NFS - Underground 2 Garage

Oldal 1 / 78Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
bepe79
Sziasztok !

Nem egy mai játék a Need for Speed: Underground 2, de szerintem mind a mai napig örökzöld. 😊
Egyrészt azért, mert bármilyen konfigon elfut ma már (akár egy gagyi laptop gagyi, integrált videókártyájával is), másfelõl pedig azért, mert MOD-dolható, sokan kísérleteztek már vele, és találtam most egy viszonylag stabil megoldást:

http://nfshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2548

Több autó is létezik, amit be lehet rakni, amivel lehet moddolni, itt van pl. egy Suzuki Swift 1.6:

http://www.nfshungary.hu/letoltes/suzuki_swift_1_6

(a letöltéshez regisztrálni kell, és be kell, hogy légy jelentkezve)

A kép nem az enyém, és az iromány sem, de gondoltam, itt is érdekelhet sk embert!

Én visszateszem most a gépemre, mert újra jó szorakozást nyújthat, ezek a régi játékok a moddolás után érnek be szerintem, és úgy válnak 1000%-osan élvezhetõekké. Legalábbis én így látom.

Üdv:Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

Sziasztok! <#wave> Látom régen volt itt mocorgás, hát ha nem bánjátok akkor rakok fel néhány képet a vasaimról... 😊

Honda Civic:

Nissan (nismo) Skyline:

Nissan 240SX:

Nissan (nismo) 350Z:

Toyota Celica:

A sok képért elnézést! 😊
bency
Itt is pusztulas!

:) Semmi okosság :P

belapeter
Nemlehet!
Elkúrták a készítõk.
(én úgy tudom)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Mit kell csinálnom h a karrier modban megkapjam a széles kasztnit? 😄
nézd meg hány csillagos a kocsid és tuningold a következõig nekem is ez volt, fesd át vagy tegyél rá új kasztnit vagy mindegy csak legyen több csilagod és tovább fog engedni
Aquir
ha nem hívtak sehova, nem kell a garázsodba vagy más helyre elmenni akkor nincs ötletem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok, én most tolom a játékot, de lenne egy kis problem.
A játéknak kb. a 80%-ánál lehetek, van 4 autóm, és legutóbb a Sparco nevû szponzornál voltam(vagyis még mindig ott vagyok).
Szal minden versenyt megcsináltam, ami a térképen volt, és amit megtaláltam, az eldugottak közül, és versenyeztem az ellenfél autóival, és már azok is eltûntek. De viszont van olyan rész a térképen, ami még le van zárva.
És SEMMI, nem kapok új szponzort.Kérlek titeket, hogy segítsen minnél s
hamarabb, hogy hogyan tudnák új szponzort kapni.
Elõre is köszi.
Üdv.: Gábor
helló.azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok multizni????lécci segítsetek mert fontos lenne.elõre is köszi

belapeter
Igen.:
GNHZ-X77Q-3CJ5-XS9M-RLD0

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

sziasztok
valaki tudna segíteni aban hogy mi a telepítõkódja<#help><#help><#help>
<#falbav><#falbav><#falbav>de amugy egy mazda mx-5-ös de van több is <#felkialtas><#hehe><#heureka><#violent>
nem birom levágni 20kb-ra<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
ennnél szerintem alig van jobb:
na
valaki nem tud olyan kódod ami a kulsõt és a teljesítményt növeli
Aquir
Nekem ez volt az elsõ autóm 😛 😊
Van ennél jobb kocsi? Mert nagyon jó a kezelhetõsége, és amikkel én végigvittem azoknak meg nem nagyon

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
katt katt

allock
uh, azért nemgondoltam volna h ennyire rossz lesz a kép 😞

#hhwnd

allock
hi
(kép minõsége nem az igazi mert gifben van, mindegyik gif 3 képet tartalmaz)

Skyline

RX8

MX5

MUSTANG GT

#hhwnd

geri777
valki adna nekem egy linbket ami felnyit mindent mert mar 5 fejezet elején vok full tunningal de alig van festés cuc matrica kasztni lécives adjatok egy linket

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

zvaragabor
törölt hozzászólás

Chaos Anno Domini

zvaragabor
törölt hozzászólás

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Újabb 4 kerekûek:

Mustang

Chaos Anno Domini

daf xf
Ja, de átakarom narancsra festeni aztis.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Danman
nem rossz nem rossz de a visszapillantó direkt lett kék?😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

daf xf
Ideis felrakom😊:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Danman
Nem rossz, de én a helyedben másik hoodot raknék rá, bár ez csak magánvélemény( személyszerint utálom az alucuccokat)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

zvaragabor
Amikor feltöltesz egy képet egy direkt képfeltöltésre készitett veboldalra, ott több módon is megadják a kép linkjét. Fórumokhoz, logonak, weboldalra, simán, stb. És van ojan is, hogy igy beaggya ha belinkeled egy fórumba.

Chaos Anno Domini

Dudu Tekh
Igen de lenneb a DANMAN GTOja es skylineja jo grafikaju, ezt hogy csinalta?????

TDU:[HUN]dudutech

vagy elõfizetsz a vip jogokra..

zvaragabor
"Meg valahogy it" <-ezt ne nézd, véletlen irtam

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hát elsõsorban a játékban fullra veszed a grafikát, másodsorban én nem ide töltöttem fel, hanem egy kifejezetten képek feltöltéséhez való weboldalra, ahol nincs korlátozva annyira a feltölthetõ kép mérete, így nem kell lebutítani azt, tehát egy másik weboldalról linkelem be ide. Jah, és én nem a windows paint-jével csináltam a képet, hanem egy komolyabb képszerkesztõvel, mert a paint által csinált kép kicsit gyengébb minöségü, amivel én csinálom, az meg fullra azt adja vissza, mint ami a game közben volt. Meg valahogy it

Chaos Anno Domini

Dudu Tekh
Hogy kell jo grafikaval a kepet feltolteni??????
FONTOS!!!!
koszi

zvaragabor
Francba, nem is azzal a Hood-dal akartam megcsinálni.
Hanem ezzel:
elölrõl,oldalról
hátulról meg ugyanúgy néz ki.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Újabb verda:

lancer elõrõl

hátulról
oldalról

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A peugeot teccik. Elõször aszittem hogy egy másik kocsi. nem ismertem fel😊

Chaos Anno Domini

Danman
törölt hozzászólás

zvaragabor
törölt hozzászólás

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nem cikizésböl és nem gunyolásbol irtam az elözöt, bocs ha ugy tünt. Csak poénkodtam.<#worship>

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Miaz? 400-al nekicsapodtál egy falnak és összement a kocsi?<#mf1>
Jah, meg odaadnád azt a modot amivel éjszakából nappalt csináltál? <#idiota><#bee1><#wink>

Chaos Anno Domini

JB arts

Ezt meg én csináltam...

van corsa,106<-->Civic mod 😊

vissszaolvasni luxus ?? <#lama>

ja, és azt is megírhatnátok, hogy az eredeti nfsu2 cd-vel miért nem tudok onlineban játszani? ha valamit be kell állítani, kérlek titeket ide írjatok msn-re: [email protected]
hella! Valaki tud valami jó autós kiegészítõt nfsu 2-re????
Dudu Tekh
Ennyt tudok mutatni hogy birtam vele
Igaz hogy 385km\h is mentem vele de az a kep elveszett

Oldal 1 / 78Következő →