3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
-
hmmm lehet igazadvan spoiler nekemse tetszik igazánn :D
nahh
majd még alakittok rajta :) -
ki mondta, hogy aggódom ilyesmi miatt? Alapból nem fizetek warezért, ha fájlcserélőn ingyenes, a többit meg csak mellélesen említettem meg. -
spoiler, spinner, és azok a szemek ngyon gagyik
többi jó -
priby #2461 Miért ne lehetene? Szerintem 100 %! Csak Carrierben próbáld! -
udv!!
Telepiteskor ezt irja ki ez mi lehet?
A program occurred when trying to the file I:\movies\scene06.vp6 from the media.
Do you want to reply....
Ez mitrol lehet?
THX -
Na ja szvsz akinek van egy kis esze nem a saját telefonjáról küldi az SMS-t hanem vesz valakitől egy feltöltőkártyást és csak akkor használja ha küldi az SMS-t.
De azért te aggódj tovább jogos én is ilyen voltam anno. :) -
nah néhány kép :)
-
Hi!
lenne 1 kérdésem a (terepjárókra)
lehet szerzni Wide body kit-et?
-
akkor fizessed tovább olyasmikért a 240 Ft-okat, amiket ingyen is leszedhetnél. Ráadásul ha lebuknak ezek a Warez szerverek még a telószámod is lenyomozhatják... -
Nem mintha amúgy túl sűrjen bejárnál. :) -
én nem mentem ma be!:) -
steweee #2453 egészségetekre. nekem jó a insane meg a dakota is. csak azt az egy régebbi játékot akartam róla letölteni, már ha rajta van. és senki ne töltögessen a gépemről ! -
Hja, leghasznosabb programok közé tartoznak és baromi egyszerű őket kezelni., -
a bittorrent, DC++ és hasonló progikat csak tudatlan almák szarozzák le, marha jó dolgokat lehet róluk szedni -
steweee #2450 aha, honnan kellett volna tudnom. akkor az olyasmi szarság mint az az olasz torrent, vagy mi a picsa. hagyom a francba. azért köszi az infót és bocs a flémért -
flashX #2449 hát ez nyem -
A dc++ nem server hanem filecsrélő program. -
LOÁL -
steweee #2446 hogy, nem értelek. nem a desert combatra gondoltam, hanem egy sms-es szerverre -
A DC++-hoz az egy program!
ScoobyDoo: Jaj mert 3 hozzászólást írtunk az időjárásról! -
steweee #2444 bocs, nem témába vág, de melyik szerver a dc ? mert vki azt ajánlotta egy régebbi játékhoz ami talán azon megvan. tud vki segíteni ? mert a loogoos és társainál nem találok ilyen bannert -
ez nem a cset. -
Kis mazlista...
El meg csusztam lefele a dombon mert en meg a hegyen lakom.Jo volt felkomaban (5 es fel ora alavas utan) elmenni suliba.Nektek volt ma suli?
-
Én nem nagyon mert reggel nem esett de mikor hazafelé jöttem akko rigen! De a sulival szembe lakok, szal! 
-
ónos volt itt is, de attól csak nagyokat estünk C: -
nálunk havazik most asszem...[nem nézett ki már 2 órája az ablakon]...de előtte ónos eső esett!:) -
Szia.
A verdakat koszi, nagyon tetszenek.Duplan a kedvemre tettel mivel en "vagy" kotoszot hasznaltam, tehat vagy fekete alapon feher VAGY kek alapon feher es fekete
De orulok hogy mind a kettot megcsinaltad! Hat ez a legutobbi verdad isteni jo lett szerintem (piros alapon feher...Aaaaahhhh!!
) na meg ilyen jo kocsikat es totalisan orulni fogok mindennek
Nalatok is ilyen Qrva csuszos volt az ut???Mert en seggen csuszva mentem suliba
-
priby #2437 Háát már regeltem régebben, csak nem szántam el magam az írásra, de most itt vagyok
-
hali hali...oksi...hátte' hogy kerültél ide az sg-re?:))))) -
priby #2435 Hi DJ Skyline! NFSU2 4ever ugye? 
Egyébként az NFSU2forumon lesz a verseny... ha nem tudnád. -
köszi! -
első kép még1x -
egy új üdvöske!:)
-
Kezdi Lveszíteni elsőségét a pözsód. :) -
nájsz
-
:)))))
köszi! -
skyline ért a dolgához
-