tehat vagy fekete alapon feher VAGY kek alapon feher es fekete De orulok hogy mind a kettot megcsinaltad! Hat ez a legutobbi verdad isteni jo lett szerintem (piros alapon feher...Aaaaahhhh!!) na meg ilyen jo kocsikat es totalisan orulni fogok mindennekNalatok is ilyen Qrva csuszos volt az ut???Mert en seggen csuszva mentem suliba -
priby #2437 Háát már regeltem régebben, csak nem szántam el magam az írásra, de most itt vagyok -
#2436 hali hali...oksi...hátte' hogy kerültél ide az sg-re?:))))) -
priby #2435 Hi DJ Skyline! NFSU2 4ever ugye?
Egyébként az NFSU2forumon lesz a verseny... ha nem tudnád. -
#2434 köszi! -
#2433 első kép még1x -
#2432 egy új üdvöske!:)
-
#2431 Kezdi Lveszíteni elsőségét a pözsód. :) -
#2430 nájsz -
#2429 :)))))
köszi! -
#2428 skyline ért a dolgához -
#2427 thx! -
#2426 A 240 sx nagyon odab*sz!