Aranylabda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NSO, 2004-12-09 19:14
A France Football Aranylabdája után talán a legrangosabb, szaklap által odaítélt díj a World Soccer Év legjobbja díja a labdarúgás világában. Az angol folyóirat olvasói már döntöttek: szerintük az idei esztendõ legjobbja a brazil Ronaldinho (Barcelona, képünkön), a francia Thierry Henry (Arsenal) és az ukrán Andrij Sevcsenko (AC Milan) elõtt. A csapatok közül az Európa-bajnok görög válogatott, az edzõk mezõnyében pedig a tavasszal a Portóval Bajnokok Ligáját nyerõ, õsszel a Chelsea-vel szárnyaló portugál José Mourinho zárt az élen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem eri meg ezert bogyokat beszedni. 😛
De en mashogy latom a cipopucolast, mert szvsz Sevcsenko fogja a jobb cipojet, a Henry meg a bal cipojet pucolni. 😛PP
amúgy meg 1értelmûen ronaldinho fogja megnyerni!!!!
sheva az csak másodhegedûs lehet !!!!
henry + majd pucolja a cipõjüket!!!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ronaldinho vs. Shevcsenko
Henry bele se szólhat!!!
....................RONALDINHO..............WIN................
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ezt a "dijat" tudtommal eredményességre(és az adott szezonban mutatott teljesítményre) adják, nem pedig "extrákra" vagy éppen életmû díjként.
És ha ezt vesszük, ráadásul még objektívek is maradunk, akkor Deconak kell kapnia az idén.
Mindezektõl függetlenül Shev kapja majd, szvsz.
Jövõre viszont már tuti Barcas nyeri. 😊
FORZA INTER
hüje vagy hamán szép nem!4
sorrendbe
nem vitaton nagyon ott van, de.....
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
nemsemmi gólokat lõtt megint.
És ha az emelése is bemegy.........
Ugyse az lesz akinek kene. 😊)
Deco szerintem semmi extrát nem tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seva v Ronaldhino
De ha jobban belegondolok, MALDINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaza volt Pelének!!!!!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Õ van a legjobb formába eddig!Ebben a szezonban 15 meccs 15 gól!
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Retteketet