NFS - Underground 2 Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egy mai játék a Need for Speed: Underground 2, de szerintem mind a mai napig örökzöld. 😊
Egyrészt azért, mert bármilyen konfigon elfut ma már (akár egy gagyi laptop gagyi, integrált videókártyájával is), másfelõl pedig azért, mert MOD-dolható, sokan kísérleteztek már vele, és találtam most egy viszonylag stabil megoldást:
http://nfshungary.hu/lexikon.php?cikkid=2548
Több autó is létezik, amit be lehet rakni, amivel lehet moddolni, itt van pl. egy Suzuki Swift 1.6:
http://www.nfshungary.hu/letoltes/suzuki_swift_1_6
(a letöltéshez regisztrálni kell, és be kell, hogy légy jelentkezve)
A kép nem az enyém, és az iromány sem, de gondoltam, itt is érdekelhet sk embert!
Én visszateszem most a gépemre, mert újra jó szorakozást nyújthat, ezek a régi játékok a moddolás után érnek be szerintem, és úgy válnak 1000%-osan élvezhetõekké. Legalábbis én így látom.
Üdv:Bepe
Suzuki Swift GL 1.3
Honda Civic:
Nissan (nismo) Skyline:
Nissan 240SX:
Nissan (nismo) 350Z:
Toyota Celica:
A sok képért elnézést! 😊
Elkúrták a készítõk.
(én úgy tudom)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A játéknak kb. a 80%-ánál lehetek, van 4 autóm, és legutóbb a Sparco nevû szponzornál voltam(vagyis még mindig ott vagyok).
Szal minden versenyt megcsináltam, ami a térképen volt, és amit megtaláltam, az eldugottak közül, és versenyeztem az ellenfél autóival, és már azok is eltûntek. De viszont van olyan rész a térképen, ami még le van zárva.
És SEMMI, nem kapok új szponzort.Kérlek titeket, hogy segítsen minnél s
hamarabb, hogy hogyan tudnák új szponzort kapni.
Elõre is köszi.
Üdv.: Gábor
GNHZ-X77Q-3CJ5-XS9M-RLD0
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
valaki tudna segíteni aban hogy mi a telepítõkódja<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Van ennél jobb kocsi? Mert nagyon jó a kezelhetõsége, és amikkel én végigvittem azoknak meg nem nagyon
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(kép minõsége nem az igazi mert gifben van, mindegyik gif 3 képet tartalmaz)
Skyline
RX8
MX5
MUSTANG GT
#hhwnd
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Chaos Anno Domini
TDU:[HUN]dudutech
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Jah, meg odaadnád azt a modot amivel éjszakából nappalt csináltál? <#idiota>#idiota><#bee1>#bee1><#wink>#wink>
Chaos Anno Domini