GPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezeket a térképeket sajna meg kell venni (van olyan, amit pl. PDA vásárláskor mellékelhetnek, ilyen az Aeromap Venus).
A gépekre térképszelvényeket tölthetsz fel, ugyanis egy-egy ilyen szelvény kemény megákat foglal a memóriából. Ezért szerencsésebb választás a PDA-GPS párosítás.
Van egy nagyon jó bolt, ahol mindent alaposan elmagyaráznak, segítenek a választásban: Nanotrade. Érdemes bemenni nézelõdni, kérdezõsködni...
európa térkép jobban érdekelne. valami használhatót tudtok?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ennyit találtam egy számtech bolt oldalán (eurocat.hu)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én régóta használom ezeket a kütyüket (Magyarország, Horvátország, Szlovákia, Szlovénia, Olaszország), és a tapasztalataim pozitívak! <#eljen>#eljen>
Pár link még: Garmin, Aeromap.
Egy hasznos link:PDAMánia
Ha nem is tökéletesen, de mûködik a navigáció! A térképeket folyamatosan pontosítják.
[/spam]™
Mármint a GPS-rõl.
Ez az Aeromap mit tartalmaz? Csak Magyarországot vagy külföldöt is?
A 150k-s árban benne van a PDA is, vagy az még rájön?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
mennyire voltak részletesek stb... azt hallotam, hogy németország kurva jól meg van csinálva!😄
Mondjuk az aeromap-on nagy betükkel ott van a figyelmeztetés, hogy nem mindig megfelelõ a KRESZ!😊😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Végy egy ppc-t pl.: 2210-est egy gps-est 50ezer és egy bluetooth-os telefon. És meg van oldva a dolog. Bár ha mobil telefonos ppc-t veszel akkor máris más a helyzet!
Pl.: nagy lajos és fogarasi keresztezõdésnél simán mondta, hogy fordulj balra a fogarasira! Hát forduljál de úgy, hogy átkell menned két szembejövõ sával ami egy frontálisan jön veled és egy ami általában arra a sávra érkezik amire te mennél. Másik + két villamos sinpár de mivel fordulnak jobbra így kilõve az, hogy villamaos jönne!😛
Érdekes dolog ez a GPS, engem különösen az autós navigáció érdekel, ez egy nagyvárosban nagyon nagy segítségére lehet az embernek.
Most olvastam az Auto2-ben errõl. Ott egy bluetooth-os Leadtek GPS adaptert teszteltek egy T-Mobile MDA típusú PDA-val.
Azt írták, hogy 3-4 mp alatt frissít, és tölthetõ rá teljes Magyarország térkép (Aeromap a neve).
Jó lenne, ha megírnátok a tapasztalataitokat, illetve a véleményeiteket, gondolom vannak páran, akik értenek hozzá.
A fõ problémát az okozza, hogy a cikkben leírt mûholdvevõ bluetooth-os, az én kommunikátoromon (9210i) nincs bluetooth.
Másrészt nekem nem csak Budapestre kell, hanem leginkább közeli nagyobb és kisebb városokba. Pl. Bécs, Prága, Pozsony,
Olaszország, Ausztria, Franciaország stb.
A gps.lap.hu-t nézegettem, de nem nagyon vagyok még képben, az Autó2-ben ajánlott cuccot meg nem akarom megvenni, amíg nincs
bluetooth-os PDA-m hozzá, és nem is tudok a dologról semmit.
Köszi a helpet elõre is