Aranylabda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
World Soccer: Ronaldinho 2004 legjobbja

NSO, 2004-12-09 19:14

A France Football Aranylabdája után talán a legrangosabb, szaklap által odaítélt díj a World Soccer Év legjobbja díja a labdarúgás világában. Az angol folyóirat olvasói már döntöttek: szerintük az idei esztendõ legjobbja a brazil Ronaldinho (Barcelona, képünkön), a francia Thierry Henry (Arsenal) és az ukrán Andrij Sevcsenko (AC Milan) elõtt. A csapatok közül az Európa-bajnok görög válogatott, az edzõk mezõnyében pedig a tavasszal a Portóval Bajnokok Ligáját nyerõ, õsszel a Chelsea-vel szárnyaló portugál José Mourinho zárt az élen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

báttyó02
sajna nem 😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sheva
jó talán majd jövõre! 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

januárban februárban sérült volt,elsõ5 meccsén nem ment,utána meg mint a tank!!Copa americán 7 meccsen 8 gólt lõtt.

Sheva
na mst nem akarom ócsárolni Adrianot a Seria egyik legjobb csatára de azért a teljes szezonban nem nyújtott olyan taljesítményt!!!! Shevchenko meg igen!!!

EOX
kizárt

Retteketet

Henry vagy Ronaldinho
Adrianonak kell kapnia!!!Idén 20 meccs 20 gól!

Sheva
hol élsz öreg?<#gunyos1>

[Jakuza]
magad

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ugyanmar ezen nehogy felhuzd meged.
Nem eri meg ezert bogyokat beszedni. 😛

Sheva
álmodozz csak apukám! <#mf3>

[Jakuza]
Igazad van.
De en mashogy latom a cipopucolast, mert szvsz Sevcsenko fogja a jobb cipojet, a Henry meg a bal cipojet pucolni. 😛PP

pont azt írtam hogy õ bele se szólhat!!!!
amúgy meg 1értelmûen ronaldinho fogja megnyerni!!!!
sheva az csak másodhegedûs lehet !!!!
henry + majd pucolja a cipõjüket!!!!<#taps><#eljen>

Sheva
Henrynek nem sok esélye van szerintem semmi! de remélem Sheva nyeri! 😄

ez a párharc az aranylabdáért csak 2 játékos között fog eldõlni!!!!
Ronaldinho vs. Shevcsenko
Henry bele se szólhat!!!

....................RONALDINHO..............WIN................

Sheva
ohh ebben igazat adok! 😄

Maxi
Az arany labda ebben az évben csak Shevcsenkoé lehet, ez nem vitás.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

Sheva
ja persze! 😄 ne ijezkessssssssssssss

[Jakuza]
Ja meg van mar a gyoztes Ronaldinho. 😛

Nem m1? Majd mekkapja.. Izgatottabb vagy mint o maga. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sheva
most akkor mikor adják át az aranylabdát? mert mindenhol mást írnak! azt is hallottam hogy Sheva kapta már meg van a gyõztes! DE JÓ LENNE!

GuRu
Henry-nak kell, de Ronaldinho kapja... <#nyes>

Sheva
Shevchenkonak kell! 😄

Láma!
Ronaldinho,Shevchenko,Henry között dõl el.
ez már biztos!
hivatalos.

báttyó02
Adriano,vagy Henry kapja,remélem

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gPROject
Aranylabdát nem "extrák"-ra osztogatják, ha úgy lenne Gaucho kapná a következõ 10 évben zsínórban. Arról nem is beszélve, hogy akkor sokan nem érdemlik meg az aranylabdájukat. Na meg Maldininak fikarcnyi esélye se lenne rá, hogy megkapja.
Ezt a "dijat" tudtommal eredményességre(és az adott szezonban mutatott teljesítményre) adják, nem pedig "extrákra" vagy éppen életmû díjként.
És ha ezt vesszük, ráadásul még objektívek is maradunk, akkor Deconak kell kapnia az idén.
Mindezektõl függetlenül Shev kapja majd, szvsz.

Jövõre viszont már tuti Barcas nyeri. 😊

bestGP
shevchenko és adriano közöt fog eldülni.. inkab sheva kapja,adiranoje a jovo!
FORZA INTER

hüje vagy hamán szép nem!4

Sheva
eddig sehol se volt de most már más lesz a helyzet!

válogatottal sehol nincs.Adriano is biztos pont ennyi erõvel!

Sheva
DE nem értem miért Ronaldinho! J nagyon jó játékos de akkor Shevchenko a legbiztosabb, neki egész évben jó formája volt és a vállogatottal is kezd beindulni!!!!

goal.com-on szavazás alapján Ronaldinho a legesélyesebb,sheva,henry,adriano
sorrendbe

eddig 17 meccs 16 gól idén!

adrianó mitt csinált at idén
nem vitaton nagyon ott van, de.....

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Breki33
Hát sztem a tegnapi meccs dobott Sheva-n

nemsemmi gólokat lõtt megint.
És ha az emelése is bemegy.........
Sheva
Shevchenkonak kene de mindegy mert szerintem Henry kapja amilyen mákos disznó! 😊

Majd a nagyokosok eldontik ki kapja. 😊
Ugyse az lesz akinek kene. 😊)

Sheva
Igazat adok mert Maldininek már kijárna de Shevchenkonak is! 😛

ha maldini kapja akkor kiröhögöm az egész uefát!nem életmû díjat kell adni hanem évi teljesítményt!Adriano!!!!

Nekem meg nagyon nem mindegy ki kapja, mert ha henri akkor tényleg hülyét kapok!!! Semmi élvezetes nincs a játékában, a nagyképû feje idegesít a legjobban. A minap a monitor bánta, mikor fifa2005el játszottam, és gólt rúgott nekem, muszály volt leköpni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deco szerintem semmi extrát nem tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seva v Ronaldhino

De ha jobban belegondolok, MALDINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaza volt Pelének!!!!!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Sheva
Szerintem Shevchenko érdelmelné mert neki igazán kiegyensúlyozott szezonja volt van és lesz! Ezt nem azé mondom mert ez a nevem meg mert õ a kedvencem hanem mert õ érdemelné szerintem!

Koszi, vegigneztem. 😊

Láma!
nekem mindegy ki kapja, sztem ronaldinho megérdemelné!!

Breki33
szerintem meg nem P
!!!!Adriano Leite Ribeiro!!!!<#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen>
Õ van a legjobb formába eddig!Ebben a szezonban 15 meccs 15 gól!

Cucu13
Szerintem Adriano vagy Én😄

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

sztem ez jöhetett volna ide is!

EOX

Retteketet

Lehet hulyenek neztek, de aranylabda miota van ?

Lipcsei is kaphatna. En azt sajnalom h Teleki nem kapott anno. :>