2824
Autós navigáció egyszerűen
-
#424 ja és nem telepített verzió egyik sem, olyan változatról nem is tudok...
másnak miért tökéletesen megy, sokan mondták már hogy nekik semmi gondjuk vele -
#423 tudom, de senki nem reagált rá eredményesen -
#422 Ezt már egyszer kérdezted. A válasz továbbra is a #400 szamu hozzaszolasban rejlik.
-
#421 Nem tudna segíteni valaki miért akadozik a (hang)navigátor hang a lucca 3.3 -on, már kétfajta miomap v3.2 -öt raktam rá és mindkettőnél ezt csinálja. Az eredeti travelpilotnál nem...
Valakinek volt már ilyennel dolga
-
Akuma #420 Ok az lehet, ennyire nem vágom én a telókat, igazából ez az első komolyabb telefonom :) -
#419 De könyörgöm! Az, hogy kezeli a GPS-t, még nem azt jelenti, hogy Symbian oprendszere van... -
Akuma #418 Csak ugye az nem TomTom, hanem valami egyszerűbb progi. -
Akuma #417 Márpedig tuti kezeli a GPS-t, különben gyárilag nem tették volna rá azt a programot. -
#416 Ha ez az, akkor nem. -
Akuma #415 Szerintem az, van rajta egy serial kód aktiválása után működő alap GPS progi... -
#414 Ugye nem Symbian az oprendszer? Mert akkor felejtős... -
Akuma #413 Benq-Siemens EF81 telóról van szó. Külső GPS vevővel.
TomTom v660 van felmásolva microSD-re tomtom könyvtárba. -
#412 Paraméterek? -
Akuma #411 Köszi, ezt már fel is másoltam a telóra, csak épp nem indul el, kiírja, hogy a futtatáshoz szükséges alkalmazás hiányzik, mi lehet a baj? -
#410 TomTom. -
Akuma #409 Valahogy úgyérzem nem lettem okosabb, de azért kösz a hsz-t ;) (egy progi nevet vártam volna) -
#408 Symbian-os -
Akuma #407 Mobiltelóra melyik GPS szoftver ajánlott? -
#406 Na azt pont végignéztem és ott szó sincs a sebességmérés mikéntjéről, csak megemlíti, hogy "pillanatnyi sebesség", de nem részletezi.
Egyébként utánanéztem máshol. A drága (értsd: nem a széles közönségnek szánt) GPS-ek doppler-elven mérik a sebességet. A még drágább típusokat pedig összekötik a jármű sebességmérőjével (ez a járművekbe gyárilag beépített néhány típusnál fordul elő), hogy ne legyen pontatlanság jelkimaradás esetén sem (pl. alagútban) - de ekkor már ugye mi szükség a GPS-es sebességmérésre... -
#405 #382 -
#404 Bocsi. Közben rájöttem. Kicseréltem a fájlokat. De tényleg jobb az eredeti férfi hang. nem is csak a navigálás miatt, de folyamatosabban beszél. Köszi.
-
#403 Ebbe bele sem gondoltam. Lehet hogy igazad van. Azért kipróbálnám. Bemásoltam oda a zip fájlt ahol a hangok vannak, de hogy tudom kiválasztani hogy a nöi legyen? -
#402 Női hang: v_hun_f1.zip
De ne várj sokat tőle, a férfihang valamiért jobb.
Meg most gondolj bele, milyen lenne már ha a valóságban is egy nő dirigálna neked vezetés közben, hogy "erre menj", meg "arra menj", meg "túl gyorsan mész"... -
#401 Sziasztok
Mitac Mio C720-ra lehet tenni másik hangot?
Alapból csak egy férfi hang van. -
#400 Ez azért van, mert a MioMap-et (és az iGO-t) nem Lucca-ra találták ki.
Régebben említettem már, hogy másoknál egyéb gondot is okozott a cucc.
A MioMap telepítős változatát Mio GPS-ekhez adják. Általában ez egy telepítő DVD szokott lenni és a telepítés az asztali PC-ről indítva szinkronkábelen (USB) keresztül zajlik. -
#399 Akkor homályosíts fel bennünket, ha ezt te másképp tudod. -
#398 Hi @ all
Kinek van ötlete, hogy a Blaupunkt Lucca 3.3 -ra felraktam a MioMap v3.2 -öt és akad a navigátor
Pedig két fajta progim is volt és mégis ugyanezt tapasztaltam
Létezik telepíthető verzió is, vagy csak ez a mappából indithatók
Ha igen, akkor kérek szépen egy linket honnan szedhetem le...
Köszi a HELP -et -
#397 ??? nem így számolja? mert én így csinálnám, az tuti...! persze a Földfelszínen vett távolsággal számolva, de valszeg a frissítési idő alatt nem tesz meg semmi 8722km-t... -
#396 Ok thx.
A progi már megvan. -
#395 Szerezz be elöször is egy külön 1gigas SDt meg microsoft active syncet (ingyen letölthetö hivatalosan). Aztan ezzel mentsd le a belsö memoriat a PCre, biztonsagi okokbol (a win mappa meg néhány fájl nem fog menni persze).
Aztan a többit holnap privatban, már késö van. Addig a pda link forumot olvasgathatod ha gondolod, alabb volt linkelve. Külön topik van 3100ra. -
#394 Jaaaa:D
Akkor írhatnál pár trükköt ha tudsz és nem bonyolult.
Pl hogy tok rávarázsolni teljes európát részleteseben meg ehhez hasonlók.
Akár privátban vagy akár it is hátha mást is érdekel. -
#393 Ja, meg használd a válasz gombot. Ugy könnyebb követni mindenkinek az eseményeket. -
#392 Nekem is MyGuide 3100as van. -
#391 "(It is egyébként a 3100as van :))"
Bocs de ezt nem értem:D
Lehet azért mert edzés után vok. -
#390 Ez viszont már hatalmas badarság... -
#389 Erre kategórikusan azt lehet mondani, hogy a sebességkijelzés sosem lehet pontos GPS-ek esetében, mert sosem a pillanatnyi sebességedet mutatja, hanem egy már megtett útszakaszra számolt átlagsebességedről tájékoztat.
Ez azért van, mert a GPS-ek valójában csak egy egyszerű számítást végeznek el ehhez. Két GPS-koordináta távolsága elosztva a távolság megtételének idejével. -
#388 Mert tértképfájlokként van licenszelve a dolog a géphez. Tehát mivel a te MyGuideodon csak kelet Eu van ezért nem fog menni a fullal. A licence fájl a készulék beepitett memoriajan van. Microsoft Active Sync segítségével lehet elérni. (It is egyébként a 3100as van :)) -
#387 Ja és még annyi hogy a km/h azt mennyire pontosan jelzi egy gps? -
#386 Hi all!
Szóval van egy két kérdésem.
Most vettünk egy Myguide 3100 series gps-t.
Igo közép kelet európai sd kártya van benne.
Ha van fent valahol egy update akkor azt rárakhatom?Ha igen akkor hogy?
Ja és még annyi hogy beletettük apám munkatársának a 1gb-os teljes európai térképes Igo sd kártyáját és azt írta ki hogy tiltott országok vagy valami ilyesmi.Ez mért van? -
#385 Akkó oké! Megbocsátok! :D